Dodaj do ulubionych

Czy korzystaliscie keidys z uslug tirowek?

• Gość: Michal Re: Czy korzystaliscie keidys z uslug tirowek? IP: *.telia.com 24.08.02, 20:35
      Nie,ale mozesz cos opowiedziec z wlasnej autiopsji.Tu sa same chlopy.Odstrasza
      mnie brak wody,i ilosc nieznanych klientow przedemna.
      Pzdr.Michal
      • tir.driver Re: Czy korzystaliscie keidys z uslug tirowek? 25.08.02, 14:42
        Gość portalu: Michal napisał(a):

> Nie,ale mozesz cos opowiedziec z wlasnej autiopsji.Tu sa same
        chlopy.Odstrasza
        > mnie brak wody,i ilosc nieznanych klientow przedemna.
        > Pzdr.Michal

Ja nie korzystam, bo jestem gejem.
        • letalin Re: Czy korzystaliscie keidys z uslug tirowek? 25.08.02, 19:13
          tir.driver napisał:
          >
          > Ja nie korzystam, bo jestem gejem.

Nie ma jeszcze alei dla gejów? Niemożliwe! Trzeba tylko dobrze poszukać...
        • cracovian Re: Czy korzystaliscie keidys z uslug tirowek? 26.08.02, 08:20
          Najlepiej zebys sie sam w takim razie czasem wydymal. Moze ci to pomoze na mozg
          i ogolne samopoczucie.
    • Gość: spi Re: Czy korzystaliscie keidys z uslug tirowek? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.02, 11:55
      Kiedyś spotkałem naprawdę fajną niunię, 60 zł ona złapała się za kostki wypieła
      tyłeczek i dawaj. Jak kłoda drewna, nigdy więcej(po tym zrobiłem sobie badania,
      na szczęście bez strat).
      • Gość: Dr Okienko serologiczne IP: 212.33.78.* 26.08.02, 08:43
        To lepiej sobie te badania powtórz, bo jest tzw. "okienko serologiczne" - gdy
        zakażenie jest, a nie da się go jeszcze wykryć.
        W przypadku HIV i wirusowego zapalenia wątroby (dwa najbardziej popularne
        wirusy przenoszone drogą płciową) może to trwać do pół roku.

Powodzenia
    • Gość: Andre Re: Czy korzystaliscie keidys z uslug tirowek? IP: *.pcplus.com.pl 27.08.02, 19:41
      Owszem.
      Pomogły mi zmienić koło.
      Zamiast płynów ustrojowych wymieniliśmy uprzejmości w języku zbliżonym do
      polskiego.
      PZDR
      • mareks11 Re: Czy korzystaliscie keidys z uslug tirowek? 28.08.02, 17:08
        Zapewne nie miały w wyposażeniu kapelusza, więc z dymanka w skodzie nici......
        • Gość: Andre Re: Czy korzystaliscie keidys z uslug tirowek? IP: *.pcplus.com.pl 01.09.02, 21:28
          mareks11 napisała:

> Zapewne nie miały w wyposażeniu kapelusza, więc z dymanka w skodzie nici......
          Jechałem w ów czas busem.
    • Gość: joanna Re: Czy korzystaliscie keidys z uslug tirowek? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.02, 21:40
      eeee, chłopaki, co tak skromnie?
      te panie raczej nie cierpią na brak zainteresowania!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka