wio4litery Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 10:16 auto.gazeta.pl/wysokieobroty/1,49502,3053377.html w4l Gość portalu: MJ napisał(a): > Mam nadzieję, że kiedyś w tym kraju będzie drogówka stać co kilometr. Wtedy > będzie miło Link Zgłoś
xystos Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 10:20 ... OPEL,skoro juz absolutnie musisz to tylko Corsa-najlepszy z Opli, moze dlatego ze z Hiszpani ???. Link Zgłoś
derduch Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 10:51 Twoja głupota jest porażająca. Malutka Corsa klasy Polo, Fabi czy 206 stawiać jako lepsze auto niż dwie klasy wyżej i bez porównania lepszej pod kazdym względem Vectry? Pewnie swojej kobiecie(koledze?) wmawiasz ze mięki jest lepszy bo nie uwiera. :-)))) Link Zgłoś
xystos Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 14:40 derduch napisał: > Twoja głupota jest porażająca. Malutka Corsa klasy Polo, Fabi czy 206 stawiać > jako lepsze auto niż dwie klasy wyżej i bez porównania lepszej pod kazdym > względem Vectry? Pewnie swojej kobiecie(koledze?) wmawiasz ze mięki jest lepszy > bo nie uwiera. :-)))) > ... my dear derduch to ze inteligencja nie grzeszysz to widac (chociaz nie czuc) , piszac ze Corsa jest lepsza mialem na mysli ktory/jaki model trzyma cene najlepiej w % i pln-ach ,oprucz tego-Corsa z wszystkich OPLI koroduje najmniej, latwiej jest sprzedac Corse niz Astre a wieksze Ople jako uzywki sa zimniejsze niz umarlaka d... , trzeba frajera by cos takiego mu sprzedac .Pzdr. Link Zgłoś
derduch Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 16:10 No może ja nie grzeszę inteligencją ale przynajmniej oprócz piszę przez Ó Link Zgłoś
xystos Re: Opel Vectra OPC 11.12.05, 16:48 Re: "derduch" .. przyznaje Ci racje,czasami jeszcze sie myle-prosze o wybaczenie na moje usprawiedliwienie mam to ,ze jezyka polskiego uczyla mnie Babcia a puzniej z polski importowana Malzonka moja , ma zalogowany slownik [ sjp.pwn.pl/slowo.php?begin=a ] ale czasami zapominam o korekcie moich textow .Pzdr. Ps: Al Qhaida w polskich wyborach ?, no to Mosad bedzie wsciekly ! . Link Zgłoś