Dodaj do ulubionych

Ceny Passatow w USA

21.08.05, 17:18
Nowy Passat nareszcie zawital do USA. Ceny sa calkiem atrakcyjne.

config.vw.com/autodata/config/buildModel.asp?AppID=VCQ&model=passat&trim=0
Obserwuj wątek
    • radomir996 Re: Ceny Passatow w USA 21.08.05, 17:36
      Czy ja wiem czy ta cena jest taka super, za te same pieniadze mozna miec duzo
      wiekszego Chryslera 300 z napedem na tyl, lub na przyklad Camry V6. Takze cena
      jest taka sobie, ani tanio ani specjanie drogo.
      • marekatlanta71 Re: Ceny Passatow w USA 21.08.05, 18:12
        Do tego jakosc VW nalezy do "legendarnych" - byl ostatnio swietny artykul na
        www.thecarconnection.com :)
      • devote Re: Ceny Passatow w USA 21.08.05, 19:24
        radomir996 napisał:

> Czy ja wiem czy ta cena jest taka super, za te same pieniadze mozna miec duzo
        > wiekszego Chryslera 300 z napedem na tyl, lub na przyklad Camry V6.

tak samo mozna powiedziec temu kto chce kupic camry.za te pieniadze masz
        passata 2.0T.super silnik i bardzo oszczedny jak na te klase i osiagi.
        • radomir996 Re: Ceny Passatow w USA 21.08.05, 20:32
          > tak samo mozna powiedziec temu kto chce kupic camry.za te pieniadze masz
          > passata 2.0T.super silnik i bardzo oszczedny jak na te klase i osiagi.

Wole V6 niz 4cyl z turbina bo to same problemy, a w kwesti oszczednosci podoba
          mi sie ten tekst www.vw.com/vwcom/content/objects/pdf/vw_passat_specs.pdf
          Fuel Requirement Unleaded 95 octane (unleaded 91 octane alternative with slight
          reduction in performance) Lol, 95 w stanach to chyba na torach wyscigowych
          sprzedaja.
          • devote Re: Ceny Passatow w USA 21.08.05, 23:23
            pierwszy raz slysze o 95 w USA.mamy 87,89,91,93 i chyba tylko SUNOCO sprzedaje
            Ultra 94
            mysle ze jest tu jakis blad i zamiast 95 powinno byc 93.do mojego VR6 zalecane
            jest przynajmniej 91 ale ja caly czas jezdze na 89 i zadnych problemow.
    • greenblack Niech żyje eurosocjalizm 22.08.05, 11:20
      Porównajcie sobie teraz te ceny z polskimi!
    • sakura7 Re: Ceny Passatow w USA 22.08.05, 13:03
      .... weź nie załamuj .... passat z silnikiem 3,6 L już od 29.950 USD .... nie
      będę nawet porównywała cen z polskimi, szkoda nerwów
      • devote Re: Ceny Passatow w USA 23.08.05, 01:43
        sakura7 napisała:

> .... weź nie załamuj .... passat z silnikiem 3,6 L już od 29.950 USD .... nie
        > będę nawet porównywała cen z polskimi, szkoda nerwów

wiec sami widzicie dlaczego w innych krajach ludzie maja inny stosunek do vw
        w polsce ludzie nienawidza vw tylko dlatego ze sa drogie
        • sakura7 Re: Ceny Passatow w USA 23.08.05, 11:04
          Masz rację, tak to wyglada. Agresja jako recepta na kompleksy. Stad też
          nienawisc zamiast rzeczowych argumentów. Miedzy innymi dotyczy to VW, ktory w
          zwlaszcza w Polsce budzi sporo niezdrowych emocji. A wszystko rozbija sie o to
          ze jest droższy od konkurencji.
    • crz4u VW na Florydzie... 23.08.05, 03:47
      od 2 miesiecy siedze na Florydzie (okolice Ft.Lauderdale). Z VW na drogach
      widze Passaty (jeszcze poprzednie) - nowe tylko raz u dealera, oczywiscie
      wszelkiej masci Beetle łącznie z takimi z doklejonymi uszami "micky mouse" i
      ogonkiem - chyba jezdzi nim "extrerminator", rzadziej Bory a tylko raz
      widzialem Phateona. Tu gdzie mieszkam latwiej spotkac Hummera niz passata,
      serio jest tu bardzo duzo Hummerów, sa nawet zółte oraz limuzyny Hummer
      (wygladaja jak przedluzony o 5 bocznych szyb H2). Robi wrazenie. Na razie
      jezdze uzywanym Saturnem i slinka cieknie na widok super wypasionych pasatków
      ale jak ktos juz powiedzial jest tu tyle fajnych autek w tej cenie ze naprawde
      mozna dostac zawrotu glowy. Np. mnie bardzo podoba sie Dodge Magnum a żonie
      pickupy w stylu RAM'a. Eeechh.. .te kobiety. ;-)
    • silikoplast co to qwa jest 23.08.05, 09:22
      stany - 2.0 turbo highline - 78870 pln
      polska - 2.0 turbo highline - 116000 pln

co to ma qwa znaczyć????????????????????????????//
      • daniel.jed Re: co to qwa jest 23.08.05, 16:10
        Jak to co? Polska to bogaty kraj, nie to co jakieś tam Stany. Gdzie to w ogóle jest?
        • wowo5 Re: co to qwa jest 27.08.05, 23:38
          Miedzy Meksykiem, a Kanada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka