Gość: Karol IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.31.* 05.09.02, 10:28 Nowe Berlingo- doskonale. Mam nadzieję, że będzie podobny do C3. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sebastian Re: Nowe Citroeny w Paryżu IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.02, 10:39 Czy ktoś może wie, ile kosztują polskie opony zimowe do Xsary, rozmiar 195/55R15? Do właścicieli Xsar: jakie macie wrażenia z eksploatacji tego modelu? Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Nowe Citroeny w Paryżu IP: *.szeptel.net.pl 05.09.02, 11:11 Gość portalu: Sebastian napisał(a): > Do właścicieli Xsar: jakie macie wrażenia z eksploatacji tego > modelu? Na tyle pozytywne, ze kupilem potem Xantie, a czasami wzdycham do Xsary. Na szczescie moge ja zawsze pozyczyc od zony. Pozdr Link Zgłoś
Gość: mar Re: oponki IP: *.citicorp.com 05.09.02, 16:30 Dobra rada - nie kupuj Goodyear'a - piszczą na zakrętach jak u wieśniaka! Link Zgłoś
Gość: Wowgin z Poznania Re: Nowe Citroeny w Paryżu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 18:54 Granie na emocjach bez istotnych zmian. Typowo francuzkie - za wyjatkiem nowej Laguny. Polecam włoskie samochody - warto choć spróbować! Link Zgłoś
Gość: SM NARESZCIE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 12:06 Wreszcie CITROEN się obudził (AIRDREAM). BRAWO, OBY TAK DALEJ Link Zgłoś
Gość: x Re: NARESZCIE IP: *.geod.agh.edu.pl 09.09.02, 13:53 Moze sie i obudzil, ale czekam na C4, nastepce xsary! Link Zgłoś
Gość: XM Re: NARESZCIE IP: *.lanbanpol.com.pl / 192.168.1.* 09.09.02, 14:54 Przebudzenie odbyło się troszkę wczesniej. C6 na który z utęsknieniem czekam, jest tego przykładem. Ale ten Airdream... Pewnie pozostanie tylko w fazie studyjnej, Citroen nigdy nie zdecyduje się na takie dwuosobowe coupe. No cóż pozostanie nam tylko Dream... A pozostałe modele są tylko następstwem nowej polityki, kóra dokładnie została zapoczątkowana modelem Picasso (Xara oczywiscie). A ktoś tu się wpycha z jakimś włoskim (...). Kiedyś nadejdzie ten piękny dzień, kiedy fiaciki i lancie nie będą juz miały prawa jeździć po drogach... Link Zgłoś
Gość: tim Re: NARESZCIE IP: 194.204.129.* 09.09.02, 16:52 Gość portalu: XM napisał(a): > Przebudzenie odbyło się troszkę wczesniej. C6 na który z utęsknieniem czekam, > jest tego przykładem. Ale ten Airdream... Pewnie pozostanie tylko w fazie > studyjnej, Citroen nigdy nie zdecyduje się na takie dwuosobowe coupe.Marea dizel2.0 jest świetna,mam kombi i może być.Ale Włosi rzeczywiście nie jezdżą fiatami,coś w tym jest.Kryzys tej firmy w jakoSci.Brat ma XSARE2 1,4 xs karoseria ma niedoróbki stuki,skrzypienie trudne do zlokalizowania,ale elementy jezdne dobre na razie samochód roczny 3 tys km. > No cóż pozostanie nam tylko Dream... > A pozostałe modele są tylko następstwem nowej polityki, kóra dokładnie została > zapoczątkowana modelem Picasso (Xara oczywiscie). > A ktoś tu się wpycha z jakimś włoskim (...). Kiedyś nadejdzie ten piękny dzień, > > kiedy fiaciki i lancie nie będą juz miały prawa jeździć po drogach... Link Zgłoś
Gość: Chryso Re: Nowe Citroeny w Paryżu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 20:11 Jezdze citroenem AX diesel i nie moge jak dotad narzekac. Zabezpieczenie antykorozyjne b. dobre. Co do fiatów to chyba najbardziej niezawodne to cinqecento lub seicento reszta... wielki znak zapytania. Nie wiem jak nowe punto ale moj kolega mial poprzedni model i powiedzial ze nie kupi drugiego fiata. Amortyzatory siadaly po 40 tys. Ja w citroenie wymienilem przednie po 85 a tylne jeszcze sa dobre. Jadac punto po naszych drogach o malo nie odpadla mi glowa , auto dziwnie sie kiwa. Z poczatku myslalem ze to kwestia zuzytych amortyzatorow, ale moj brat jechal egz. ktory mial przejechane tylko 20 tys. km i mowil ze mialo ten sam problem. Link Zgłoś