trumwal 01.03.06, 04:53 Sprawdz >> www.gaywheels.com/ W USA samochody dla Gejow # 2006 Mercedes R-Class # 2006 Volkswagen Jetta GLI # 2006 Volvo S40 T5 # 2006 Mercedes CLS Link Zgłoś Obserwuj wątek
blue_miata Re: Jetta to gejowski samochod w USA 01.03.06, 06:28 Tutaj jest lista przebojow dla obojga plci: www.cartalk.com/content/features/Gay-Lesbian/nominations.html Link Zgłoś
izydaskes Re: Jetta to gejowski samochod w USA 01.03.06, 08:00 ciekawe, przy zamilowaniu amerykanow do samochodow rodzimych i japonskich , na liscie dla pedalow prawie same niemieckie: zwyciezca oczywiscie jetta ale wyjatkowo paskude wrazenie robie te dwa stare homusie (baner u góry) + vw cabrio (badaj 8 miejsce...) -------------------- wasiek29, habudzio i walenrodzik to fajne dziewczyny! Link Zgłoś
caesar_pl Re: Jetta to gejowski samochod w USA 01.03.06, 08:43 No coz,przecietny samochod jest dla przecietniaka.Ale nie niemiecki.. Link Zgłoś
izydaskes Re: Jetta to gejowski samochod w USA 01.03.06, 10:25 niemiecki dla pedała! dobra reklama -------------------- wasiek29, habudzio i walenrodzik to fajne dziewczyny! Link Zgłoś
caesar_pl Re: Jetta to gejowski samochod w USA 01.03.06, 14:45 No ale pierwszym oficjalnym pedalem byl Rock Hudson.Zmarl na AIDS.Oznacza to,ze Amerykanie to pederasci umierajacy na AIDS??? www.briansdriveintheater.com/rockhudson.html Jak myslisz,marsze lezbijek i pedalow w Niemczech kompromituja ten kraj czy jest odwrotnie?To Polska jest skompromitowana za zabranianie tego rodzaju imprez.Tempy narod po prostu,osadzony jeszcze w 19 wieku. pl.indymedia.org/pl/2005/11/16997.shtml izydaskes napisała: > > niemiecki dla pedała! dobra reklama > -------------------- > > wasiek29, habudzio i walenrodzik to fajne dziewczyny! Link Zgłoś
izydaskes Re: Jetta to gejowski samochod w USA 02.03.06, 07:54 zle adresujesz swoje gejowskie informacje- nie jestem homofobem. "tempy narod" piszemy przez "ę" -------------------- wasiek29, habudzio i walenrodzik to fajne dziewczyny! Link Zgłoś
gls1 Re: Jetta to gejowski samochod w USA 01.03.06, 11:29 To jest taka wersja VW Jetty "GLI" może GTI?? Tam samochody dla pedałów a w Polsce dla kozaków he he!! PS- a czy Honda Accord to też pedalski samochód?? Link Zgłoś
gregor886 Re: Jetta to gejowski samochod w USA 02.03.06, 00:44 Jak widzisz japonce nie sa na szczytach tych list :D sam jezdze japoncem nie tylko swoim ale i mojego staruszka na codzien i wiem ze ze mna wszystko oki jak i z moim ojcem ;) a wiec ciesze sie ze nie ma tam japoncow ale zaskakuja mnie niemcy..... nie mam nic do ludzi ktorzy kochaja inaczej ale dlaczego wybieraja najczesciej niemieckie ??????? :) Link Zgłoś
waskes29 Re: Jetta to gejowski samochod w USA 02.03.06, 10:54 gregor886 napisał: > Jak widzisz japonce nie sa na szczytach tych list :D sam jezdze japoncem nie > tylko swoim ale i mojego staruszka na codzien i wiem ze ze mna wszystko oki jak > > i z moim ojcem ;) a wiec ciesze sie ze nie ma tam japoncow ale zaskakuja mnie > niemcy..... nie mam nic do ludzi ktorzy kochaja inaczej ale dlaczego wybieraja > najczesciej niemieckie ??????? :) Widocznie geje znaja sie na samochodach i wiedza co dobre. Link Zgłoś
izydaskes Re: Jetta to gejowski samochod w USA 02.03.06, 13:13 to proste - prowadzadzą po pedalsku a do tego nabardziej nadają się pedalskie samochody - NIE MOZNA IM TEGO ZABRANIAĆ! KAMOPANIA - STOP HOMOFOBII! NIECHY ZYJE VW! -------------------- wasiek29, habudzio i walenrodzik to fajne dziewczyny! Link Zgłoś
waskes29 Re: Jetta to gejowski samochod w USA 02.03.06, 13:15 izydaskes napisała: > > to proste - prowadzadzą po pedalsku a do tego nabardziej nadają się pedalskie > samochody - NIE MOZNA IM TEGO ZABRANIAĆ! > KAMOPANIA - STOP HOMOFOBII! > NIECHY ZYJE VW! A jakimi samochodami jezdza cioty takie jak ty? Link Zgłoś
izydaskes Re: Jetta to gejowski samochod w USA 02.03.06, 14:17 przeciez juz ustalono ze cioty jezdza VW; ja nie jezdze vw ergo nie jestem ciotą :), pedalku -------------------- wasiek29, habudzio i walenrodzik to fajne dziewczyny! Link Zgłoś
devote Re: Jetta to gejowski samochod w USA 02.03.06, 04:04 trumwal napisał: > dla Gejow rozumiem ze tez jestes gejem bo zagladasz na takie strony hehehe Link Zgłoś
franek-b Re: Jetta to gejowski samochod w USA 02.03.06, 14:10 > # 2006 Volkswagen Jetta GLI To wyjasnialoby milosc niektorych do vw, w koncu 'der Wagen' tez jest rodzaju meskiego... Link Zgłoś
dr.wal2 Re: Jetta to gejowski samochod w USA 02.03.06, 14:10 .. a w Polandzie Chevrowoo ??? Link Zgłoś