Dodaj do ulubionych

Pałacyk na kółkach - Rolls-Royce Phantom

• dr.khan Re: Pałacyk na kółkach - Rolls-Royce Phantom 08.09.05, 18:10
      jest wspanialy

wprawdzie preferuje auta ktore prowadzi sie samemu
      a Rolls to typowe auto do "bycia wozonym"
      ale auto ma klase
      w przeciwienstwie do Maybacha
      ktory wyglada przecietnie cos jak nieco powiekszona Sklasa
      • hmp_inc Re: Pałacyk na kółkach - Rolls-Royce Phantom 08.09.05, 18:39
        Maybach to auto dla ludzi pop kultury...
        Rolls ma klasę- coś czego brakuje dużej s-klasie (maybachowi:)
        Zaraz odezwa sie glosy ze maybach tez ma tradycje i klase. Tak- miał a klasy
        rollsa chyba nie osiagnie. Rolls-Royce ma w sobie to cos... Moze to nazwa:)?
        Moze przepiekny grill? Chodz przypomina czołg i stworzyło go bmw to jest
        cudowny;]
        • drpawelek Re: Pałacyk na kółkach - Rolls-Royce Phantom 12.09.05, 21:34
          Znowu stereotypy. Zaobserwowane niedawno: Czarny RR z opuszczonymi szybami. W
          srodku czarny szofer a na tylnym siedzeniu czarny dwumetrowy gosc i dwie czarne
          panienki w bikini. Z wnetrza dobiega glosne "umc, umc, umc...". W tym samym
          czasie starsza pani pakuje sobotnie zakupy do bagaznika swojego buraczkowego
          Maybacha...
          • wujaszek_joe Re: Pałacyk na kółkach - Rolls-Royce Phantom 14.09.05, 14:41
            mozna spytac gdzie mieszkasz?
            • drpawelek Re: Pałacyk na kółkach - Rolls-Royce Phantom 14.09.05, 22:51
              Potomac, Maryland.
    • waskes29 Re: Pałacyk na kółkach - Rolls-Royce Phantom 08.09.05, 18:43
      Jedyna konkurencja dla tej klasy to Bentley osobiscie nawet bardziej mi sie
      podoba.Ale oba fantastyczne.
    • werekoks Re: Pałacyk na kółkach - Rolls-Royce Phantom 08.09.05, 19:07
      Co do RR i Maybacha zgadzam się z przedmowcami :) Jestem zagorzałym fanem RR,
      Bentleya i Astona i staram się dowiedziec wszystkiego o nich, interesuja mnie
      wszelkie artykuy i zdjecia. Jako ciekawostke moge podać, że 80% właścicieli nie
      zatrudniaja szofera, tylko sami korzystaja z przyjemnosci jazdy :)
    • kazimirz Kupiem, jak w drzwiah zamontujom gumiaki ! 08.09.05, 19:39
      Mudlmy siem.
    • bbartek555 Re: Ech....pomarzyc 08.09.05, 20:32
      ECH....pomarzyc:)Auto wysmienite, a to ze BMW macza tu palce to tylko na dobre
      im wyjdzie(przyklad: Mini)Pozdrawiam Forumowiczow:)
    • kirpek Re: Pałacyk na kółkach - Rolls-Royce Phantom 12.09.05, 17:08
      w jakimś z bretyjskich programów twierdzono i starano się udowodnić że jest po
      prostu brzydki.
      mi sie podoba na 7.
    • pankierownik1 Re: Pałacyk na kółkach - Rolls-Royce Phantom 14.09.05, 13:45
      kupilbym ale nie mam drobnych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka