31.12.05, 16:00
Co za obleśny tył ma ten samochód. Jednym słowem tragedia. Wnętrze też
niewiele lepsze.
Obserwuj wątek
    • waskes29 Re: civic 31.12.05, 16:03
      cygan100 napisał:

> Co za obleśny tył ma ten samochód. Jednym słowem tragedia. Wnętrze też
      > niewiele lepsze.

No to po tobie i znowu sie zacznie.
      • bigt Re: civic 31.12.05, 16:09
        chociaz powiedz jaki rocznik, ilo drzwiowy. może ktos będzie za Tobą.
    • cygan100 Re: civic 31.12.05, 16:10
      chodzi mi o nowego rzecz jasna. Badziewie do kwadratu!
      • dr.wal2 Re: civic 31.12.05, 16:25
        cygan100 31.12.05, 16:00

Co za obleśny tył ma ten samochód. Jednym słowem tragedia. Wnętrze też
        niewiele lepsze.

Cygan cofnij te slowa ,- bo ci q.... d... skopie i cyganke przelece !!!
    • rickky Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 16:25
      J.w.
      Mnie się podoba.
      • cygan100 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:01
        coto ma być ten spojler w połowie szyby i ten wydech-pożal się boże. A
        oszczędna wersja zawieszenia po prostu wymiata.
        • dr.wal2 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:05
          cygan100 napisał:

coto ma być ten spojler w połowie szyby i ten wydech-pożal się boże. A
          oszczędna wersja zawieszenia po prostu wymiata.

Cygan,Ty sie lepiej zajmnij wydechem i tylnym zawieszeniem Twej Cyganki ,
          a od nowego Civica wara ....
          • srul Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:14
            Wygląd to małe piwo, dla mnie ujdzie. Ale zawieszenie od poprzedniej generacji
            zeszło na psy, zmienili na gorsze o parę klas. Oktutna trzęsidupka, jak w
            furmance
            • cygan100 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:21
              masz racje srul. Lepiej się jeździ bryczką niż tym pseudo samochodem.
              • daria.1 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:26
                zazdrośnik ,chciałoby się takim pośmigać
                • cygan100 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 17:46
                  kolejnym "super" modelem jest honda city. gorsza niż renault thalia
              • waskes29 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 18:28
                cygan100 napisał:

> masz racje srul. Lepiej się jeździ bryczką niż tym pseudo samochodem.

Pierwszy raz stane w obronie hondy ale miales okazje sie przejechac tym
                samochodem?
                • waskes29 Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 18:32
                  waskes29 napisał:

> cygan100 napisał:
                  >
                  > > masz racje srul. Lepiej się jeździ bryczką niż tym pseudo samochodem.
                  >
                  To ze ma prymitywne zawieszenie to wcale nie musi oznaczac ze bedzie kiepsko
                  jezdzil -chyba nowa Astra ma takie z tylu i podobno nie jest zle.
                  Gorzej ze firma ktora ukierunkowuje sie na pseudo sportowe samochody
                  wklada tak zacofany silnik zupelnie nie rozumiem chyba lepiej bylo
                  zmodernizowac dotychczasowy 1.4 z drugiej strony czesto silniki 2
                  zaworowe duzo lepiej lapia dul obrotow wiec moze jazda bedzie przynajmniej
                  przyjemniejsza.
                  A co do wygladu to totalnie mi nie lezy, wole juz poprzednia bo ta nowa jest
                  okropna -zreszta dla mnie to nie problem jesli kiedys kupie japonczyka to i
                  tak nie bedzie to honda a mazda.
                  • gregor886 Re: O gustach się nie dyskutuje 01.01.06, 04:54
                    wyglad oki zawieszenie czytalem ze pomimo belki jest lepsze od tamtego nie
                    wiem jak oni to zrobili ale......... jestem fanem tej marki nie slepym tylko
                    troche myslacym hihihihi ;) no i ten silnik 1.4 jest do bani tzn chcialem
                    powiedziec tylko po bulki do marketu :)
                • srul Re: O gustach się nie dyskutuje 31.12.05, 19:41
                  Witam cię Waskes antyhondziarzu. Właśnie od 2 mc-y jestem 'szczęśliwym"
                  posiadaczem civica sedan 1.6 VTEC Przesiadłem sie z Civica 1.4. Poprzednik miał
                  zawieszenie o niebo lepsze, generalnie bez zarzutu. Zmienili system
                  wielowahaczowy na jakieś badziewie , belka skrętna żeby zwiększyć przestrzeń w
                  kabinie. Teraz jazda tym civikiem to dramacik rodzinny, każda nierówność
                  przenosi się na żołądek i trzęsie jak na kucyku.
                  • jerzyk444 Re: O gustach się nie dyskutuje 01.01.06, 12:34
                    jak to jeździsz, jak nie ma jej jeszcze w salonach? A może rodzina Ci się
                    powiększyła ?:)
                    • apolot Re: O gustach się nie dyskutuje 01.01.06, 16:16
                      IOps...Po pierwsze..... salon w Olsztynie ....juz stoi piekny grafitowy egz..
                      ))))) A na temat wygladu nie nalezy chyba tak drastycznie go oceniac .. fakt iz
                      Toyota odłozyła prezentacje Corolli az na pół roku mówi chyba sam za siebie ...
                      Mnie to auto wyjątkowo sie podoba i uważam ze jest to bardzo udany projekt...
                      zuełnie jak nie Honda..i pewnie jest to zasługa projektanta który wykreslił ją
                      po półrocznym pobycie we Włoszech ..))))
                  • black.iron Re: O gustach się nie dyskutuje 01.01.06, 23:14
                    srul napisał:

> Witam cię Waskes antyhondziarzu. Właśnie od 2 mc-y jestem 'szczęśliwym"
                    > posiadaczem civica sedan 1.6 VTEC Przesiadłem sie z Civica 1.4. Poprzednik miał
                    >
                    > zawieszenie o niebo lepsze, generalnie bez zarzutu. Zmienili system
                    > wielowahaczowy na jakieś badziewie , belka skrętna żeby zwiększyć przestrzeń w
                    > kabinie. Teraz jazda tym civikiem to dramacik rodzinny, każda nierówność
                    > przenosi się na żołądek i trzęsie jak na kucyku.

ale Ty chyba piszesz o dotychczasowym modelu, bo w obecnym nie ma 1.6 ani wersji
                    sedan. no chyba, zes nie z Polski
              • black.iron Re: O gustach się nie dyskutuje 01.01.06, 23:11
                cygan100 napisał:

> masz racje srul. Lepiej się jeździ bryczką niż tym pseudo samochodem.

a skad ty to mozesz wiedziec skoro zes nawet nim nie jechal? boszszsz, glupota
                niektorych poraza
        • kszyrztow Re: O gustach się nie dyskutuje 07.01.06, 16:56
          cygan100 napisał:

> coto ma być ten spojler w połowie szyby i ten wydech-pożal się boże. A
          > oszczędna wersja zawieszenia po prostu wymiata.

Święte słowa, gypsy. A "wymiata" to silnik 1.8 pożal się boże ;)
          • civic_06 Re: O gustach się nie dyskutuje 19.01.06, 21:25
            kszyrztow napisał:

> cygan100 napisał:
            >
            > > coto ma być ten spojler w połowie szyby i ten wydech-pożal się boże. A
            > > oszczędna wersja zawieszenia po prostu wymiata.
            >
            > Święte słowa, gypsy. A "wymiata" to silnik 1.8 pożal się boże ;)

Na szczescie w Ameryce sprzedaja z politycznie poprawnym zawieszeniem Reactive-
            Link Double Wishbone Rear Suspension. A co do silnika 1.8 to czego sie
            czepiasz, bo nie rozumiem. 140 kucy z wolnossacego silnika zapieprzajacego na
            zwyklej benzynie i na dodatek spalanie najwyzsze jakie osiagnalem to okolo 9.5
            litra na setke. Srednie 7.5 l. I masz racje wymiata, wymiata a powyzej 4500 RPM
            to zapie....
            >
    • morfeusz100 Re: civic 02.01.06, 07:30
      cygan jak bym mógł to byum cie zlinczował.........japonce najlepsze auta na
      swiecie.
      • morfeusz100 Re: civic 02.01.06, 07:31
        ale mnie kolo wnerwł , proponuje wywiezć cygana na taczce z kupą gnoju z tego
        forum
        • dunczyk1960 Re: civic 02.01.06, 09:48
          cygan100 31.12.05, 17:21 + odpowiedz
          masz racje srul. Lepiej się jeździ bryczką niż tym pseudo samochodem.

Masz racje Cyganie , jakas tam Honda to nie Tabor Cyganski z prawdziwymi
          konmi ....
          • morfeusz100 Re: civic 02.01.06, 11:38
            to powodzenia i dalej wywoz gnoj swoim taborem z brudasami
            • morfeusz100 Re: civic 02.01.06, 11:42
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=34271798
              • cygan100 Re: civic 07.01.06, 15:36
                ty się lepiej nie udzielaj zafajdany pal... Ciekawe skąd się biorą takie barany
                o zawężonych horyzontach i z IQ=25. Według mojej najlepszej wiedzy biologom się
                o tym nawet nie śniło, że takie coś będzie istnieć.
                • morfeusz100 Re: civic 09.01.06, 14:12
                  BUJAJ SIE PAJACU
                  • morfeusz100 Re: civic 19.01.06, 08:51
                    JAK TAM TAOBOR?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka