druid_ 27.12.02, 23:49 Na mojej liscie, z calym szacumkiem dla samych samochodow, sa: Felicia Oktavia Fabia Nastepna bedzie pewnie Hanka albo Eva. Co za debil wymyslil, zeby samochody nazywac imionami zenskimi. Zenada. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wojciech j. Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 23:58 druid_ napisał: > Na mojej liscie, z calym szacumkiem dla samych samochodow, sa: > Felicia > Oktavia > Fabia > Nastepna bedzie pewnie Hanka albo Eva. > > Co za debil wymyslil, zeby samochody nazywac imionami zenskimi. > Zenada. A nazywanie aut imionami mezczyzn pedalow to dobry pomysł? Link Zgłoś
Gość: wojciech j. A propos druciku. IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 00:00 Mercedes to tez imie zenskie. Link Zgłoś
Gość: Jas Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.02, 02:40 Beemwica tez imie zenskie. Link Zgłoś
Gość: eric Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: *.luminet.pl / 10.0.0.* 28.12.02, 10:16 Gość portalu: Jas napisał(a): > Beemwica tez imie zenskie. a trabant to choroba weneryczna. Link Zgłoś
Gość: conrado Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 12:10 Nieźle....hehehe. Zgadzam się, kretyńskie nazwy mają Skody, ale ok - niech sobie bedą - przynajmniej się wyróżniają...z tymi swoimi kierowcami w kapeluszach. Dla mnie nieudaną nazwą jest : Leon, Thalia(akurat ta nazwa pasuje do brzydoty tego pojazdu), i... nie wiem co jescze. Nie zastanawiałem się za bardzo,jednak nazwa auta może mieć procentowy wpływ na sprzedaż danego modelu (tak myslę - bo nie chciałbym jeździć Thalia...) BMW ma numerację i nie ma problemu. Njlepszy wózek - najlepsze rozwiązania.Proste. Conrado & Alpina B-12. P.S. Freude am Fahren. Link Zgłoś
ckdezerter Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta 14.01.03, 09:44 Idąc tropem imion Druidku, co za idiota nazwał samochód "Leon", i kto kupuje samochody o podobnych nazwach. Link Zgłoś
Gość: Sebulba Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: *.stacje.agora.pl 14.01.03, 12:48 Gość portalu: conrado napisał(a): > Dla mnie nieudaną nazwą jest : Leon Jak rozumiem wynika to z braku elementarnej wiedzy. Poszczególne modele Seata mają nazwy geograficzne (Alhambra oczwuście ma zwiazek z Granadą). Leon to nazwa pięknego miasta podobnie jak Cordoba czy Toledo.Radze przeglądnąć atlas . Over Link Zgłoś
Gość: mix Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: *.1000lecie.pl 15.01.03, 00:33 A dla mnie leon to Leoś i huj, głupia nazwa Link Zgłoś
Gość: bcc Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: *.lodz.gazeta.pl 14.01.03, 11:00 Mercedes ty ciołku! Link Zgłoś
Gość: vd Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: proxy / *.topware.pl 14.01.03, 11:45 Gulietta ?? Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: proxy / 217.153.77.* 14.01.03, 11:53 druid_ napisał: > Na mojej liscie, z calym szacumkiem dla samych samochodow, sa: > Felicia > Oktavia > Fabia > Nastepna bedzie pewnie Hanka albo Eva. > > Co za debil wymyslil, zeby samochody nazywac imionami zenskimi. > Zenada. Widac, ze niektorym sie BAAAAARDZO nudzi. Czlowieku, czy ty nie masz innych problemow? Jak nie, to Ci bardzo zazdroszcze. Link Zgłoś
remo29 Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta 14.01.03, 12:28 druid_ napisał: > Co za debil wymyslil, zeby samochody nazywac imionami zenskimi. Może jakaś Mercedes? Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: 217.153.10.* 14.01.03, 12:45 Nie lape nazwy SuperB. Ciezko to wymowic i o co biegnie z tym "B" ? Link Zgłoś
Gość: Wicio Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: *.isep.pw.edu.pl 14.01.03, 15:27 Gość portalu: Sven napisał(a): > Nie lape nazwy SuperB. Ciezko to wymowic i o co biegnie z tym "B" ? Superb oznacza po angielsku: przepiękny, wspaniały, znakomity, wyborowy, luksusowy, fenomenalny itd. Jednym słowem ZAJEBISTY. Proponuję użyć tego słowa (i jego odmian) dla oznaczenia najlepszej wersji wyposażenia samochodu, np. Polonez Atu Zajebisty albo też Deawoo Tico Wyjeboza. :) Link Zgłoś
Gość: JP-Rapid Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.01.03, 00:39 projekt jest rewelacyjny (czyt. zajebista wyjeboza) jaki świat byłby wesoły :DDD Link Zgłoś
Gość: luc Re:Skoda druid basic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 14:39 skoda druid basic Link Zgłoś
Gość: Re: Wybieramy najb Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: proxy / 62.29.253.* 14.01.03, 15:14 absolutnie bezkonkurencyjna jest nazwa Superb. Rozumiem, retro i nawiązanie do przeszłości, ale mimo to. Czekam kiedy pojawią się modele: Extra Great Wonderful Excellent Splendid Magnificent Sensational Outstanding Fantastic Terrific Brillant i co tam jeszcze tezaurus podpowie Link Zgłoś
Gość: saq Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: 217.98.124.* 15.01.03, 01:02 dla mnie najlepsze są w tej ktegorii : 1/Golf 2/ Polo 3/ Passat powinien nazywać Pullover 4/ Anorak - to seria busów 5/ Mocher - to jakaś seria dla pań 6/ itp :)) Link Zgłoś
vwdoka Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta - 15.01.03, 13:00 Ja stawiam na Seat Leon. Link Zgłoś
Gość: Marek A ja nie lubie alfanumerkow IP: *.atlanta.ga.us 15.01.03, 13:06 Nie lubie nazw alfa-numerycznych: A4, C330, S500, M5, X3, Z3, A6. Uwazam ze samochod powinien miec imie. Za najlepsze nazwy uwazam: - Ford Mustang - swietnie sie kojarzy z tym co ten samochod daje - Lambrogini Diablo - to jest strzal w 10'tke Link Zgłoś
Gość: gawron Re: Wybieramy najbardziej prostacka nazwe auta IP: *.bytom-odrzanski.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 13:11 Najbardziej prostacką i debilną nazwą byłoby gdyby samochód nazywał się DRUID. Naprawdę nie masz innych problemów baranie ? Link Zgłoś