Dodaj do ulubionych

Opel Vectra OPC

11.12.05, 00:47
Czy ktos wie jakie sa dane i cena nowej Vectry OPC?
Obserwuj wątek
    • wio4litery Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 10:16
      auto.gazeta.pl/wysokieobroty/1,49502,3053377.html
      w4l

Gość portalu: MJ napisał(a):

> Mam nadzieję, że kiedyś w tym kraju będzie drogówka stać co kilometr. Wtedy
      > będzie miło
      • xystos Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 10:20

... OPEL,skoro juz absolutnie musisz to tylko Corsa-najlepszy z Opli,
        moze dlatego ze z Hiszpani ???.
        • derduch Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 10:51
          Twoja głupota jest porażająca. Malutka Corsa klasy Polo, Fabi czy 206 stawiać
          jako lepsze auto niż dwie klasy wyżej i bez porównania lepszej pod kazdym
          względem Vectry? Pewnie swojej kobiecie(koledze?) wmawiasz ze mięki jest lepszy
          bo nie uwiera. :-))))
          • xystos Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 14:40
            derduch napisał:

> Twoja głupota jest porażająca. Malutka Corsa klasy Polo, Fabi czy 206 stawiać
            > jako lepsze auto niż dwie klasy wyżej i bez porównania lepszej pod kazdym
            > względem Vectry? Pewnie swojej kobiecie(koledze?) wmawiasz ze mięki jest
            lepszy
            > bo nie uwiera. :-))))
            >

... my dear derduch

to ze inteligencja nie grzeszysz to widac (chociaz nie czuc) ,
            piszac ze Corsa jest lepsza mialem na mysli ktory/jaki model trzyma cene
            najlepiej w % i pln-ach ,oprucz tego-Corsa z wszystkich OPLI koroduje najmniej,
            latwiej jest sprzedac Corse niz Astre a wieksze Ople jako uzywki sa zimniejsze
            niz umarlaka d... , trzeba frajera by cos takiego mu sprzedac .Pzdr.
            • derduch Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 16:10
              No może ja nie grzeszę inteligencją ale przynajmniej oprócz piszę przez Ó
              • xystos Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 16:48
                Re: "derduch"

.. przyznaje Ci racje,czasami jeszcze sie myle-prosze o wybaczenie
                na moje usprawiedliwienie mam to ,ze jezyka polskiego uczyla mnie Babcia a
                puzniej z polski importowana Malzonka moja , ma zalogowany slownik
                [ sjp.pwn.pl/slowo.php?begin=a ] ale czasami zapominam o korekcie moich
                textow .Pzdr.

Ps: Al Qhaida w polskich wyborach ?, no to Mosad bedzie wsciekly ! .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka