k.nemo 09.04.06, 19:34 Witam. Czy warto kupowac takie auto ? , wydaje sie solidne . Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
jtull Re: Mercedes C klasa 09.04.06, 19:50 Jesli chodzi o W202 to sporo ludzi woli kupic dobrze utrzymane W124, bo twierdzi ze bylo lepsze pod kazdym wzgledem! Link Zgłoś
jasiek-23 Re: Mercedes C klasa 10.04.06, 00:57 Oczywiście ,najlepiej kilkuletnie c220d lub cdi / starsze z pompą lucasa to juz prawdziwa rewelacja bo masz nowiutkie uszczelnienie pompy co miesiac... P.S. w kasynie duzo przyjemniej wydaje sie kase... Link Zgłoś
habudzik Re: Mercedes C klasa 10.04.06, 01:22 jasiek-23 napisał: > Oczywiście ,najlepiej kilkuletnie c220d lub cdi / starsze z pompą lucasa to juz > > prawdziwa rewelacja bo masz nowiutkie uszczelnienie pompy co miesiac... > P.S. w kasynie duzo przyjemniej wydaje sie kase... To które lepsze ? Starsz czy młodsze . Które roczniki polecasz ? Link Zgłoś
jasiek-23 Re: Mercedes C klasa 10.04.06, 08:30 nie polecam żadnego ale jeżeli musisz kupic cklase to e36amg-jezdziłem takim sprzętem kolegi i jest to bajka Link Zgłoś
mameja21 Re: Mercedes C klasa 10.04.06, 10:25 Nie wiem,który rocznik chcesz kupić. Jak juz opisywałem wcześniej kolega ma klasę C 32 AMG rocznik 2003. Ma straszliwe problemy z tym autem,usterkowość i awaryjność ( włącznie z powrotami na lawecie )jest wręcz niewiarygodna. Link Zgłoś
habudzik Re: Mercedes C klasa 10.04.06, 10:33 mameja21 napisał: > Nie wiem,który rocznik chcesz kupić. > Jak juz opisywałem wcześniej kolega ma klasę C 32 AMG rocznik 2003. > Ma straszliwe problemy z tym autem,usterkowość i awaryjność ( włącznie z > powrotami na lawecie )jest wręcz niewiarygodna. Oczywiście leasingowany , prawda ? Link Zgłoś
mameja21 Re: Mercedes C klasa 10.04.06, 10:36 habudzik napisał: > Oczywiście leasingowany , prawda ? Tak,ale czy dla auta sposób finansowania ma jakieś znaczenie? Inaczej by się sprawowało gdyby było kupione za gotówkę lub w kredycie? Link Zgłoś
habudzik Re: Mercedes C klasa 10.04.06, 10:43 Nie mam bladego pojci o co w tym wszystkim chodzi ale zawsze gdy pojawiaja sie problemy to jest to w autach leasingowanych . Link Zgłoś
gigaizyda Re: Mercedes C klasa 10.04.06, 09:45 nie warto-to straszne downo - kup cl lub sl, pozostale mesie to totalny szajs ------------------------------------------- waskes29 i habudzik robią lody niemcom! w nagrodę mogą "pojechać" w wydech golfa I ... Link Zgłoś