Dodaj do ulubionych

dresiarze do bmw

17.01.03, 15:50
wszyscy dresiarze to prostytutki, w oparach starej bumy, w oparach wódki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mario Re: dresiarze do bmw IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 14:51
      Jak sobie kupisz to pogadamy kto tu jest dresem.
      P.S Dresów jest stać tylko na bardzo stare bejce, jepiej już taką furą jeździć
      niż Lanosem.Pozatym w VW też dużo ich jeździ.
      P.S2 Ja też mam BMW i dresem nie jestem.
      • Gość: ja osobiście do tego dupka który ten temat poruszył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.03, 15:47
        zaufaj mi że gdybyś dostał bmw m3 w swoje ręce to pobiegłbyś po ten dresik
        bardzo szybko
        • Gość: Conrad Re: do tego dupka który ten temat poruszył IP: 213.17.230.* 02.02.03, 20:42
          Idź do dupy cwelu !! Ja mam BMW 525 z 94 roku na alumach i przyciemnionych 20%
          szybach i h Ci do tego czy jestem dresiażem czy nie . Dzięki tej furze mam o
          wiele lepszą opinię i w ogóle to fura dla kozaków nie dla takich pał jak Ty
          Kurwo!!!!!!!
          • Gość: trelemorele Re: do tego dupka który ten temat poruszył IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 02.02.03, 22:43
            RESPECT dla BMW
          • Gość: hip Re: do tego dupka który ten temat poruszył IP: *.pgi.waw.pl 03.02.03, 08:16
            Gość portalu: Conrad napisał(a):

> Idź do dupy cwelu !! Ja mam BMW 525 z 94 roku na alumach i przyciemnionych
            20%
            > szybach i h Ci do tego czy jestem dresiażem czy nie . Dzięki tej furze mam o
            > wiele lepszą opinię i w ogóle to fura dla kozaków nie dla takich pał jak Ty
            > Kurwo!!!!!!!

hip: Opinię na twój temat najlepiej wyrobić sobie na podstawie tekstu, który
            napisałeś. Poziom typowy dla polskiego wygolonego pseudotuningu z paskami.
            • Gość: killer Re: do tego dupka który ten temat poruszył IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:10
              Wiesz co jak ja bym cos takiego powiedzial to juz nigdy bym sie nie pokazal na
              miescie! Nie mam nic do dresiarzy ale ty jestes wyjatkem! Oczywiscie nie lubie
              dresow ale sram na to bo kazdy ma wlasny wybor rego w co sie ubierze!
          • Gość: piotrek Re: do tego dupka który ten temat poruszył IP: *.tkb.pl / 10.2.3.* 03.02.03, 19:46
            własnie widac po tobie jakie buraki jezdza bmw , ten jezyk,kultura. mam
            pytanko: złoty fingiel tez masz?
          • krakus.mp Re: do tego dupka który ten temat poruszył 09.02.03, 10:28

> Idź do dupy cwelu !! Ja mam BMW 525 z 94 roku na alumach i przyciemnionych
            20%
            > szybach i h Ci do tego czy jestem dresiażem czy nie . Dzięki tej furze mam o
            > wiele lepszą opinię i w ogóle to fura dla kozaków nie dla takich pał jak Ty
            > Kurwo!!!!!!!
            BURAKU do N-tej potęgi! Sądząc po twoim sposobie wysławiania to pewnie jesteś
            osiłkiem z małym mózgiem i jeszcze mniejszym członkiem!Myślisz że ta beemka cię
            dowartościowuje? Jak ktoś jest chamem to i samochód go nie zmieni.Schowaj się
            za ciemnymi szybami swojego "wartosciowego" autka i więcej na to forum nie
            wchodź!
            P.S
            Jężdżę troszkę mniej kozacką furą,też na alusach i dobrej marki.
          • przemo_c Re: do tego dupka który ten temat poruszył 02.09.03, 19:44
            Sorki Conrad... Ale tacy jak Ty psują opinię ludziom za kierownicami BMW...

Ja mam BMW M3... I co.. Nie mam dresu... Nigdy nie miałem... I nie mam nic
            wspólnego z subkulturą dresiarską... Prędzej usłyszysz Vivaldiego w moim
            samochodzie niż 'łup, łup'... I koniec komemntarza
    • Gość: NORMALL Re: dresiarze do bmw IP: *.waw.cdp.pl, / *.orasoft.net.pl 05.02.03, 18:14
      Najpierw zarób pieniążki kolego na jakiekolwiek auto i wówczas docenisz to,
      dlaczego niektórzy z nas koniecznie chcą jeździć BMW. To koneserzy, ludzie
      którzy wyszli już z epoki kaszanki - a to wyższa szkoła jazdy dla takich
      smieciarzy jak ty
      • Gość: hip Re: dresiarze do bmw IP: *.pgi.waw.pl 11.02.03, 08:03
        Gość portalu: NORMALL napisał(a):

