wowo5 21.08.05, 17:18 Nowy Passat nareszcie zawital do USA. Ceny sa calkiem atrakcyjne. config.vw.com/autodata/config/buildModel.asp?AppID=VCQ&model=passat&trim=0 Link Zgłoś Obserwuj wątek
radomir996 Re: Ceny Passatow w USA 21.08.05, 17:36 Czy ja wiem czy ta cena jest taka super, za te same pieniadze mozna miec duzo wiekszego Chryslera 300 z napedem na tyl, lub na przyklad Camry V6. Takze cena jest taka sobie, ani tanio ani specjanie drogo. Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Ceny Passatow w USA 21.08.05, 18:12 Do tego jakosc VW nalezy do "legendarnych" - byl ostatnio swietny artykul na www.thecarconnection.com :) Link Zgłoś
devote Re: Ceny Passatow w USA 21.08.05, 19:24 radomir996 napisał: > Czy ja wiem czy ta cena jest taka super, za te same pieniadze mozna miec duzo > wiekszego Chryslera 300 z napedem na tyl, lub na przyklad Camry V6. tak samo mozna powiedziec temu kto chce kupic camry.za te pieniadze masz passata 2.0T.super silnik i bardzo oszczedny jak na te klase i osiagi. Link Zgłoś
radomir996 Re: Ceny Passatow w USA 21.08.05, 20:32 > tak samo mozna powiedziec temu kto chce kupic camry.za te pieniadze masz > passata 2.0T.super silnik i bardzo oszczedny jak na te klase i osiagi. Wole V6 niz 4cyl z turbina bo to same problemy, a w kwesti oszczednosci podoba mi sie ten tekst www.vw.com/vwcom/content/objects/pdf/vw_passat_specs.pdf Fuel Requirement Unleaded 95 octane (unleaded 91 octane alternative with slight reduction in performance) Lol, 95 w stanach to chyba na torach wyscigowych sprzedaja. Link Zgłoś
devote Re: Ceny Passatow w USA 21.08.05, 23:23 pierwszy raz slysze o 95 w USA.mamy 87,89,91,93 i chyba tylko SUNOCO sprzedaje Ultra 94 mysle ze jest tu jakis blad i zamiast 95 powinno byc 93.do mojego VR6 zalecane jest przynajmniej 91 ale ja caly czas jezdze na 89 i zadnych problemow. Link Zgłoś
greenblack Niech żyje eurosocjalizm 22.08.05, 11:20 Porównajcie sobie teraz te ceny z polskimi! Link Zgłoś
sakura7 Re: Ceny Passatow w USA 22.08.05, 13:03 .... weź nie załamuj .... passat z silnikiem 3,6 L już od 29.950 USD .... nie będę nawet porównywała cen z polskimi, szkoda nerwów Link Zgłoś
devote Re: Ceny Passatow w USA 23.08.05, 01:43 sakura7 napisała: > .... weź nie załamuj .... passat z silnikiem 3,6 L już od 29.950 USD .... nie > będę nawet porównywała cen z polskimi, szkoda nerwów wiec sami widzicie dlaczego w innych krajach ludzie maja inny stosunek do vw w polsce ludzie nienawidza vw tylko dlatego ze sa drogie Link Zgłoś
sakura7 Re: Ceny Passatow w USA 23.08.05, 11:04 Masz rację, tak to wyglada. Agresja jako recepta na kompleksy. Stad też nienawisc zamiast rzeczowych argumentów. Miedzy innymi dotyczy to VW, ktory w zwlaszcza w Polsce budzi sporo niezdrowych emocji. A wszystko rozbija sie o to ze jest droższy od konkurencji. Link Zgłoś
crz4u VW na Florydzie... 23.08.05, 03:47 od 2 miesiecy siedze na Florydzie (okolice Ft.Lauderdale). Z VW na drogach widze Passaty (jeszcze poprzednie) - nowe tylko raz u dealera, oczywiscie wszelkiej masci Beetle łącznie z takimi z doklejonymi uszami "micky mouse" i ogonkiem - chyba jezdzi nim "extrerminator", rzadziej Bory a tylko raz widzialem Phateona. Tu gdzie mieszkam latwiej spotkac Hummera niz passata, serio jest tu bardzo duzo Hummerów, sa nawet zółte oraz limuzyny Hummer (wygladaja jak przedluzony o 5 bocznych szyb H2). Robi wrazenie. Na razie jezdze uzywanym Saturnem i slinka cieknie na widok super wypasionych pasatków ale jak ktos juz powiedzial jest tu tyle fajnych autek w tej cenie ze naprawde mozna dostac zawrotu glowy. Np. mnie bardzo podoba sie Dodge Magnum a żonie pickupy w stylu RAM'a. Eeechh.. .te kobiety. ;-) Link Zgłoś
silikoplast co to qwa jest 23.08.05, 09:22 stany - 2.0 turbo highline - 78870 pln polska - 2.0 turbo highline - 116000 pln co to ma qwa znaczyć????????????????????????????// Link Zgłoś
daniel.jed Re: co to qwa jest 23.08.05, 16:10 Jak to co? Polska to bogaty kraj, nie to co jakieś tam Stany. Gdzie to w ogóle jest? Link Zgłoś