Dodaj do ulubionych

Forumowi zlodzieje

11.05.05, 17:25
Niejaki mamlas panoszy sie po tym forum choc jest zlodziejem. Publicznie to
wyznal:

mamlas.1 napisał:

> Buahahaha,nie do wiary,ja też w moim Sportingu mam "lewy" alarm(pewnie z
takim
> samym pilotem),wujas mi wyniósł i zamontował za flaszkę,ale to jeszcze
> nic:Zaraz po zrobieniu prawka kupiłem sobie nowego malucha,niestety do
>głowy by mi nie przyszło że ten samochód potrafi zużyć cały olej przez 2
tysiące kilometrów no i go...zatarłem :-P
> I wiecie co? Wujas wyniósł mi z magazynów KOMPLETNY SILNIK!!!!!!!!!!! Za
> beczkę piwa!!!!!!!! Co sie w tej firmie wyrabia to przechodzi ludzkie
>pojęcie ;-)
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: Forumowi zlodzieje 11.05.05, 17:34
      Ale to już było.Pisałeś już to chyba.Nie nudź.
      • james_bond_007 Re: Forumowi zlodzieje 11.05.05, 18:14
        Z każdym twoim postem mam coraz wieksze przekonanie,że Mamlas ma rację pisząc o
        tobie.Wydajesz sie frustratem wyżywającycm sie na innych za wlasną życiową
        nieporadność.Przykre.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23779952&a=23788882
        • ant777 chodzi o etykę 11.05.05, 19:33
          NIe Dzejms, tu chodzi o etykę i przyzwoitość. Nie kradnij a jeśli już to
          robisz, to nie chwal się tym, bo to uwłacza.
    • 10danek Re: Forumowi zlodzieje 11.05.05, 19:26
      Zalosni sa ci wszyscy "przedsiebiorczy" jak mamlas czy james bond. Zlodziei i
      cwaniakow trzeba pietnowac przy kazdej okazji. W zyciu daje sobie wysmienicie
      rade bez cwaniactwa i kradziezy. Nie musze zlodziejom niczego zazdroscic, a juz
      napewno nie Megane hehehe.

Jako ze ojczyzna jest taka jak jej obywatele, wiec mamy te nasza MAMLANDIE
      • dawny_ubek Re: Forumowi zlodzieje 11.05.05, 19:32
        Chyba "danlandie" he he he bo póki co to w tym żalosnym kraju o wiele wiecej
        nieudaczników niż cwaniaków. Na jego nieszczęście
        • 10danek Re: Forumowi zlodzieje 11.05.05, 19:37
          dawny_ubek napisał:

> Chyba "danlandie" he he he bo póki co to w tym żalosnym kraju o wiele wiecej
          > nieudaczników niż cwaniaków. Na jego nieszczęście

Rozumiem ze masz mnie na mysli. Na czym wedlug ciebie polega moje nieudacznictwo?
          • radioaktywny Re: Forumowi zlodzieje 11.05.05, 19:49
            Popieram 10danka. Niestety w tym kraju jest to wolanie na puszczy, nawet
            administratorzy tego forum nie reaguja na oczywiste przyklady kradziezy lub
            paserstwa chocby poprzez usuwanie watkow swiadczacych o tych praktykach i
            przesylanie ich wraz z danymi osobowymi i IP na adresy mailowe policji.
            Psioczymy, że w kraju kwitnie przestepczosc, ze policja ma marne wyniki - a
            skad ma je brac? w cywilizowanych krajach obywatele rozumieja koniecznosc
            wspoldzialania ze slyzbami na ktore łożą z podatkow, ale nie u nas....polacy
            nie sa w stanie zauwazyc zaleznosci i przewidziec rezultatow wlasnych dzialan.
            Szkoda, kiedys nawet lubilem ten zabawny kraik z jego ludzikami.
            Pozdrawiam wszystkich rozumnych.
            • 10danek Re: Forumowi zlodzieje 11.05.05, 19:54
              radioaktywny napisał:

> Popieram 10danka. Niestety w tym kraju jest to wolanie na puszczy, nawet
              > administratorzy tego forum nie reaguja na oczywiste przyklady kradziezy lub
              > paserstwa chocby poprzez usuwanie watkow swiadczacych o tych praktykach i
              > przesylanie ich wraz z danymi osobowymi i IP na adresy mailowe policji.
              > Psioczymy, że w kraju kwitnie przestepczosc, ze policja ma marne wyniki - a
              > skad ma je brac? w cywilizowanych krajach obywatele rozumieja koniecznosc
              > wspoldzialania ze slyzbami na ktore łożą z podatkow, ale nie u nas....polacy
              > nie sa w stanie zauwazyc zaleznosci i przewidziec rezultatow wlasnych dzialan.
              > Szkoda, kiedys nawet lubilem ten zabawny kraik z jego ludzikami.
              > Pozdrawiam wszystkich rozumnych.

A juz myslalem ze nie ma ratunku dla tego kraju
              • piotrek_zalogowany Tu chcemy rozliczać ubeków a tu popieramy kapusiów 11.05.05, 21:24
                Zachowanie "10danka" jest obleśne,nie dość że jest niedorajdą to za wszelką
                cenę próbuje oczernić tych,którzy radzą sobie lepiej od niego.Myślę że gdyby
                sam wziął sie do konstruktywnego działania miast wspierać orlenowskie (i
                podobne) złodziejstwo wszystkim wsyzłoby to na zdrowie.Jesli "mogę nie
                mieć,byle tylko drugi też nie miał" nie przestanie być naszym mottem
                narodowym,czarno widze przyszłość Polski :(((
                • wujaszek_joe Re: Tu chcemy rozliczać ubeków a tu popieramy kap 11.05.05, 21:45
                  jak kradzież to dla ciebie oznaka zaradności to nie dziw sie ze w tak żałosnym
                  kraju mieszkasz
      • odin-2 Re: Forumowi zlodzieje 26.06.05, 07:52

www.tomex.kom.pl/flash/index.php?swf=autotheft2
        • typson Re: Forumowi zlodzieje 26.06.05, 15:29
          najlepsze to z "bidżisami"
    • siwy-55 Re: Forumowi zlodzieje 11.05.05, 19:40
      10danek 11.05.2005 17:25

... widocznie wyznaje amerykanskie podejscie do slawy - lepsza gorsza fama niz
      zadna ,
      aaa gdyby tak zignorowac takie wpisy ? -
      nie bedzie famy,-zadnej !
      • 10danek Re: Forumowi zlodzieje 11.05.05, 19:46
        siwy-55 napisał:

> 10danek 11.05.2005 17:25
        >
        > ... widocznie wyznaje amerykanskie podejscie do slawy - lepsza gorsza fama niz
        > zadna ,
        > aaa gdyby tak zignorowac takie wpisy ? -
        > nie bedzie famy,-zadnej !

Wiesz co w tym kraju jest najgorsze? Ze temu zlemu w koncu nic sie zlego nie
        stanie. Bo albo racja stanu, albo niestosowna chwila albo dlaczego nie zajac sie
        tymi co sterowali z ukrycia bo oczywiscie zabity za zycia jest niewinny. Sa
        tysiace sposobow zeby siebie wybielic.
    • 10danek Re: Forumowi zlodzieje 11.05.05, 22:20
      Najlepsza obrona jest atak. Stara ubecka metoda, osmieszyc przeciwnika albo
      podwazyc jego wiarygodnosc. Ciekawe sa te jednobrzmiace glosy wyrazajace
      niezadowolenie z mojej niezaradnosci. Ale nic z tego - daje sobie w zyciu bardzo
      dobrze rade i co dla niektorych moze byc niezrozumiale bez lamania prawa. Tak
      jak wielu, bardzo wielu Polakow. Godni pogardy sa te wszystkie mamlasy, bondy,
      piotrki czy dawni ubecy(!). Zachwyty nad polska "zaradnoscia", gloryfikowanie
      przestepstwa, wysmiewanie sie z uczciwych (ich rozumowanie uczciwy = frajer).
      Nie bojcie sie o mnie misie, moja forma prosperuje znakomicie, nie jestem
      zainteresowany Megane a zlodziei i cwaniakow mam w pogardzie.

A teraz do forumowych zlodziei i ich wielbicieli - nie zanieczyszczajcie swoja
      obecnoscia tego forum.
      • siwy-55 Re: Forumowi zlodzieje 12.05.05, 12:52
        10danek napisał:

> Najlepsza obrona jest atak. Stara ubecka metoda, osmieszyc przeciwnika albo
        > podwazyc jego wiarygodnosc. Ciekawe sa te jednobrzmiace glosy wyrazajace
        > niezadowolenie z mojej niezaradnosci. Ale nic z tego - daje sobie w zyciu
        bardz
        > o
        > dobrze rade i co dla niektorych moze byc niezrozumiale bez lamania prawa. Tak
        > jak wielu, bardzo wielu Polakow. Godni pogardy sa te wszystkie mamlasy, bondy,
        > piotrki czy dawni ubecy(!). Zachwyty nad polska "zaradnoscia", gloryfikowanie
        > przestepstwa, wysmiewanie sie z uczciwych (ich rozumowanie uczciwy = frajer).
        > Nie bojcie sie o mnie misie, moja forma prosperuje znakomicie, nie jestem
        > zainteresowany Megane a zlodziei i cwaniakow mam w pogardzie.
        >
        > A teraz do forumowych zlodziei i ich wielbicieli - nie zanieczyszczajcie swoja
        > obecnoscia tego forum.
        --------------------------------------------------------------------------------

Nikt Cie za nieudacznika nie uwaza-przewrazliwiony jestes,dziwi jednak Twoja
        uczciwosc w tak zlodziejskim kraju jakim jest Polska,niestety .

Przypuszczam ze nie tylko ja bylbym zachwycony -gdybysmy zdecydowali sie
        na publikacje danych osobowych zlodzieji i ew.numerow rej.ich samochodow .

Jak myslisz ? dlaczego coraz mniej zagranicznych turystow do Polski przyjezdza
        kolektywnie ???. Pzdr.
        ________________________________________________________________________________
      • vincy Re: Forumowi zlodzieje 12.05.05, 20:47
        Brawo, danek. Gonić złodziei! Powinno się temu bydłu na czole wypalić znak, by
        każdy normalny człowiek wiedział, z jakimi śmieciami ma do czynienia.

Flaki się normalnemu człowiekowi przewracają, jak czyta, że uczciwość nazywają
        nieudacznictwem. Ale od razu widać że to złodziejskie nasienie- cała rodzinka
        jest niezła. Wujo kradnie, ciekawe co kradnie tatuś z mamusią? Miejmy nadzieję,
        że niedługo odpoczną sobie wszyscy w pierdlu, gdzie ich miejsce.
        • iberia29 Re: Forumowi zlodzieje 26.06.05, 16:02
          vincy napisał:
          Miejmy nadzieję,
          > że niedługo odpoczną sobie wszyscy w pierdlu, gdzie ich miejsce.

no oby, szkoda tylko ze za nasze pieniadze....
    • gruman Re: Forumowi zlodzieje 26.06.05, 13:42
      Popieram sprzeciw przeciw gloryfikowaniu złodziejstwa nawet w formie żartów , staram się uczciwie wykonywać swoje obowiązki, jeśli trzeba zapłacić mandat - płacę ( możliwe są oczywiście targi o jego wysokość), zero łapówek i jakoś mój standard życia zbyt mocno nie cierpi. Raz tylko, dawno temu kupiłem radio - co do którego miałem wątpliwość czy ktoś go nie ukradł. Zostałem ukarany - ukradzino mi je z samochodu wybijając szybę, koszty kilkakrotnie przekroczyły wartość radia i dobrze mi tak.
      Pozdrowienia
      • 10danek O to wlasnie chodzi 26.06.05, 14:09
        I o to mi wlasnie chodzi, nie przymykac oczu na zlodziejstwo, lapowkarstwo czy
        innego rodzaju przekrety. Jak inaczej mozna ten kraj zrobic lepszym jesli zmian
        nie zaczniemy od siebie i wlasnego podworka? A to ze mozna zyc bez przekretow
        sam wiem najlepiej.

nie dajmy zrobic z tego kraju MAMLANDII !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka