Gość: vd IP: *.kra.cdp.pl, / *.topware.pl 12.11.02, 15:30 motoryzacja.interia.pl/id/wiadomosci/news0/www/wys?inf_id=323058 ...taki jakis jazzowy, moze dlatego fajny Link Zgłoś Obserwuj wątek
qrakki999 Re: NOWY COLT 12.11.02, 16:27 Co prawda 'O gustach sie nie dyskutuje' Ale mi sie nie podoba - strasznie duzo jest juz dla mnie tych mini, micro, macro, i innych vanow - mi sie po prostu nie podobaja - ja czekam kto zrobi ładnego hatchbacka w klasie kompaktów! Tzn. ten Colcik nie jest brzydki - ale nijaki qrcze jakis - no wlasnie jest juz Jazz! to po co ta repeta? pzdr. Q Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: NOWY COLT IP: 5.2.1R1D* / 3.179.114.* 12.11.02, 17:21 Kiedys Colt to byl fajny zgrabny hatchback o dynamicznej sylwetce(mam na mysli dwie wersje wstecz). A teraz? Kolejne pudlo na kolkach. Mnie sie zupelnie nie podoba. Zawiodlem sie. A moze zgrabne, smukle hatchbacki juz wychodza z mody calkiem??????? PZDR JANKES Link Zgłoś
Gość: toyot Re: NOWY COLT IP: *.jjs.pl 12.11.02, 20:47 Mają już przecież Space Stara. Nie mówiąc o trzech innych Space'ach większych lub mniejszych. Po co im piąty vano-coś tam ? Za to normalnego fajnego kompaktu nie mają... Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: NOWY COLT IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 12.11.02, 20:52 Colt od zawsze był samochodem z pogranicza klasy B i C (za duży na miejski ale zbyt mały na kompakta) o dynamicznej,zgrabnej,a czasem i wręcz awangardowej stylizacji.Szkoda,ze tak nie zostało,a tego "yazza" wstydziłby się nazywać Coltem... Nie tak dawno temu Mitsubishi przedstawiło prototypy bardzo ładnych małych autek z wyglądu przypominających krzyżówke nowej Ibizy z AR 147 i przyznać należy,że były szalenie udane. Szkoda,że ten "yazz" to nie to... pozdr Link Zgłoś
Gość: cc Re: NOWY COLT IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 22:14 Porażka, nic nowego. Ale i tak deskę ma ładniejszą od Fabii ;-))) PS Z niepokojem czekam na zdjęcia GALANTA 2003, który już jezdzi zamaskowany po USA z silnikiem 3.0. Link Zgłoś