Dodaj do ulubionych

Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ???

IP: 10.40.65.* 18.09.01, 12:41
Czy ktos wie co sie z tym programem dzieje ?
W wakacje zdaje się przenieśli na jakieś godziny przedpołudniowe, a teraz to
juz w ogóle nie mogę go znaleźć.
Nie twierdzę, ze był to szczyt profesjonalizmu, ale w porównaniu do Mocy czy
Martyny, reprezentował jednak pewien poziom.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ??? IP: *.pl 18.09.01, 13:20
      Gość portalu: Harry napisał(a):

> Czy ktos wie co sie z tym programem dzieje ?
      > W wakacje zdaje się przenieśli na jakieś godziny przedpołudniowe, a teraz to
      > juz w ogóle nie mogę go znaleźć.
      > Nie twierdzę, ze był to szczyt profesjonalizmu, ale w porównaniu do Mocy czy
      > Martyny, reprezentował jednak pewien poziom.

Kurcze, sam sie nad tym zastanawiam. Jeszcze niedawno widzialem ten program chyba
      w czwartek o nieludzko poznej porze...zostalo go tylko 15 minut niestety...A byl
      bardzo fajny i calkiem profesjonalnie zrobiony, tylko pan Aureliusz Mikos czasem
      cos przynudzal o pieniadzach, ubezpieczeniach etc. :-)
      Pochwale sie tylko, ze udalo mi sie znalezc logiczna metoda redukcji
      eliminacyjnej miejsce, gdzie krecili te testy ( taka seria zakretow w lesie,
      skarpa przy drodze, no i oczywiscie slynny parking pokryty betonowymi azurowymi
      plytami..). Po prostu ustalilem przypuszczalny rejon na mapie, a potem kolejno na
      podstawie roznych spostrzezen z programu eliminowalem kolejne miejsca...jak
      zostalo tylko jedno, to wsiadlem w samochodzik i pojechalem tam..no i bingo! :-))
      Pozdrawiam
      Grzegorz
    • Gość: ffmarkus Re: Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ??? IP: *.icpnet.pl 18.09.01, 13:23
      Gość portalu: Harry napisał(a):

> Czy ktos wie co sie z tym programem dzieje ?

Też się zastanwiam.
      > W wakacje zdaje się przenieśli na jakieś godziny przedpołudniowe, a teraz to
      > juz w ogóle nie mogę go znaleźć.

W zeszłym tygodniu przeglądałem całotygodniowy program TV i "Auta" nie było. Może go znieśli z ramówki, chociaż
      red.Iwaszkiewicz w odcinku przedwakacyjnym stwierdził, że robi sobie wakacyjną przerwę.

> Nie twierdzę, ze był to szczyt profesjonalizmu, ale w porównaniu do Mocy czy
      > Martyny, reprezentował jednak pewien poziom.

NA pewno poziom informacji był wyższy, ale z drugiej strony 15 minut programu, z których jakieś 2/3 zajmował test
      to też nie szczyt możliwości. Dodam, że testowali często najdroższe wersje samochodów. Taki samochód jest
      b. interesujący, ale informacje są trochę mniej przydatne dla oglądających. PZDR
    • Gość: Darius Re: Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ??? IP: 212.160.211.* 18.09.01, 14:37
      Taki domysł, ale może programy wyborcze wygryzły go z ramówki, a tak swoją
      drogą jeżeli będzie nadawany o 17 to i tak jakby go nie było.
    • Gość: malko Re: Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ??? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 15:08
      Widziałem MOC!!! ZERO informacji, wygłupy prowadzącego i ta Anitka. Jej miejsce
      w takim programie na siłę można uzasadnić tym, że reprezentuje opinie
      przeciętnej kobiety za kierownicą która nie musi się interesować techniką i
      parametrami technicznymi, ale ten koleś to zupełnie nie wiem co tam robi.
      Pozytywne wrażenie robią tylko informacje sportowe. Ja chcę Iwaszkiewiczów!!!
      Informacje podawane w testach sprawiały wrażenie rzetelnych, podobało mi się że
      podawali uwagi taryfiarzy, którzy przecież dośc szybko robią duże przebiegi w
      miescie gdzie samochody zużywają się najbardziej. To był chyba najlepszy
      program motoryzacyjny.
      • Gość: All Re: Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 15:37
        W wakacje był ostatni program. Trafiłem przypadkowo bo zmieniali ciągle dzień i
        godziny nadawania. Iwaszkiewicz stwierdził, że może jeszcze się spotkamy, ale
        ten program jest ostatni. A miejsce testów to chyba Puszcza Kampinoska.
        • Gość: ffmarkus Re: Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ??? IP: *.icpnet.pl 18.09.01, 16:04
          Nasza "kochana" Telewizjo Publiczna: ODDAJCIE NAM "AUTO" !!!!!
          • Gość: Michal Re: Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ??? IP: *.mediacom.pl 18.09.01, 16:39
            Moze wysle maila do TVP2 i sie zapytam? Ale czy mi odopowiedza??? :(((
            • Gość: Michal Re: Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ??? IP: *.mediacom.pl 18.09.01, 16:46
              Maila juz wyslalem. Informacjami podziele sie takze z Panstwem. Pzdr.
      • Gość: Maciek Re: Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ??? IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 19.09.01, 20:39
        Zupełnie sie z wami zgadzam.Anitka Lipnicka jest denna i w zasadzie chyba nie
        robi jej różnicy czy mówi o proszku do prania czy o Alfie 156.
        Programy te wiele tracą poprzez udział takich osób dla których samochód jest na
        poziomie lakieru do paznokci, wacików czy nowej torebki.
        To jest po prostu żałosne.
        Osobiście najbardziej polecam 4x4 na Polsacie bowiem chyba red. Zientarski
        jeszcze ma względne pojecie o samochodach.
        A programu Auto naprawde mi szkoda - był chyba najbardziej profesjonalnym ze
        wszystkich dotąd mi znanych
    • Gość: Artur Re: Program Auto (red. Iwaszkiewicz & Mielniczuk) ??? IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 18.09.01, 19:07
      Informuję, Was,że program auto został wykreślony z ramówki TVP w czerwcu
      b.r..Tak sie zdarzyło,że ogladałem ostatni program.Red.Iwaszkiewicz i
      Mielniczuk żegnali sie z nami/telewidzami/.Nie podali żadnych przyczyn
      zakończenia współpracy z telewizją,ale widac było,iz jest im przykro.Poza tym
      zauwazyłem,że przed końcem ich program był puszczany o róznych egzotycznych
      porach...z godzina 12 w nocy włacznie.Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka