Gość: pluton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:07 Czy po dokonaniu kradzieźy samochodu właściciel opłacający składkę AC traci zniżki?? Jeśli tak to jaką ich część?? Z góry dziękuje za odpowiedź. Link Zgłoś Obserwuj wątek
emes-nju Re: proste pytanie, prosta odpowiedź... 01.02.05, 21:20 Oczywiscie, ze traci. Przeciez szkoda pokrywana jest z jego polisy. Nie wiem jakie procenty. Link Zgłoś
Gość: verte Re: proste pytanie, prosta odpowiedź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:33 Gość portalu: pluton napisał(a): > Czy po dokonaniu kradzieźy samochodu właściciel opłacający składkę AC traci > zniżki?? Jeśli tak to jaką ich część?? Z góry dziękuje za odpowiedź. Nie,nie traci.Potrącają z OC złodzieja i to on traci zniżki.Pzdr. Link Zgłoś
Gość: kompressor Re: proste pytanie, prosta odpowiedź... IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.02.05, 00:36 Czy po dokonaniu kradzieźy samochodu właściciel opłacający składkę AC traci > zniżki?? Jeśli tak to jaką ich część?? Z góry dziękuje za odpowiedź jak juz dokonasz tej kradziezy poprostu zapytaj sie wlasciciela ile stracil Link Zgłoś
Gość: pluton Re: proste pytanie, prosta odpowiedź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:39 Verte, kompresor - odpowiedź na poziomie...żenującym. Wciąż nie jestem pewien co do zniżek, gdyż słyszałem, że zmienia się tylko sposób obliczania AC, a zniżki pozostają na poziomie z przed kradzieży. Zniżki traci właściciel samochodu, który spowodował wypadek i naprawia samochód korzystając z polisy AC.W przypadku kradzieży winnego nie ma... Mały przykład: po wtargnięciu na jezdnię jelenia dochodzi do wypadku, a więc nie ma winnego kolizji. Policja stwierdza, iż kierowca (właściciel) jest niewinny, samochód zostaje naprawiony z polisy AC, właściciel nie traci zniżki. Jeśli się mylę, proszę o korektę. Pozdrawiam Link Zgłoś