> Najpierw zarób pieniążki kolego na jakiekolwiek auto i wówczas docenisz to,
        > dlaczego niektórzy z nas koniecznie chcą jeździć BMW. To koneserzy, ludzie
        > którzy wyszli już z epoki kaszanki - a to wyższa szkoła jazdy dla takich
        > smieciarzy jak ty

hip: Ci, jak to nazywasz, "koneserzy" mają najczęściej wyrysowane chamstwo na
        pyskach, a poziom intelektualny jak prezentowany już kilkakrotnie w tym wątku.
        • Gość: bartekp a ja jeżdżę taaaka furą... IP: *.csk.pl 17.05.03, 21:35
          a ja jeżdżę małym fiatem z 1978!!! ;))) uwielbiam swój samochodzik, ścigam się
          z każdą nauka jazdy ;))) do setki mam 3 minuty;))) silnik włoski, orginalny...
          Widzę jezdnię pod nogami i przechodzę badania techniczne bez ŁAPÓWKI !!! i co
          mam sie czuć gorszy bo nie stać mnie na "wypasioną" furę?? Pozdrawiam
          wszystkich normalnych kierowców wszystkich fajnych samochodów!
    • Gość: maro Re: dresiarze do bmw IP: *.jagiellonia.krakow.pl 06.02.03, 17:24
      Wiecie szkoda, że opinia o wszytskich jeżdzacych bmw jest taka. Lubie to auto
      ale nigdy go nie kuopie mimo, że rodzina prowadzi jeden z salonow tej marki. Po
      prostu u wielu widok bmw wyzwala agresję, a na siedzących za kólkiem patrza jak
      na bandziora. Nawet jak nie jest łysy i nie dresu. Wole mojego nissana - ma tez
      kopyto, a ja jestem aninimowy - także dla policji, ktora uwielbia zatrzymywac
      beemy.
    • Gość: evenement Re: dresiarze do bmw IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 17:48
      e ty buraku ty pewnie sie rozbijasz 15 letnim fiatek 126 p i zal ci dupe
      sciska ze nie możesz sobie bmw pojezdzic a pozatym taka ciota jak ty tylko
      może sie wypowiadac bo na reall strach ci nie pozwoli wiec dla ciebie od
      całego płocka wal sie na ryjaa !!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: hip Re: dresiarze do bmw IP: *.pgi.waw.pl 11.02.03, 08:00
        Gość portalu: evenement napisał(a):

> e ty buraku ty pewnie sie rozbijasz 15 letnim fiatek 126 p i zal ci dupe
        > sciska ze nie możesz sobie bmw pojezdzic a pozatym taka ciota jak ty
        tylko
        > może sie wypowiadac bo na reall strach ci nie pozwoli wiec dla ciebie od
        > całego płocka wal sie na ryjaa !!!!!!!!!!!!!!!1

hip: Oto wypowiedź kolejnego typowego przedstawiciela polskiego pseudotuningu,
        właściciela bmw. Tragedia!
        • Gość: evenement Re: dresiarze do bmw IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 16:22
          e ty hip a ty co soba reprezentujesz co buraku nastepny twardzelu jesli ci
          nie pasi to stul ruja i sie zamknij
          • Gość: hip Re: dresiarze do bmw IP: *.pgi.waw.pl 12.02.03, 07:38

> e ty hip a ty co soba reprezentujesz co buraku nastepny twardzelu jesli ci
            > nie pasi to stul ruja i sie zamknij

hip: Tak. To typowy przykład poziomu polskiego pseudotuningu. Typowy także dla
            znacznej części właścicieli bmw, golfów i innych dziadostw z workami na śmieci
            na szybach, pierdzącymi wydechami i tp. Ten poziom reprezentuje głównie
            drobnomieszczańska niedowartościowana swołocz, bardzo często z pogranicza sfer
            kryminalnych lub wręcz już kryminalnych. Podkreślałem wielokrotnie, iż powinny
            zająć się tym odpowiednie służby i instytucje. Należy podjąć intensywne
            kontrole samochodów i ich właścicieli. Włącznie z dokładnym sprawdzaniem
            personaliów i kontaktów towarzyskich. Najwyższy czas wyeliminować tego typu
            hołotę ze społeczeństwa.
            • krakus.mp Re: dresiarze do bmw 12.02.03, 13:46
              Gość portalu: hip napisał(a):

> Gość portalu: evenement napisał(a):
              >
              > > e ty hip a ty co soba reprezentujesz co buraku nastepny twardzelu jesli
              > ci
              > > nie pasi to stul ruja i sie zamknij
              >
              > hip: Tak. To typowy przykład poziomu polskiego pseudotuningu. Typowy także
              dla
              > znacznej części właścicieli bmw, golfów i innych dziadostw z workami na
              śmieci
              > na szybach, pierdzącymi wydechami i tp. Ten poziom reprezentuje głównie
              > drobnomieszczańska niedowartościowana swołocz, bardzo często z pogranicza
              sfer
              > kryminalnych lub wręcz już kryminalnych. Podkreślałem wielokrotnie, iż
              powinny
              > zająć się tym odpowiednie służby i instytucje. Należy podjąć intensywne
              > kontrole samochodów i ich właścicieli. Włącznie z dokładnym sprawdzaniem
              > personaliów i kontaktów towarzyskich. Najwyższy czas wyeliminować tego typu
              > hołotę ze społeczeństwa.
              Do hipa:
              Widzę że jesteś wrogiem tuningu! Myślę że troszkę jesteś przewrażliwiony na tym
              punkcie.Nie każdy samochód po tuningu( fachowym ) jest dziadostwem i nie każdy
              kierowca w takiej bryczce to gangster lub idiota.Mój samochód też jest po małym
              (na razie) tuningu , lecz zrobionym dokładnie i z użyciem
              atestowanych,markowych akcesoriów.Ponieważ jest dobrej marki to się może
              podobać.Zgadzam się z Tobą,że wszelkie chamstwo oraz pseudotuning należy tępić
              jak zarazę!Jak widzisz na tym forum chamów nie brakuje,a zwracanie tym kretynom
              uwag, to lanie wody na młyn(czyt.ogolone,kretyńskie pały).Pozdrawiam.
              • Gość: hip Re: dresiarze do bmw IP: *.pgi.waw.pl 12.02.03, 14:27
                krakus.mp napisał:

> Do hipa:
                > Widzę że jesteś wrogiem tuningu!
                hip: Nie jestem wrogiem tuningu, choć go nie lubię. Jestem wrogiem
                pseudotuningu będącego przejawem chamstwa okraszonego głupotą.

Myślę że troszkę jesteś przewrażliwiony na tym punkcie.Nie każdy samochód po
                tuningu( fachowym ) jest dziadostwem i nie każdy kierowca w takiej bryczce to
                gangster lub idiota.Mój samochód też jest po małym (na razie) tuningu , lecz
                zrobionym dokładnie i z użyciem
                > atestowanych,markowych akcesoriów.Ponieważ jest dobrej marki to się może
                > podobać.Zgadzam się z Tobą,że wszelkie chamstwo oraz pseudotuning należy
                tępić jak zarazę!

hip: Zgadzam się. Takie podejście szanuję. Nie mam zastrzeżeń do tuningu
                profesjonalnego jeśli robiony jest z sensem i nie jest uciążliwy dla innych, a
                właściciel tuningowanego auta szanuje prawo i innych użytkowników dróg.
                pozdrawiam
          • krakus.mp Re: dresiarze do bmw 12.02.03, 13:23

> e ty hip a ty co soba reprezentujesz co buraku nastepny twardzelu jesli ci
            > nie pasi to stul ruja i sie zamknij
            Natomiast ty ćwoku,swoim sposobem wysławiania dajesz przykład jakie to chamy i
            buraki są miłośnikami beemek.Takie ogóry jak ty ,to powinny taczkami powozić a
            nie samochodem kierować.
          • Gość: killer Re: dresiarze do bmw IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:17
            eej ewenement szkoda ze jestes taki mocny tylko na forum!
            • Gość: agila Re: dresiarze do bmw IP: *.org / 192.168.1.* 25.08.03, 21:10
              Wiadomo: każdy może być prowokatorem kiedy się schowa za monitorem
      • Gość: Conrad Ziomale ...my dzbanów !! IP: 213.17.230.* 08.03.03, 22:39
        I co tu pierdolicie do huja, pierdolicie że dresiarze jeżdżą BMW, ale przeciez
        kurwa nie tylko ja mam wyjebana betę i wiem że to zajebista marka którą można
        się pobujać i pojechać na dziwki. Poznadto 525 ma zajebiście duży bagażnik,
        dzięki któremu można wywozic frajerów i inne pały do lasu. Ponadto szyby
        przyciemnione lubie bo dają wypas, dzięki alumom fura wygląda zajebiscie do
        tego biały kolorek i roczk 94, Moja beta zapina 200 leciutko jej max to 220km-/h
        ma sportowy wydech i naprawdę jestem z niej dumny, jak jeżdzę z kolegami jakoś
        kurwa żaden pies nas nie zatrzyma, i nie jest to marka przypałowa pod warunkiem
        że nie jest w przypałowym kolorze -no to nara jeśli ktos do mnie coś ma kurwa
        możemy się napierdlać jestem z Lublina !!!!
        • Gość: killer Re: Ziomale ...my dzbanów !! IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:24
          oj conrad zal mi ciebie i tego co dresy robia z twoim muzgem! Sram na twoje bmw
          i na twoja twarz! Ja jestem z warszawy!
          • Gość: Madzia Re: Ziomale ...my dzbanów !! IP: *.acn.waw.pl 21.06.03, 22:53
            popieram :)
        • Gość: Ktoś Re: Ziomale ...my dzbanów !! IP: *.tkdami.net 22.06.03, 13:10
          Siemano koleś, jesteś po prostu zajebisty, normalnie aż Kozia Wólka może się
          Ciebie bać. A ta Twoja Beemka to jest po prostu wywalona w kosmos, aż mi żal
          dupę ściska, żen ie mogę takiej mieć, te sszybki i sportowy kolor, git
          normalnie. Ale wieszco, tak Ci szczerze powiem, że jesteś nikim, takim małym
          szczurkiem który jak spotka się na światłach z maluchem to czuje się nareście
          dowartościowany, że z nim wygrał. Ile ta Twoją beema jest teraz warta, 15tyś,
          może troszkę więcej, sika pewnie olejem na parkingu, a przy odpalaniu jeden
          wielki smród z silnika, który już pewnie nie spala nawet benzyny czy ON do
          którego pewnie nalewasz drugie tyle oleju co by taniej wyszło. No, ale w końcu
          to jest Bejca i nikt jej nie podskoczy, a mogę się założyć, że przegrałbyś z
          pierwszym lepiej dłubniętym SC.

Pozdrawiam i życzę dalej takiego zdrowego podejścia do życia. Uważaj tylko, bo
          ktoś kiedyś może i Ciebie wywieść do lasu jak będzie stał na poboczu na
          jakiejś wsi reperując swoją zdechłą Bejcę.
        • Gość: 94 Re: Ziomale ...my dzbanów !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 23:54

> I co tu pierdolicie do huja, pierdolicie że dresiarze jeżdżą BMW, ale
          przeciez
          > kurwa nie tylko ja mam wyjebana betę i wiem że to zajebista marka którą można
          > się pobujać i pojechać na dziwki. Poznadto 525 ma zajebiście duży bagażnik,
          > dzięki któremu można wywozic frajerów i inne pały do lasu. Ponadto szyby
          > przyciemnione lubie bo dają wypas, dzięki alumom fura wygląda zajebiscie do
          > tego biały kolorek i roczk 94, Moja beta zapina 200 leciutko jej max to 220km-
          /
          > h
          > ma sportowy wydech i naprawdę jestem z niej dumny, jak jeżdzę z kolegami
          jakoś
          > kurwa żaden pies nas nie zatrzyma, i nie jest to marka przypałowa pod
          warunkiem
          >
          > że nie jest w przypałowym kolorze -no to nara jeśli ktos do mnie coś ma
          kurwa
          > możemy się napierdlać jestem z Lublina !!!!

a co to znaczy ze 94,jestes dumny ze masz skansen na kolkach?
        • Gość: 94 Re: Ziomale ...my dzbanów !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 23:59
          a co to znaczy to 94,jestes dumny ze masz skansen na kolkach?
      • Gość: Axel Właściciele BMW łączmy się !!! IP: 213.17.230.* 08.03.03, 22:43
        I co tu pierdolicie do huja, pierdolicie że dresiarze jeżdżą BMW, ale przeciez
        kurwa nie tylko ja mam wyjebana betę i wiem że to zajebista marka którą można
        się pobujać i pojechać na dziwki. Poznadto 525 ma zajebiście duży bagażnik,
        dzięki któremu można wywozic frajerów i inne pały do lasu. Ponadto szyby
        przyciemnione lubie bo dają wypas, dzięki alumom fura wygląda zajebiscie do
        tego biały kolorek i roczk 94, Moja beta zapina 200 leciutko jej max to 220km-/h
        ma sportowy wydech i naprawdę jestem z niej dumny, jak jeżdzę z kolegami jakoś
        kurwa żaden pies nas nie zatrzyma, i nie jest to marka przypałowa pod warunkiem
        że nie jest w przypałowym kolorze -no to nara jeśli ktos do mnie coś ma kurwa
        możemy się napierdlać jestem z Lublina !!!!
        • Gość: Hanka Re: Właściciele BMW łączmy się !!! IP: *.ichf.edu.pl 24.03.03, 09:54
          dobra dobra
        • Gość: zielarz Re: Właściciele BMW łączmy się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 00:38
          z twoje wypowiedzi sadzxac jestes niezlym tepakiem, jak chcesz sie napierdalac to przyjezdzaj :) Sosnowiec czeka buraku, do bagaznika i do lasu i gola , pewnie zasrana dupa na mrowisko :) . Reasumujac: to moj numer gg 3986277 - pokażemy burakowi jak sie takich zasrancow ......
          pozdrawim wszystkich lysych w pasiakch (obojetnie ile paskowych)
          NO RESPECT
    • Gość: piotrek do miłosników tuningu IP: *.tkb.pl / 10.2.3.* 12.02.03, 14:20
      przecietny posiadacz bmw spaceruje w swoim naturalnym środowisku czyli po
      wysypisku. Idzie , idzie ipatrzy a tu lezy jakies gówno które odpadło od
      jakiegoś auta, jakis spoiler czy coś. Mysli wiec sobie (uwaga MYSLI!!!):A
      DOCZEPIE TO GÓWNO DO SWOJEJ BMKI,LASKI TO NORMALNIE BEDE TERAZ WYRYWAŁ Z
      PŁYTKAMI CHODNIKOWYMI. Taka jest znajomośc tuningu posiadacza bardzo dobrych
      samochodów zresztą,czyli bmw.
      • Gość: ewenement Re: do miłosników tuningu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 10:55
        krakus ty dziwko z krakowa wiesz burak to sam jestes taki z ciebie burak
        bo pewnie jezdzisz calibrą albo innym szmelcem wiec sie bujaj jebana cioto
        bo mocny jestes na forum a tak naprawde z ciebie jest cipka
        • krakus.mp Re: do miłosników tuningu 16.02.03, 12:16
          Gość portalu: ewenement napisał(a):

> krakus ty dziwko z krakowa wiesz burak to sam jestes taki z ciebie
          burak
          > bo pewnie jezdzisz calibrą albo innym szmelcem wiec sie bujaj jebana
          cioto
          > bo mocny jestes na forum a tak naprawde z ciebie jest cipka

Wiesz,ty naprawdę jesteś ewenement.Dosyć że nie potrafisz stylistycznie pisać
          to jesteś źle wychowany.Ale tak już musi być.Jedni mają szczęście mieszkać w
          uroczym mieście i jeździć dobrą bryczką.Innni muszą wieść żywot
          chama ,oderwanego granatem od pługa i powozić furmanką.Ciekaw jestem czym ty
          jeżdzisz? Bo ja mam autko,którega ty nigdy w tym swoim buraczanym życiu mieć
          nie będziesz.Chyba że sobie ukradniesz!
          • Gość: ewenement Re: do miłosników tuningu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 13:15
            krakus.mp napisał:
            a jaka to twora bryczka 126 p no ewentualnie elegant wiec nie uruj bo bójna
            wyobraznia nie boli i sie nie podniecaj zbytnio bo chwalic to sie może kazdy
            wiec dziweczko zapraszam na zloty w maju np częstochowa lub warszawa
            ewentualnie torun i wez swoją bryczke tylko konia nie zapomnij i wez
            pojemnik na gówna bo tam srac nie mozna cieciu z krakowa !!!!!!!!!!!!!!!
            > Gość portalu: ewenement napisał(a):
            >
            > > krakus ty dziwko z krakowa wiesz burak to sam jestes taki z ciebie
            > burak
            > > bo pewnie jezdzisz calibrą albo innym szmelcem wiec sie bujaj jebana
            > cioto
            > > bo mocny jestes na forum a tak naprawde z ciebie jest cipka
            >
            > Wiesz,ty naprawdę jesteś ewenement.Dosyć że nie potrafisz stylistycznie pisać
            > to jesteś źle wychowany.Ale tak już musi być.Jedni mają szczęście mieszkać w
            > uroczym mieście i jeździć dobrą bryczką.Innni muszą wieść żywot
            > chama ,oderwanego granatem od pługa i powozić furmanką.Ciekaw jestem czym ty
            > jeżdzisz? Bo ja mam autko,którega ty nigdy w tym swoim buraczanym życiu mieć
            > nie będziesz.Chyba że sobie ukradniesz!
            • krakus.mp Re: do miłosników tuningu 16.02.03, 13:44
              do ewenementa! Twoi Rodzice mogą być z ciebie dumni!Gratuluję im udanego synka!
              Jak koniecznie chcesz wiedzieć czym jeżdżę to sobie zerknij na to forum.
              • Gość: ewenement Re: do miłosników tuningu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 17:39
                krakus.mp napisał:

> do ewenementa! Twoi Rodzice mogą być z ciebie dumni!Gratuluję im udanego
                synka!
                > Jak koniecznie chcesz wiedzieć czym jeżdżę to sobie zerknij na to forum.

krakus dlaczego mi nie napiszesz co pochwal sie bo wiesz jestem ciekaw może
                gdzies zna zlocie bedziesz miał okazje sie pochwalic swoją furą chętnie
                sprawdze to i udowodnie ci cos
                • krakus.mp Re: do miłosników tuningu 17.02.03, 08:27
                  >
                  >
                  > krakus dlaczego mi nie napiszesz co pochwal sie bo wiesz jestem ciekaw
                  może
                  >
                  > gdzies zna zlocie bedziesz miał okazje sie pochwalic swoją furą chętnie
                  > sprawdze to i udowodnie ci cos

Będziesz kopał i dewastował wszystkie Focusy na krakowskich numerach?
                  • Gość: ewenement Re: do miłosników tuningu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 17:49
                    focusa hahahhah no to nie zły jestes gośc masz sie czyms chwalić wiec teraz
                    wiem ze kazdy kto jezdzi w krakowie focusem to cipka a ty najwieksza ja nie
                    dewastuje takich smieci samochod jest twoj gównem bez dewestacji
                    • krakus.mp Re: do miłosników tuningu 19.02.03, 18:03
                      Każdy jeździ tym,na co go stać!To stwierdzenie nie dotyczy dresiarzy na
                      usługach mafii! Czytając twoje odpowiedzi , to myślę że jesteś
                      niedouczonym,aroganckim dresem.Być może dla ciebie Fokus to "gówno".Dla mnie i
                      wielu innych jest OK!Pochwal się śmieciu,czym ty jeździsz?Odnoszę wrażenie że
                      hulajnogą !!!
                    • Gość: killer Re: do miłosników tuningu IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:35

> focusa hahahhah no to nie zły jestes gośc masz sie czyms chwalić wiec teraz
                      > wiem ze kazdy kto jezdzi w krakowie focusem to cipka a ty najwieksza ja nie
                      > dewastuje takich smieci samochod jest twoj gównem bez dewestacji
                      Dlammnie ewenement ty jestes tym smieciem!
                    • Gość: Focusik Re: do miłosników tuningu IP: *.tkdami.net 22.06.03, 13:20
                      Podejrzewam, że tak naprawdę to by wylizał każdemu żulowi stojącego pod
                      sklepem monopolowym rowek do białej kości, żeby tylko móc usiąść w takim
                      Focusie, do którego Twoja Bejca w niczym nie dorówna, no może w smrodzie,
                      który pozostawia z zajebistego sportowego wydechu.

P.S. Założyłeś sobie świecącą końcówkę wydechu, bo z tego co widzę to ostatni
                      krzyk profesjonalnego tuningu?
                      • Gość: killer Re: do miłosników tuningu IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:12
                        Gość portalu: Focusik napisał(a):

> Podejrzewam, że tak naprawdę to by wylizał każdemu żulowi stojącego pod
                        > sklepem monopolowym rowek do białej kości, żeby tylko móc usiąść w takim
                        > Focusie, do którego Twoja Bejca w niczym nie dorówna, no może w smrodzie,
                        > który pozostawia z zajebistego sportowego wydechu.
                        >
                        > P.S. Założyłeś sobie świecącą końcówkę wydechu, bo z tego co widzę to ostatni
                        > krzyk profesjonalnego tuningu?
                      • Gość: killer Re: do miłosników tuningu IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:14
                        Gość portalu: Focusik napisał(a):

> Podejrzewam, że tak naprawdę to by wylizał każdemu żulowi stojącego pod
                        > sklepem monopolowym rowek do białej kości, żeby tylko móc usiąść w takim
                        > Focusie, do którego Twoja Bejca w niczym nie dorówna, no może w smrodzie,
                        > który pozostawia z zajebistego sportowego wydechu.
                        >
                        > P.S. Założyłeś sobie świecącą końcówkę wydechu, bo z tego co widzę to ostatni
                        > krzyk profesjonalnego tuningu?

gosciu super wypowiedz popieram w 100%! Wole sie wozic kotlem niz mniec bluze z
                        trzema paskami i jechac w tym czasie bmw
                        • Gość: PrOcEnT Re: do miłosników tuningu IP: *.org / 192.168.0.* 26.08.03, 10:31
                          hehehe a pierdoel wasze zdanie :) hehehehehheeheheh po 1 BMW jest dobre a po 2
                          wole GOLFA 3 :) i nie musi miec tuningu :) i tesz nie lubie kolesi w dresie :D
                          ja nosze sztruksiki i chuj :) 3majta sie normalni ludzie
                  • Gość: killer Re: do miłosników tuningu IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:19
                    krakus.mp napisał:

> Gość portalu: ewenement napisał(a):
                    > >
                    > >
                    > > krakus dlaczego mi nie napiszesz co pochwal sie bo wiesz jestem ciekaw
                    >
                    > może
                    > >
                    > > gdzies zna zlocie bedziesz miał okazje sie pochwalic swoją furą chętnie
                    > > sprawdze to i udowodnie ci cos
                    >
                    >
                    > Będziesz kopał i dewastował wszystkie Focusy na krakowskich numerach?
                    pozdrawiam wszystkich urzytkownikow fokusow! Mnialem okazjie sie tym przejechac
                    i 100 razy wole go od bmw!
                  • Gość: killer Re: do miłosników tuningu IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:20
                    Killer pozdrawia wszystkich uzytkownikow hondy! Jest ktos kto jezdzil honda
                    concerto? Ale co tam nie ma to jak civic! Pozdrawiam wszystkich prucz
                    dresiarzy!!!
                • Gość: killer Re: do miłosników tuningu IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:34

> krakus.mp napisał:
                  >
                  > > do ewenementa! Twoi Rodzice mogą być z ciebie dumni!Gratuluję im udanego
                  > synka!
                  > > Jak koniecznie chcesz wiedzieć czym jeżdżę to sobie zerknij na to forum.
                  >
                  > krakus dlaczego mi nie napiszesz co pochwal sie bo wiesz jestem ciekaw
                  może
                  >
                  > gdzies zna zlocie bedziesz miał okazje sie pochwalic swoją furą chętnie
                  > sprawdze to i udowodnie ci cos
                  krakus nie spinuj ja ciebie popieram ze trzeba tepic takich chamow ja
                  ewenement! On jedynie moze byc na zlocie gdzie rolnicy swoje maszyny rolnicze
                  pokazuja! On oczywicie przyjedzie w konia i plug bedzie ciagnal za nim!
        • Gość: killer Re: do miłosników tuningu IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 22:29
          Killer z warszawy pozdrawia wszystkich normalnych ludzikow na tym forum! Tepic
          dresiarzy i ich bmw!
          B-bandyci
          M-maja
          W-wszystko
          Ale to nie prawda bo nie maja wszystkiego np milosci od drogej osoby! Mysla ze
          wszystko mozna kupic! Ale jeszcze sie przejada!
          • Gość: Babcia Re: do miłosników tuningu IP: *.tkdami.net 22.06.03, 13:22
            Mylisz siędrogi Kolego, BMW to inny skrót - Będziesz Miał Wydatki
            • Gość: killer Re: do miłosników tuningu IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:16
              Gość portalu: Babcia napisał(a):

> Mylisz siędrogi Kolego, BMW to inny skrót - Będziesz Miał Wydatki
              dobre dobre to tez moze byc ;o)
    • Gość: piotrek do Krakusa IP: 81.15.237.* 19.02.03, 20:16
      nie dyskutuj z głąbem co dopiero zbiera kasę beemę roczmik 82-84 i zebrał na
      razie na niebieskie spryskiwacze i nalepkę z "fuckiem" na tylna szybę,
      pozdrawiam
      • krakus.mp Re: do Krakusa 19.02.03, 21:23
        Masz kolego rację.Nie warto z takimi niedouczonymi matołami wdawać się w
        dyskusję.Bawi mnie to,jak taki bałwan reaguje na prawdę,która dla niego jest
        czasem szokiem,ale też uświadamia że poziomem intelektualnym odstaje od reszty
        forumowiczów.Swoim wulgarnym językiem kreuje się na twardziela i imponuje innym
        kretynom , gdy tym czasem w oczach ludzi inteligentnych uchodzi za chama!
        Niestety,wśród ludzi kochających tuning,coraz więcej jest takich buraków
        jak "ewenement".Pozdrawiam wszystkich piszących normalnie.
        • Gość: Freelancer Re: do Krakusa IP: 212.106.159.* 11.03.03, 21:11
          Moja bimera sadzi 270 !! na obwodnicy, ma sciagnięty chip. A krawęzniki moga mi
          naskoczyc
          • Gość: zorro Re: do Krakusa IP: 195.136.69.* 11.03.03, 21:58
            Gość portalu: Freelancer napisał(a):

> Moja bimera sadzi 270 !! na obwodnicy, ma sciagnięty chip. A krawęzniki moga
            mi
            >
            > naskoczyc

ALE Z CIEBIE BURACZYSKO, JA P......LĘ!
            I JAK W PRZEDSZKOLU ? STARSZAKI UWIERZYŁY ?
          • Gość: FuckMBW Re: do Krakusa IP: *.tkdami.net 22.06.03, 13:23
            A ile oleju bierze na 100km? Całą miskę??
    • hans111 Re: dresiarze do bmw 27.03.03, 09:45
      Mam wrażenie, że do każdego BMW dodają obowiązkowo - białą bluze z polaru z
      kapturem, białą czapeczkę no i wymontowują siedzenie kierowcy, tak że facio
      wygląda jakby siedział na podłodze w aucie.
      • Gość: hip Re: dresiarze do bmw IP: *.pgi.waw.pl 27.03.03, 09:59
        hans111 napisał:

> Mam wrażenie, że do każdego BMW dodają obowiązkowo - białą bluze z polaru z
        > kapturem, białą czapeczkę no i wymontowują siedzenie kierowcy, tak że facio
        > wygląda jakby siedział na podłodze w aucie.

hip: Nie do każdego. Są BMW, którymi jeżdżą cywilizowani, uczciwi ludzie na
        poziomie, nie mający nic wspólnego z hołotą w czapeczkach z daszkiem, paskami i
        chamstwem wymalowanym na pyskach.
        pozdr
        • Gość: charged XR2i Re: smiechu warte IP: 173.82.2.* 14.05.03, 08:31
          Witam

Spoglädajäc na wiekszosc wypowiedzi w tym forum odzwierciedla sie to co
          spotykam w wiekszosci na drogach Polski. Chamota i wulgarne zachowanie. To
          naturalnie nie tyczy sie wszystkich. Odnosze takze wrazenie ze rozmowy na
          przyzwoitym poziomie nie sä tu mozliwe. Jeden miesza drugiego tylko z blotem
          itd. Jest to potrzebne? Te przechwalanie jest takze na poziomie na ktöry nie
          chce zchodzic. Pomyslcie o tym (jezeli jestescie w stanie).
          Powinno rozmawiac sie tu o tuningu i o autach a nie o dupie marynie.

Nie posiadam Beemy ale ta Marka posiada pare fajnych bryczek. Tzn to jest
          kwestia gustu.
          Paru z was wspomnialo cos o imidzu Beemy. Jest w tym troche racji ze jest
          lubiana w kregach bandzioröw. To jest dla mnie powöd aby nie kupowac takiego
          auta. Pozatym jadäc do Polski chcialbym tez wröcic wlasnym autem a nie
          autokarem. Möwie o tym bo mieszkam za granicä i wiem od znajomych ze wlasnie te
          auta lubiä byc krojone. Osobiscie podoba mi sie przdostatnie 7ema. W czarnym
          kolorze i odpowiednio duze felasy z dodatkami chromu podkresla wygläd tego
          pojazdu. Tutaj jest tuning nawet zbedny. W niemczech beema slynie z tego ze
          jest to fura dla turasöw. Jest to prawda. Jedna nie rözni sie od drugiej. Wazne
          ze ryczy jak samolot :)

Mam tu malä historyjke o M5 ktörä przezylem. Kogo interesuje to niech czyta :)
          Znajomy ode mnie mial starszä M5 ktörä jeszcze podladowal. Osobiscie uwazam ze
          to przesada ale to jego sprawa. Wynik tuningu to 480 koni. Powiem wam ze cos
          takiego jest w sumie nie opisywalne. Z wyglädu nikt by nie powiedzial ze to
          auto posiada taki potworny wygar. Jak z nim pierwszy raz jechalem jako pasazer
          to mi nic nie powiedzial ale jak slyszalem ten uklad wydechowy to padly
          pierwsze pytania. W pewnej chwili (jechalismy jakies 60km/h) zredukowal na 2ke
          i depnol. Boze. Myslalem ze to apokalipsa! Ryk nie z tej ziemi i te szarpniecie
          bylo niesamowite. Kola zaczely mieszac i beema krecila tylkiem, wrzucil 3ke a
          one nadal przekret totalny! W pare sekund mielismy juz 190 na blacie. Dalej nie
          pozwolia sytuacje na drodze ale to i tak bylo imponujäce. :) Wlasciwie zboczone.
          Tego nie zapomne.

Ja lubie auta ktöre sä mniej znane i majä cos indiwidualnego w sobie.
          Tuning "mechaniczny" i "optyczny" itd mam juz za sobä. Wole wydac te pieniädze
          na cos innego. Ale kto wie, moze kiedys..........

Pozdrwiam
          charged XR2i
          • Gość: cichociemnyMPOWER Re: M TECHNIC POWER IP: *.waw-bro.leased-e.ids.pl 04.06.03, 16:04
            PODZIELAM TWOJA OPINIE XR2I BETA M POWER MA KOPYTO, TYLKO GDYBY BYŁ ATROCHĘ
            CHOCIAŻ LŻEJSZA. dRUGIM MANKAMENTEM JEST JEJ SPALANIE MI KOMPUTER POKAZUJE 15
            LITRÓW PRZY DOSŁOWNIE MUSKANIU PEDAŁU GAZU, A BYWAJĄ DNI KIEDY MAM CIĘŻKĄ NOGĘ
            WTEDY CIĘŻKO ZEJŚĆ PONIŻEJ 30 LITRÓW. MOŻE PEWNYM ROZWIĄZANIEM BYŁOBY
            ZAINSTALOWANIE GAZU ALE TO PROFANACJA TAKIEGO SAMOCHODU. M5 POWER POWIEM FURA
            CICHOCIEMNA, NIE MAM ŻADNYCH ZNACZKÓW M5 NA ZEWNATRZ I TO JEST DOBRE KIEDY
            JAKIŚ PALANT PODJEŻDŻA MI W TRASIE NP GOLFEM VR6 I TNIE KOZAKA SIEDZĄC MI NA
            DUPE. WTEDY GO PUSZCZAM PRZODEM WSIADAM JEMU NA DUPE, REDUKUJE I CZEKAM AŻ
            DOJDZIE DO V-MAX ON SWOIM ŻĘCHEM, A POTEM TO JUŻ ODJAZD OD NIEGO. WYNIK TEGO
            DRES Z GOLFA OCZY ROBBI W 5 ZŁOTY. W KOŃCU 400 KM I V MAX 275 ROBI SWOJE. I
            • Gość: DFG Re: M TECHNIC POWER IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 23:40
              A ja tam wole Audi S6 Quatro 4,2 Combi.... cicho i niepozornie łyka właścicieli
              tuningowanych pojazdów... komfort... i bezpieczeństwo... a do tego niezłe
              wrażenia z jazdy...;-) A Tuning jest OK - tylko jeszcze musi być robiony z
              pasja i gustem. A to co mi sie podoba w Niemczech że na większości aut nie było
              etykietek 525 730 itd itp... pościągane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka