Dodaj do ulubionych

5 niedrogich a szybkich samochodow

IP: *.atlanta.ga.us 26.02.03, 12:59
Wg. The Car Connection:
www.thecarconnection.com/index.asp?article=5793
Z tych 5ciu mi sie chyba najbardziej podoba Neon SRT,
ale Lancer Evo tez jest niezle...
Obserwuj wątek
    • Gość: Niknejm Re: 5 niedrogich a szybkich samochodow IP: 143.26.81.* 26.02.03, 13:28
      Tja... Niedrogich ;-))
      Marku, może zasponsorowałbyś mi niedrogiego Lancera Evo? ;-))

Pzdr
      Niknejm
      • Gość: Marek Re: 5 niedrogich a szybkich samochodow IP: *.atlanta.ga.us 26.02.03, 13:29
        A jestes dlugonoga blondynka? A nawet jezeli to i tak
        wole brunetki...
        • Gość: Niknejm Re: 5 niedrogich a szybkich samochodow IP: 143.26.81.* 26.02.03, 13:40
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> A jestes dlugonoga blondynka? A nawet jezeli to i tak
          > wole brunetki...

Cholera, nie... Ale często jeżdżę samochodem z żoną, długonogą brunetką ;-)

Pzdr
          Niknejm
    • Gość: macio Re: 5 niedrogich a szybkich samochodow IP: *.eck-sa.krakow.pl 26.02.03, 13:43
      Z racji przywiązania szczególnie mnie interesuje Civic Si.
      Ma być w Polsce od marca. Ciekawe ile będzie kosztował?

pozdr
      macio
      • Gość: Niknejm Re: 5 niedrogich a szybkich samochodow IP: 143.26.81.* 26.02.03, 15:51
        Gość portalu: macio napisał(a):

> Z racji przywiązania szczególnie mnie interesuje Civic Si.
        > Ma być w Polsce od marca. Ciekawe ile będzie kosztował?

Wątpię, żeby miał być w Polsce Cif Si 2.0L 160KM, to wersja na USA (tam jest
        Acura RSX, czyli nowa Integra TypeR, z silnikiem od europejskiego Civica TypeR
        2.0L 200KM).
        W Polsce mamy Civica TypeR, 2.0L 200KM, natomiast może masz na myśli Cifa TypeS
        (5D z silnikiem 2.0L 160KM z Cifa Si właśnie). To miałoby sens, bo uzupełnia
        ofertę 'mocnych Civiców' o nadwozie 5D (Cif TypeR to 3D).
        Historycznie też były 2 'mocne Cify' na rynku PL - 3D 1.6VTi 160KM i 5D 1.8VTi
        169KM, więc w tym układzie ma to sens.

Pzdr
        Niknejm
    • Gość: robert Evo 8 za 30 klosi? Nie wierzę w to IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 26.02.03, 16:28
      to oznaczałoby poziom cen Mondeo ST220 lub Golfa R32. Wszędzie w Europie takie
      Mitsubishi jest sporo droższe.
      Ale tak za 120 PLN - he he, pomarzyć:-))))
      • Gość: Marek Re: Evo 8 za 30 klosi? Nie wierzę w to IP: *.atlanta.ga.us 26.02.03, 16:35
        Ma byc ponizej $30K. Nie wiem czy wiesz, ale nowa Mazda
        RX-8 jest za $26 tys. A masz 240 KM i niesamowicie lekki
        samochod. Ze nie wspomne o Nissanie 350Z ktory daje ci
        280+ koni za < $30K. Lancer bedzie mial niezla konkurencje.
    • Gość: danielpoz Re: 5 niedrogich a szybkich samochodow IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.02.03, 17:50
      dobry wspolczynnik mocy do ceny ma octavia RS
      • Gość: is300 A gdzie jest Subaru WRX STi? IP: *.dyn.optonline.net 26.02.03, 18:40
        Lub nawet zwykle WRX jest super samochodem w porownaniu do tych aut.
        • Gość: Marek Re: A gdzie jest Subaru WRX STi? IP: *.atlanta.ga.us 26.02.03, 18:42
          Pisza ze wchodzi nowa wersja Subaru Imprezy (STi?) na
          rynek - tym razem z 300 KM. To dopiero bedzie
          szalenstwo... Juz obecna Impreza to swietna zabawka ale
          300 KM w takim samochodzie to moje marzenie...
          • Gość: fiacik Re: A gdzie jest Subaru WRX STi? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 19:09
            a moj super szybki fiat 126 p elegant sport tez jest lux tani i bardzo szybki
            wgniata w siedzenie tylko do 100 buja sie z 30 s ale bryka jest super
    • Gość: cracovian brakuje Mustanga IP: *.bankofamerica.com 26.02.03, 20:18
      A ja bym tutaj na pewno Mustanga dorzucil... Porownujac "prawdziwe" ceny (tzn.
      wliczajac rabaty, znizki, itd.) to nawet tego z V8 (260KM) mozna za $20 tys.
      kupic. 190-konna szostka kosztuje mniej niz $15 tysiecy. Mustangowi trudno
      niezawodnoscia i wykonaniem japoncom jak Civic albo Mitsubishi dorownac, ale
      prawie cala piatka to moze sie w porownaniu do ceny i "egzotycznosci" Mustanga
      schowac (nawet kabrioleta za dwie dyszki teraz mozna kupic)...

Co z tego, ze Lancer jest osiagami i jazda nie do pobicia kiedy kosztuje
      majatek no i wyglada prawie tak samo jak normalny wybiedzony 120-konny Lancer...
      • Gość: Marek Re: brakuje Mustanga IP: *.atlanta.ga.us 26.02.03, 20:25
        A za $34 tys. mozna kupic Mustanga Cobraz 390 konnym
        silnikiem i prawdziwym zawieszeniem. I to jest dopiero deal.
        • Gość: Marek Mustangi IP: *.atlanta.ga.us 26.02.03, 20:38
          Mustangi sa jakies smiesznie tanie ostatnio - zobaczcie
          na tej stronie:
          www.autotrader.com/dealers/ida/redyellow3_frame.jtmpl?dealer_id=94375&result_car_id=

Nowe GT z bajerami za $21 tys. Nowa Cobra za $36 tys. I
          to sa ceny wywolawcze!
        • Gość: mar Re: brakuje Mustanga IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 20:39
          wprawdzie mowa tu o niedroogich szybkich wozach za około 120tys, ale przypomina
          mi sie jeden z pierwszych moich bryczek renault 5 gt turbo. to była szalona
          zabawka. istny szatan. teraz to chyba można kupic za 3-5 tys. i to jest
          niedrogie według mnie. ale może brakuje mi wobraźni (lub pieniędzy);))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka