Dodaj do ulubionych

zawodowe sprowadzanie samochodow

IP: 213.158.197.* 08.07.02, 09:15
w prasie duzo jest ostatnio ofert firm/ludzi oferujacych naprawde tanie auta,
srednio tansze o 10 000 pln od cen gieldowych, auta sprowadzane z niemiec
mam pytanie do forumowiczow
czy ktos korzystal z uslug tych ludzi, czy auta te sa wiarygodne, czego zadac
od takiego imprtera itp
dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: macio Re: zawodowe sprowadzanie samochodow IP: LUDK* / 130.227.160.* 08.07.02, 20:35
      Tak moja kolezanka korzystala i zostala
      bez auta i bez kasy, co oczywiscie nie
      musi byc regula...

pozdr.
      M.
    • Gość: robert A co i za ile chcesz kupić - konkretnie. IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 08.07.02, 20:43
    • Gość: robert Uważaj na oszustów, jest ich naprawdę dużo IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 08.07.02, 21:03
      Zajrzałem sobie przez ciekawość na telegazetę. Tyle ile tam jest teraz
      oszukańczych ofert, to aż sie w głowie kręci. Praktycznie co druga. No bo jak
      mozna kupić bezwypadkową Alfę Romeo Jtd z 2001 roku za 6800Euro? Jak nowa
      kosztuje 25. Albo Audi A3 TDi z 99 roku za 4000Euro, jeśli ten rocznik jest
      prawie dwukrotnie droższy?
      Musisz sobie sam odpowiedzieć co sądzić o takich okazjach - a możliwości
      przewał są nieskończone, ile wyobraźnia zamarzy. Szkoda opisywać. Jak nie masz
      doświadczenia w kupowaniu aut w kraju, to w pojedynkę nie wybieraj się na rynek
      zagraniczny. Laik w starciu z oprychami nie ma szans - wmówią ci wszystko i
      jeszcze będzie, że sam chciałeś:))
    • Gość: robert 0605 32 29 39 - to są na pewno przewały IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 08.07.02, 21:11
      ogłoszenia kończące się tym telefonem nie mają nic wspólnego z realną
      rzeczywistością. Możesz mieć pewność, że to złodziej - takich aut w tych cenach
      nie ma, a jeśli są to są ukradzione. Pamiętaj, że Niemcy bardzo szybko się uczą
      i chętnie oddaja samochody Polakom na tzw. układ. Auto wyjeżdża a oni zgłaszają
      kradzież.
      Nie ma bezwypadkowych rocznych samochodów (popularnych) za 40% ceny!
      Jeśli mimo to ręce cie jeszcze swędzą - to nie miej potem pretensji do innych,
      tylko do samego siebie:))
      Pozdro.
      • Gość: gregor Re: 0605 32 29 39 - to są na pewno przewały IP: 212.244.27.* 08.07.02, 21:44
        Najbardziej mnie wkurza, gdy jeszcze jest napisane: "coś tam, coś tam ... i koszt
        naprawy 1000 zł,-". Widziałem takie auta i się przekonałem, że piszą bzdury. Jak
        może być koszt naprawy 1000 zł,- skoro błotnika, zderzaka brak? Kopletny tylko
        np. zderzak do sieny kosztuje ok. 1200 zł,-. Często też się przyznają i piszą, że
        bity w prawy bok, a potem w wyposażeniu widnieje jak byk: poduszki! Zapomnieli
        napisać, że chyba zaślepki.
        • Gość: robert Przewały to chleb powszedni importera:) IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 08.07.02, 22:09
          A już w żadnym wypadku nie należy kupować auta, które ktoś już jako tako
          podgotował. Poklepał to wszystko i naciągnął tak, że nie wiadomo gdzie co
          powinno pasować. Potem zabiera się człowiek za naprawę a tu naciągnie i tam sie
          pruje:)
          Jeśli brać auto powypadkowe, to tylko w oryginalnym stanie. Wtedy wiadomo co i
          za ile się kupuje oraz co rzeczywiście uległo uszkodzeniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka