bangui 03.10.06, 08:18 Nawet Renault ma dobry automat do 2 l diesla ,a dlaczego Toyota w Avensisie i Lexusie IS220 nie ma jakiegoś fajnego automatu ? BMW 320d - ma , Golf V 2.0 tdi - ma DSG ,a teraz Renault . Link Zgłoś Obserwuj wątek
trabiwrc Renault Grand Scenic 2.0 dCi 04.10.06, 10:57 Byłby to może i ciekawy artykuł gdyby znalazła się w nim jedna istotna informacja.Skoro autor pisze o pięcioosobowej wersji przedłużonego Scenica to mnie najbardziej interesuje JAKA JEST POJEMNOŚĆ BAGAŻNIKA. Ale może to jest nieistotny szczegół w minivanie bo je sie kupuje dla błękitnego lakieru i nawigacji satalitwrnej której autor poświęcił parę linijek stwierdzając na końcu że nie jest godna uwagi... Link Zgłoś
chris62 Re: Renault Grand Scenic 2.0 dCi 04.10.06, 12:31 trabiwrc napisał(a): > Byłby to może i ciekawy artykuł gdyby znalazła się w nim jedna istotna > informacja.Skoro autor pisze o pięcioosobowej wersji przedłużonego Scenica to > mnie najbardziej interesuje JAKA JEST POJEMNOŚĆ BAGAŻNIKA. Jak to jaka ?- ZMIENNA! Ja mam starszy model ale nawet w nim tylne fotele mozesz przesuwać jak przednie i regulować kąt oparcia. Latwo mozna je wyjąc i mieć bagażnik aż do przednich foteli. Grand Scenic w dotychczasowym modelu wyjściowo ma 200 l w przypadku kiedy wykorzystuje 7 foteli. Tu masz inne parametry: www.nowe.mojeauto.pl/index_2.php?marka=Renault&model=Grand+Scenic&klasa=Mini+van&wersja=2.0+dCi+150KM+Privilege+Automat&rodzaj=Osobowy&nadwozie=5+dr. Link Zgłoś
chris62 Re: Renault Grand Scenic 2.0 dCi 04.10.06, 14:06 andrju9 napisała: > renault to klasyczny przykład "fabrycznie nowego złomu" Powiedział co wiedział - zajmij się swoim pirdzielem Golf 1 lepiej a od R. won. Link Zgłoś
mobile5 Re: Renault Grand Scenic 2.0 dCi 28.10.06, 14:57 japanoholic napisała: > paskudny, tandetny i awaryjny - oto renooo scenic!!!! Jasnowidz? Link Zgłoś