hana80 17.09.06, 16:59 na mojej ulicy postawiono fotoradar i tu rodzi sie pytanie kiedy poznac ze dziala?? obiektyw jest bialy czy nie powinien byc przezroczysty ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
ramonka27 Re: fotoradar ?? 17.09.06, 22:27 Jak przekroczysz prędkość, przyjdzie zdjęcie z mandacikiem to znaczy, że działa. Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: fotoradar ?? 18.09.06, 10:56 Jak się psy kręcą w pobliżu, to działa. Oni mają mało tych fotoradarów i pilnują, jak postawią. Toto jest drogie, nie chcą dopuścić, żeby ktoś rozwalił :) Link Zgłoś
bluter Re: fotoradar ?? 18.09.06, 14:14 A mógłbyś sie pochwalić gdzie jest ta twoja ulica to inni będą tam uważać, a przy okazji zmiejszą szybkość z pożytkiem dla kieszeni i bezpieczeństwa Link Zgłoś
wojtyren Re: fotoradar ?? 18.09.06, 14:18 Ten jest duży i biały :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=772&w=48645077 Pozdro Link Zgłoś
uny Re: fotoradar ?? 18.09.06, 14:41 to cudo śmiga sobie (właściwie parkuje) na ulicach Wawki. Kiedyś na forum widziałem fotki z tym samym autem. patent polegał na tym że ten busik rejestrował wykroczenie a kilkaset metrów dalej stał radiowóz, którego załoga dokonywała zatrzymania delikwenta. wycwanili się nasi stróże. może to i dobrze? Link Zgłoś
baartur Re: fotoradar ?? 18.09.06, 16:03 > to cudo śmiga sobie (właściwie parkuje) na ulicach Wawki. Kiedyś na forum > widziałem fotki z tym samym autem. patent polegał na tym że ten busik > rejestrował wykroczenie a kilkaset metrów dalej stał radiowóz, którego załoga > dokonywała zatrzymania delikwenta. > wycwanili się nasi stróże. może to i dobrze? Widać że ma kamety na dachu ale czy fotoradar także, nie wygląda na to? Pozdrawiam, Artek Zapraszam na www.forumsamochodowe.pl Link Zgłoś