Dodaj do ulubionych

Front antyrenault

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 08:49
W ostatnim czasie pojawilo sie na tym foreum mnostwo wątków krytykujacych
auta marki Renault. Moim zdaniem jest to celowa dzialalność ludzi związanych
z innymi firmami, którym sprzedaż spada w przeciwieństwie do Renault - ktorej
sprzedaż niesamowicie rośnie. Jestem przekonany, że większość tych głosów
jest nieprawdziwa, to jakiś głupoty, wymyślone naprędce zwykłe klamstwa. To
dobre: krytykujecie3 nowe laguny, a jest ich na ulicach coraz więcej.
Dokładacie thalii, a ludzie kupują ją na [potege! Ale jak wujek jest dilerem
Daewoo albo Opla i umiera z głodu bo od pół roku nie sprzedał auta, to trzeba
mu pomóc, nie? Być może komuś trafił się jakiś wadliwy Renault (bo każda
marka może się zepsuć), ale ja w to już nie uwierzę. Za dużo tu nieprawdy.
Obserwuj wątek
    • r.m.u Re: Front antyrenault 22.07.02, 08:59
      Gość portalu: Placek napisał(a):

> W ostatnim czasie pojawilo sie na tym foreum mnostwo wątków krytykujacych
      > auta marki Renault. Moim zdaniem jest to celowa dzialalność ludzi związanych
      > z innymi firmami, którym sprzedaż spada w przeciwieństwie do Renault - ktorej
      > sprzedaż niesamowicie rośnie. Jestem przekonany, że większość tych głosów
      > jest nieprawdziwa, to jakiś głupoty, wymyślone naprędce zwykłe klamstwa. To
      > dobre: krytykujecie3 nowe laguny, a jest ich na ulicach coraz więcej.
      > Dokładacie thalii, a ludzie kupują ją na [potege! Ale jak wujek jest dilerem
      > Daewoo albo Opla i umiera z głodu bo od pół roku nie sprzedał auta, to trzeba
      > mu pomóc, nie? Być może komuś trafił się jakiś wadliwy Renault (bo każda
      > marka może się zepsuć), ale ja w to już nie uwierzę. Za dużo tu nieprawdy.
      Masz rację, to jest wszechświatowy spisek masonerii. Wez głęboki oddech ;)
      • Gość: Placek Re: Front antyrenault IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 09:17
        Nie napisałęm nic o masonerii i wszechświatowym spisku. To Ty weź głeboki
        oddech:-)
        • Gość: Piotr Re: Front antyrenault IP: *.ipartners.pl / 217.153.24.* 22.07.02, 11:28
          Odpowiedź r.m.u. była ni w cipę ni w oko, a poza tym przeraźliwie banalna.
          Myślę, że to po prostu jakiś głupi wał.
    • Gość: sylas Re: Front antyrenault IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 22.07.02, 13:54
      Ale czy jest czym się przejmować? Mam Renault, jestem zadowolony, a że ktoś
      miał pecha i trafił na felerny egzemplarz, to i teraz jego przypadek jest
      omawiany w 10 róznych wątkach. Większość osób ma już ugruntowaną opinię o tej
      firmie (zazwyczaj sa to opinie skrajne) i raczej nic tego nie zmieni.

Na tej samej zasadzie mógłbym puścić na forum np. wątki o nowej Corsie swoich
      znajomych, która to po tygodniu od wyjazdu z salonu straciła moc i zaczęło jej
      przybywać (!) oleju. Okazało się że było coś nie tak z pierścieniami - auto
      stało w serwisie 2 tygodnie. Nie zmieniło to mojej opinii, że w zasadzie Opel
      robi dobra auta.
      • Gość: alek Re: Front antyrenault IP: 195.136.36.* 22.07.02, 14:12
        Moich trzech znajomych jeździ renówkami od ... zawsze. Co parę lat zmieniają na
        nowszy model i nie chcą słyszeć o innej marce (może to jakaś renofilia ;-).
        Ja w każdym razie poszedłem w ich ślady i jestem bardzo z tego zadowolony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka