andrzejs5 26.11.05, 13:12 Nie wiem czy to znacie ale ja w okresie zimowym ukladam pod nogami gazety wchodząc do samochodu nie muszę czyścić butów ze śniegu, wracając do domu po prosu wyrzucam wigotne gazety. Link Zgłoś Obserwuj wątek
dokto Re: wilgoć w samochodzie 26.11.05, 13:28 Znamy. Sposób prymitywny ale skuteczny. Najlepiej nadają się, formatem i rodzjem papieru, gazetki rozdawane na skrzyżowaniach. Pozdrawiam rozdawaczy gazetek:) Link Zgłoś
andrzejs5 Re: wilgoć w samochodzie 26.11.05, 13:37 Owszem przy prowadzacym, ale przecież to tylko na czas jazdy, ale dobre zwłaszcza jak jeszcze kogoś się podwozi (należy dać ze 3 - 4 warstwy). Link Zgłoś
sven_b Re: wilgoć w samochodzie 26.11.05, 14:17 Przetestuje. Genialnosc gazety jest niepodwazalna, np. jako windstopper pod kurtką na motocyklu :-) Link Zgłoś
jtull Re: wilgoć w samochodzie 26.11.05, 14:25 A mi się wydaje ze najskuteczniejsza jest gazeta na wierzch a podspód wycięty odpowiednio karton (tektura)...wszystko jest stabilniejsze wtedy. Link Zgłoś
andrzejs5 Re: wilgoć w samochodzie 26.11.05, 14:29 Być może ale gazetę masz zawsze pod ręką, i mniej z tym "komplikacji". Link Zgłoś
dokto Re: wilgoć w samochodzie 26.11.05, 14:40 Chodzi o to żeby tę wilgoć z butów która wsiąknie w gazetę zabrać razem ze sobą jak wysiadasz. Gazetę zgniatasz, wyrzycasz do kosza i po problemie. Link Zgłoś