Gość: Sławek IP: *.aries.com.pl 04.02.03, 19:35 Dla nowego Cadillaca Maybach to betka... pozdrawiam może Marek zza wielkiej wody ma jakiś link ;-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sławek Re: Cadillac Sixteen 13,6 l 16 cyl.1000 KM 1355 IP: *.aries.com.pl 04.02.03, 19:47 autosukces.redakcja.pl/ > pozdrawiam > > może Marek zza wielkiej wody ma jakiś link ;-) Link Zgłoś
Gość: robert tym to dopiero wstyd jeździć IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 04.02.03, 20:01 bo wszyscy bedą wrzeszczeć że facet ma 2cm fiuta:)))) Link Zgłoś
Gość: Marek Linki by.ly jakies 2-3 tygodnie temu IP: *.atlanta-31-32rs.ga.dial-access.att.net 05.02.03, 03:46 Linki by.ly jakies 2-3 tygodnie temu - obdyskutowalismy ten pojazd dokladnie. A Robert ma troche racji, choc nie do konca - pojazd tego typu prowadzi zwykle kierowca a wlascicel zajmuje sie zarabianiem na drugi w zaciszu tylniej kanapy. I 1000 km moze jedynie wzbudzac w nim irytacje. Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Linki by.ly jakies 2-3 tygodnie temu IP: *.aries.com.pl 05.02.03, 10:31 Musiałem przeoczyć -wybacz ;-) pozdrawiam > Linki by.ly jakies 2-3 tygodnie temu - obdyskutowalismy > ten pojazd dokladnie. A Robert ma troche racji, choc nie > do konca - pojazd tego typu prowadzi zwykle kierowca a > wlascicel zajmuje sie zarabianiem na drugi w zaciszu > tylniej kanapy. I 1000 km moze jedynie wzbudzac w nim > irytacje. Link Zgłoś
Gość: robert czy ja wiem? IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 05.02.03, 10:37 Gość portalu: Marek napisał(a): > A Robert ma troche racji, choc nie > do konca - pojazd tego typu prowadzi zwykle kierowca a > wlascicel zajmuje sie zarabianiem na drugi w zaciszu > tylniej kanapy. I 1000 km moze jedynie wzbudzac w nim > irytacje. auto wygląda że stylizacja idzie w kierunku coupe. Nie słyszałem aby ktoś kupował coupe aby woził go kierowca:)) Kierowce to wypycha sie za kółko limuzyny. Za coupe zabiera się przeważnie sam właściciel. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: czy ja wiem? IP: *.atlanta.ga.us 05.02.03, 12:55 To po co te siedzenia na tyle ktore sie rozkladaja do lezanek? Albo caly sprzet audio-video dla pasazerow tylniego siedzenia? Poza tym jak stac Cie na kupienie pojazdu za $300k to zatrudnienie kierowcy za $70k rocznie jest pestka. Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Cadillac Sixteen 13,6 l 16 cyl.1000 KM 1355 IP: proxy / *.ed.shawcable.net 05.02.03, 05:58 inte.nu/discussions/non_aviation/read.main/322988/ Udalo mi sie znalezc jedno zdjecie. Poszukam wiecej info. Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Cadillac Sixteen 13,6 l 16 cyl.1000 KM 1355 IP: proxy / *.ed.shawcable.net 05.02.03, 06:12 www.caranddriver.com/xp/Caranddriver/autoshows/2003/naias/2003_naias_update_threea.xml Jeszcze jeden link Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: 130rapid Ale nieszczęście! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 15:43 Gdzie tym cudem jeździć? Bo samo popisywanie się przyspieszeniem byłoby (dla mnie) mało zabawne. Chciałoby się "polatać" tą lalką bezpiecznie, tak żeby jej 16 cylindrów miało coś życia, np. z przelotową szybkością 160 km/h (w sam raz dla wielkiego Gran Turismo na długiej trasie), a w USA maksimum 65 mph! Ten sam problem dręczy np. Vipera - 100 km/h na 6. biegu = 1200 obr/min. Jedynym ratunkiem dla posiadaczy Sixteena - niemieckie autobahny, najlepiej o świcie. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ale nieszczęście! IP: *.atlanta.ga.us 05.02.03, 17:16 Jakie 65 MPH? W Georgii jest 70 MPH a sa stany w ktorych wcale nie ma ograniczenia. Poza tym nikt sie tymi ograniczeniami nie pzejmuje. A na pustynii w Arizonie mozna jechac ile fabryka wlozyla. Link Zgłoś
Gość: 130rapid Re: Ale nieszczęście! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 23:39 Gość portalu: Marek napisał(a): > Jakie 65 MPH? W Georgii jest 70 MPH a sa stany w ktorych > wcale nie ma ograniczenia. Poza tym nikt sie tymi > ograniczeniami nie pzejmuje. A na pustynii w Arizonie > mozna jechac ile fabryka wlozyla. Nieee, z Niu-Jorku jechać do Montany, żeby samochód wypróbować?! Toż to równie blisko jak z Syberii do Niemiec! ;-) Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Ale nieszczęście! IP: proxy / *.ed.shawcable.net 06.02.03, 02:17 Gość portalu: 130rapid napisał(a): > Gość portalu: Marek napisał(a): > > > Jakie 65 MPH? W Georgii jest 70 MPH a sa stany w ktorych > > wcale nie ma ograniczenia. Poza tym nikt sie tymi > > ograniczeniami nie pzejmuje. A na pustynii w Arizonie > > mozna jechac ile fabryka wlozyla. > > Nieee, z Niu-Jorku jechać do Montany, żeby samochód wypróbować?! > Toż to równie blisko jak z Syberii do Niemiec! ;-) *** Przyjacielu, tego kogo stac na taka zabawke, zapewne stac bedzie by pojechac z nia gdziekolwiek. Trzeba jednak przyznac.... chcialo by sie tak na godzinke...... Link Zgłoś