Gość: kobietka IP: *.devs.futuro.pl 16.11.02, 18:56 faceci udowodnijcie mi ,że są jeszcze Prawdziwi Mężczyżni fajna223@wp.pl - fotki mile widziane. PS:jeżeli nie dostane żadnego emaila to znaczy że cieńko z wami chłopaki. Buziaczki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: muuu no tak ale czy ty jestes fajna kobieta? IP: *.118-200-80.adsl.skynet.be 16.11.02, 19:12 Gość portalu: kobietka napisał(a): > faceci udowodnijcie mi ,że są jeszcze Prawdziwi Mężczyżni sa PS:jeżeli nie dostane żadnego emaila to znaczy że cieńko z wami chłopaki. ha ha proste socjotechniki dzialaja na prostych chlopakow ;o) Link Zgłoś
Gość: kobietka są!!!-gdzie???????????? IP: *.devs.futuro.pl 16.11.02, 19:26 są jeszcze Prawdziwi Mężczyżni? > > sa -na slowo nie wierze,gdzie sa?, a o tym czy jestem fajna moze bedziesz mial okazje sie przekonac jesli jestes Prawdziwym Mezczyzna > > > PS:jeżeli nie dostane żadnego emaila to znaczy że > cieńko z wami chłopaki. > > ha ha proste socjotechniki dzialaja na prostych > chlopakow ;o) Fajni faceci nie lubia inteligentych kobiet wiec czasem trzeba sie znizyc do poziomu blondynki. Link Zgłoś
Gość: is300 Re: są!!!-gdzie???????????? IP: *.dyn.optonline.net 16.11.02, 21:22 >>Fajni faceci nie lubia inteligentych kobiet wiec czasem trzeba sie znizyc do >>poziomu blondynki. Na te pytanie sa dwie odpowiedzi, Tak i Nie Zalezy od sytuacji. Nie wiem czy to jakisc watek DRUIDOWSKI czy cosc prawdziwego :))) A zeby skometowac twoj watek to sa tu faceci. Link Zgłoś
Gość: JP-Rapid Re: są!!!-gdzie???????????? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.11.02, 01:21 > Fajni faceci nie lubia inteligentych kobiet wiec czasem trzeba sie znizyc do > poziomu blondynki. o kurka to jestem niefajny :-{ a tak poważnie to tutaj głównie są faceci z fajnymi furami :-) Link Zgłoś
Gość: JP-Rapid P.S. zapytaj jeszcze na forum "komputery" :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.11.02, 01:26 Link Zgłoś
Gość: is300 Re: P.S. zapytaj jeszcze na forum 'komputery' :) IP: *.dyn.optonline.net 17.11.02, 02:51 Ha, ha dobrze to podsumowales Link Zgłoś
Gość: kobietka Ej chlopaki ,co z wami? IP: *.devs.futuro.pl 17.11.02, 10:10 Ale z was dowcipnisie... Ja pytam powaznie. Dzieki za rade ,zaraz skocze na "wydzial" komputerowy. No coz,faceci nie odwiedzja forum kobiecego ...niestety Link Zgłoś
letalin Re: Ej chlopaki ,co z wami? 17.11.02, 10:21 Te "223" przy nicku fajna to wzrost czy masa własna? Z góry zaznaczam , że nie jestem ani fajny ani git. I wolę kobiety niż kobietki. Ale pogadać zawsze można... Link Zgłoś
Gość: kobietka NIE MA FAJNYCH FACETOW IP: *.devs.futuro.pl 17.11.02, 10:26 22 latka ,ale nick byl zajety juz taki, masa 49 kg cos jeszcze? ale jestescie -nikt sie nie zglosi sam z siebie???? Link Zgłoś
remo29 Re: NIE MA FAJNYCH FACETOW 18.11.02, 09:02 Gość portalu: kobietka napisał(a): > (...), masa 49 kg Ty grubasie! :) Link Zgłoś