vogue46 05.01.06, 18:04 jeśli macie problem z doborem oleju do Waszego autka- dajcie sygnał. Mam doświadczenie w rajdach, wyścigach na 1/4 mili, rally cross'ie. Chętnie pomogę Link Zgłoś Obserwuj wątek
sakii Re: olej do samochodu 05.01.06, 19:06 a ty się dobrze czujesz? co mają wspólnego rajdy z normalną jazdą? To rajdów są zupełnie inne oleje, które nie nadają się do zwykłej jazdy. A dobór oleju to nie jest skomplikowana czynność. wystarczy instrukcję od samochodu przeczytać. Link Zgłoś
kompletny_idiota Re: olej do samochodu 05.01.06, 20:28 Jaki olej dobrac do zawiasow w drzwiach? Link Zgłoś
skyddad Re: olej do samochodu 05.01.06, 20:48 Ja mam wiekszy problem i mysle ze tutaj nadalby sie olej z bolida na 1 mile. Mamy stara stodole a wniej wrota panie dzieju ze az strach,i wlasnie rano kiedy my te wrota ma sie rozumiec otwieramy une strosznie piszcza,dziadek mi powiedziol kiedys ze musi byc wnuczku gesty toki ulej,a tutoj chopki pisza ze wlasnie takie bolidy maja,une podobno ganiaja na takim co zwie 5 na 60 ale ju nie wiem czego,panocku odspedajcie mnie ,zoploce dobrze. Pozdrwiom Wos sky. Link Zgłoś
kompletny_idiota Re: olej do samochodu 05.01.06, 21:01 Do wrotow ode stodoly to je smarowidlo. Kupcie jak do wsi przyjadzie maziarz. A u nas we Lwowie to sie nazywalo Tawot. Link Zgłoś