Dodaj do ulubionych

Co kupić?

IP: *.teleton.pl 04.11.02, 16:25
Zbieram propozycje jakie auto kupić? Mam do dyspozycji 90 tys.zł a aktualnie
jeżdżę Mitsubishi Carisma 1.8GDI. Preferuję generalnie auta japońskie, ale
może ktos ma inne zdanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: Co kupić? IP: 62.233.163.* 04.11.02, 16:47
      Poczekaj na następce Avensisa ok.pół roku.Innego sensownego wyjścia nie widzę.
      Accord wychodzi z produkcji a nowy będzie obciążony wysokim cłem tak jak nowa
      Mazda.Zostaje jeszcze Primera ale ona mnie zdecydowanie odpycha wizualnie.
    • Gość: Marek A mowia ze w Polsce jest kryzys... (n/t) IP: *.atlanta.ga.us 04.11.02, 17:14
    • Gość: Rafał Re: Co kupić? IP: *.kalisz.mm.pl 04.11.02, 17:25
      Co prawda nie bedzie to Japonczyk,ale wedlug mnie swietny wybor.
      Calkiem niedawno odbylem jazde testwowa Oplem Vectra 1.8 Elegance.
      Pelne wyposazenie-klima,welur,6poduszek,CD,full elektryka,chrom i wiele innych.
      Jego cena to dokladnie 79.800,-.Wydaje mi sie,ze za to cene wybor naprawde
      dobry.Idzie jak burza i do tego to wyposazenie za calkiem przyzwoita cene.
      A tak poza tym to postaraj sie przejechac wszystkimi samochodami,ktore bierzesz
      pod uwage przy zakupie.Naprawde warto.
      pozdrawiam
      Rafał
      • Gość: Niknejm Re: Co kupić? IP: *.waw.cdp.pl / 143.26.81.* 04.11.02, 18:42
        Jeździłem Vectrą conieco i subiektywnie nie podobało mi się, fakt, była to
        poprzednia wersja.
        Ponadto Vectry nie są cudem niezawodności, co potwierdzają znani mi użytkownicy
        Vectr (a znam ich kilku). Sam zresztą jeździłem kiedyś służbowym Oplem Astrą i
        miałem podobne uwagi.
        Może nowa wersja jest znacznie lepsza od starej. Natomiast stara Vectra była
        IMHO naprawdę bardzo ładnym autem.

Krótko - uważam, że za te pieniądze można kupić coś lepszego. Np. Avensis czy
        Accorda. Na koniec produkcji dotychczasowych modeli mogą być dobre promocje.

Pzdr
        Niknejm
    • Gość: ffmarkus Re: Co kupić? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.11.02, 19:01
      Możesz przez parę miesięcy oszczędzać do "dużej bańki" a potem kupić nowego
      Accorda- piękne cudo na kółkach! Tylko martwi to, że 1/3 ceny auta oddasz
      Kołodce:(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka