gejant 01.12.05, 14:01 Szybcy i wsciekli. Najlepszy film jaki w zyciu widzialem. Jeszczze jestem pod wrazeniem. Dziekuje TVN za ten film! Link Zgłoś Obserwuj wątek
gejant Re: Nie zapomnij zmienić bielizny [nt] 01.12.05, 14:19 Sam bys obejrzal zamiast do mnie pyskowac. Link Zgłoś
gejant Mam pytanie 01.12.05, 23:08 edek40 napisał: > nie Szkoda. To pewnie mi nie powiesz co to byla ta zielona superfura. To znaczy jaka marka i model. A moze ktos inny wie? Link Zgłoś
dr.verte Re: Mam pytanie 02.12.05, 11:07 purhed napisał: > "zielona super fura" to mitsubishi eclipse ale i tak najlepsza była biała jetta Link Zgłoś
waskes29 Re: Mam pytanie 02.12.05, 11:32 Wlasie idealny film do poziomu wieku i wiedzy znacznej wiekszosci tego forum. Link Zgłoś
gejant Re: Mam pytanie 02.12.05, 16:42 waskes29 napisał: > Wlasie idealny film do poziomu wieku i wiedzy znacznej wiekszosci tego forum. CO masz na mysli? Link Zgłoś
gejant Re: Mam pytanie 02.12.05, 16:42 purhed napisał: > "zielona super fura" to mitsubishi eclipse No to jak wreszcie, bo chce sobie taka kupic? Link Zgłoś
gejant Re: Mam pytanie 02.12.05, 22:24 harry_callahan napisał: > Majorette czy Matchbox? CHCWD Link Zgłoś
gls1 Re: Ja tam w ogole dziekuje telewizji n/t 03.12.05, 16:17 To był film o szatanistach i pójdziesz za to do piekłą a diabły już kocioł dla siebie rozgrzewaja pełen oleju silnikowego Mobile 1!!! Link Zgłoś
pocieszne Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 02.12.05, 04:24 gejant napisał: > Szybcy i wsciekli. Najlepszy film jaki w zyciu widzialem. > Jeszczze jestem pod wrazeniem. > Dziekuje TVN za ten film! film jest na ekranach juz ponad 4 lata :-)) Link Zgłoś
totalbalalaykashow Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 02.12.05, 12:22 a we wtorek dostaniesz od Mikołaja zestaw "hot wheels". cieszysz sie? Link Zgłoś
gejant Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 02.12.05, 16:43 totalbalalaykashow napisał: > a we wtorek dostaniesz od Mikołaja zestaw "hot wheels". cieszysz sie? nawet ku.. nie wiem co to jest wiec nie pie.. Link Zgłoś
waskes29 Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 02.12.05, 18:24 gejant napisał: > totalbalalaykashow napisał: > > > a we wtorek dostaniesz od Mikołaja zestaw "hot wheels". cieszysz sie? > > nawet ku.. nie wiem co to jest wiec nie pie.. No to dobrze przynajmniej bedzie wieksza niespodzianka. Link Zgłoś
xystos Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 02.12.05, 12:49 gejant napisał: Szybcy i wsciekli. Najlepszy film jaki w zyciu widzialem. Jeszczze jestem pod wrazeniem. Dziekuje TVN za ten film! .. bum,bruum,bruummmmmm ,ale dobry film(?). Link Zgłoś
wlogra2 Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 02.12.05, 20:49 To był dobry film ale dla pustaków takich jak Ty. Co ty wiesz baranie o dobrym filmie. Link Zgłoś
piotrt3 Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 02.12.05, 21:44 film był na poziomie przedszkolaka- max gimnazjum (pamietam z przed paru lat) no ale kazdy ma jakies swoje filmowe preferencje - czasami w zależnosci od wieku pozdrawiam jutro fajna dobranocka :) Mis Uszatek bedzie dosiadał VIPER-a a Bolek i Lolek biała jette Link Zgłoś
gejant Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 02.12.05, 22:24 piotrt3 napisał: > film był na poziomie przedszkolaka- max gimnazjum (pamietam z przed paru lat) > no ale kazdy ma jakies swoje filmowe preferencje - czasami w zależnosci od wiek > u > pozdrawiam > jutro fajna dobranocka :) Mis Uszatek bedzie dosiadał VIPER-a a Bolek i Lolek > biała jette Glupis i tyle Link Zgłoś
gejant [...] 02.12.05, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
gejant Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 03.12.05, 17:51 Zdziwilbys sie na co mnie stac. Tymczasem wlasnie pozyczylem sobie Za Szybcy Za Wsciekli (druga czesc F&F jakbys nie wiedzial), kupilem zgrzewke piwa i zaraz rozpoczynam ogladanie. Zapowiada sie super wieczor. A ty mozesz mi tylko zazdroscic. Link Zgłoś
mieszkoboldmoto Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 03.12.05, 18:02 Też mi wieczór. jestem pewien, że wychlejesz wszystko do pierwszej reklamy i dupa z oglądania! Tym razem na pewno posikasz się w stringi! Link Zgłoś
gejant Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 03.12.05, 23:53 mieszkoboldmoto napisał: > Też mi wieczór. jestem pewien, że wychlejesz wszystko do pierwszej reklamy i > dupa z oglądania! Tym razem na pewno posikasz się w stringi! Durniu! Na DVD z wypozyczalni nie ma reklam. Do reszty twoich wypocin nie bede sie odnosil bo szkoda klawiatury. A jesli chodzi o film to jutro cos napisze, bo teraz jeszcze nie ochlonalem. W kazdym razie bylo super! Link Zgłoś
gejant Jakie jeszcze filmy z super furami znacie? 04.12.05, 20:00 Chetnie bym sobie cos smakowitego obejrzal. Link Zgłoś
edes Re: Jakie jeszcze filmy z super furami znacie? 04.12.05, 20:29 Pan Samochodzik i Templariusze. Link Zgłoś
gejant Re: Jakie jeszcze filmy z super furami znacie? 04.12.05, 22:12 I to mialo byc smieszne? Link Zgłoś
edes Re: Jakie jeszcze filmy z super furami znacie? 05.12.05, 09:14 Silnik Ferrari SA, pływał itd. To nie super bryka? Link Zgłoś
mejson.e Karmienie trolla 04.12.05, 20:12 Podpucha aż wali po oczach. Tak się dajecie wodzić za nos, że założyciel wątku ma ubaw po pachy. Ciekawe, kto stworzył sobie nicka na jeden wątek? Ja osobiście nie będę karmił tego trolla. Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Link Zgłoś
typson Re: Karmienie trolla 04.12.05, 22:17 > Ciekawe, kto stworzył sobie nicka na jeden wątek? wnioskujac po nicku to musi to byc homoseksualna mrówka Link Zgłoś
unterseeboot Re: Ale super film wczoraj ogladalem na TVN! 05.12.05, 09:24 witaj. jeżeli też lubisz lekkie filmy o motoryzacji :D to obejrzyj -transporter 1 <w kinach teraz leci 2 > w 1 pomyka bmw 7 -ta przed tym nowym parchem ... -i gone 60 seconds Link Zgłoś