Gość: mar IP: *.citicorp.com 25.06.02, 16:30 Pucovna po czesku to myjnia samochodowa. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Yosarian Re: IP: *.batory.org.pl / 192.168.30.* 25.06.02, 16:47 Białołęka, ul. Światowida. Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: IP: 80.72.33.* 26.06.02, 11:55 Gość portalu: Yosarian napisał(a): > Białołęka, ul. Światowida. A nie na Tarchominie? Bialoleka to gmina raczej... Moge sie mylic, w koncu mieszkalem tam tylko 8 lat... ;-))) Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 16:52 Czesc jesli Ww to Warwszawa to ja znam dwa miejsca. Jedno to na brodnie jak sie zjezdza z trasy torunskiej w strone brodna (jadac od wisly pierwszy zjazd za torami kolejowymi w prawo). Nastepnie jedziemy prosto ulica dwujezdniowa. Slonia widac jak sie zjezdza z grota po prawej stronie ale wiazd jest od drugiej strony. Wiec jedziemy ta dwojezdniowa droga az do pierwszej uliczki w prawo. Bedzie to taka waziutka mala uliczka przy salonie Peugeota. Jak skrecimy to od razu znow w prawo i juz jestesmy na rownoleglej ulicy do tej dwojezdniowej. Teraz tylko cofnac sie do slonia i juz mozna myc. Drugi slon jest na tarchominie miedzyblokami. Jadac ulica modlinska od ronda starzynskiego mijamy polfe tarchomin i na swiatlach przy urzedzie gminy bialoleka (jakies 500metrow za stacja statoil) skrecamy w lewo. Teraz jedziemy prosto caly czas jak droga prowadzi. Mijamy chyba ze dwie czy trzy sygnalizacje i najpierw powinien byc jakis maly bazarek a nastepnie powinienes po prawej stronie zobaczyc logo slonia. Nie sposob przejechac, bo nie jest niczym zasloniety ani zarosniety. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: sand Re: dzięki za info! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.06.02, 13:42 nie slon ale tez ta metoda- sluzew - Carman Taniej ale jakosc troche slabsza.... tzn nigdy nie wiesz co bedzie dzialac a co nie... ida na ilosc a nie na jakosc PZDR sand Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: dlaczego? IP: 212.244.106.* 26.06.02, 13:43 A czemu upierasz się własnie przy słoniu???? jakies specjalne warunki? Link Zgłoś
Gość: mar Re: dlaczego? IP: *.citicorp.com 26.06.02, 13:58 Wieści niosą o bezdotykowym myciu wodą pod ultra wysokim ciśnieniem bez użycia niszczących lakier szczotek oraz o zastosowaniu aktywnej pianki bez problemu usuwającej zaschnięte owady oraz asfaltową smołę z nadwozia. Słyszałem, że w Słoniu to wszystko mają. Jeśli znacie inne miejsca oferujące tego typu mycie to proszę o info. Szczególnie o miejscach blisko Ursynowa. Dzięki! Link Zgłoś
Gość: młody Re: dlaczego? IP: *.pl 27.06.02, 17:05 Tak myślałem że Ty raczej mieszkasz w okolicach południa W-wy. Skoro tak to Carman niedaleko Stegien(musiałeś mijać dość często) jest w moim odczuciu lepszą(większe ciśnienie) i tańszą(minuta to mniej więcej minuta a nie tak jak w słoniu ok.45s) stacją. Co do smoły to doprawdy nie mam pojęcia czy uda ci się w w/w stacjach coś z tym zrobić. pzdr Link Zgłoś