IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:58
czy w wysilonym silniku japończyka mozna jescze zwiększyc moc. Chodzi o
japonski motocykl. O ile jeszcze mozna zwiększyc moc bez szkody dla silnika.
Czy układ jezdny motocykla jest obliczony na znaczne zwiekszenie mocy
fabrycznego silnika?
Obserwuj wątek
    • Gość: morfea Re: motocykle IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 18:17
      Ciekawe czemu nikt mi nie odpowiedział? Nawet panowie z Auto dziś i jutro?
      czyżby niedobory wiedzy motocyklowej? hmmm?
    • Gość: Jarek Re: motocykle IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 04.10.01, 10:54
      zacytuje: Czekaj tatka latka.
      Hej!
      • Gość: morfea Re: motocykle IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:05
        chyba niestety nie wiedza co napisac, ale to niech nie podają sie za
        ekspertów!!!!!!!!!!!
        • Gość: morfea Re: motocykle IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 18:43
          Panowie Auto dzisiowie! Jeżeli ufdzielacie porad na forum eksperckim-to
          udzielajcie! Czekam i czekam i nic! Tylko niech Martyna Wojciechowska nic nie
          pisze, bo przewrócę się na leą strone od jej truizmów, ...zawsze tak mam jak
          czytam jej felietony w waszej gazecie....To kosmiczne bzdety!
    • Gość: mrmr Re: motocykle IP: 212.244.68.* 08.12.01, 12:38
      Auto Dziś i Futro- nie czytaj tego BADZIEWIA, kup Świat Motocykli.
    • drapieznik Re: motocykle 04.01.02, 01:46
      Jest to pytanie bardzo ogolne. Wszystko mozna tylko zalezy to od kosztu. Ja
      propnuje inna metode. Sprzedaj motocykl i kup lepszy. Moje ulubione motocykle
      to Vmax i ZX11. Vmax bardziej mi sie podoba bo lepiej wyglada ale ZX11
      jestlepszy do dalszej jazdy (oszalejesz na Vmaxie). Potem zmien olej na Royal
      Purple. To cudo osiaga 175m/h. Sam mialem go do 160m/h i malo nie umarlem ze
      strachu, ale dopiero przy 130m/h. A na drugim biegu to polecisz szybciej jak
      rospedzony samochod. Sprawdzilem i zyje, co jest najlepszym dowodem.

Ze starszych lubie Suzuki Madura 1200 (V4) ale to juz rzadkosc. Zapozycz sie
      jak go gdzis znajdziesz. Honda Magna juz nie to. Nie ma tej niezawodnosci.

Jest tylko jeden krol: ZX11

pozdr
      • Gość: morfea Re: motocykle IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 14:15
        co kto lubi! dzieki za pozdr. ! ostatnio jezdzilam Africą Twin Hondą rzecz
        jasna ;-) kosmiczna! ale pytanie moje nie o to bylo!
        Swiat motocykli jest dla zlomiarzy! balabym sie i tej gazetki i Motocykla,
        ktory jest marniutenki i jakis dydaktyczny! Zreaszta moje pytanie bylo o tuning!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka