marekprywatny 23.12.06, 18:36 Fajny samochodzik, dzięki Wysokim Obrotom które czytam od deski do deski nauczyłem się art na pamięć (bo wydrukowali go podwójnie) Link Zgłoś Obserwuj wątek
kodem_pl Ten silnik jest niesamowity.. 25.12.06, 13:43 w 307 z manualem i tym silniiem 109 koni nie moglem przekroczyc spalania 7.5 po miescie mimo naaaaaprawde powaznych staran... To CUD... Link Zgłoś
wobuziak1 Re: Ten silnik jest niesamowity.. 25.12.06, 14:20 ...czy ja wiem? Taki sam jak każdy inny diesel PSA. Te maszyny mają przecież taką renomę, że trudno wymyślić tu coś lepszego. 1.6 to po prostu kolejny bardzo udany produkt. Tak samo zapowiada się 2.2 HDi Biturbo. A samo auto... no cóż, i Niemcy i Anglicy uznali go za najlepsze auto klasy C. Żadnych niespodzianek. Link Zgłoś
kodem_pl Re: Ten silnik jest niesamowity.. 26.12.06, 12:50 Jest pare problemow z tym silnikiem, jak np. kolo dwumasowe. Podobno padaja na potege... Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: Ten silnik jest niesamowity.. 26.12.06, 17:58 kodem_pl napisał: > Jest pare problemow z tym silnikiem, jak np. kolo dwumasowe. Podobno padaja na > potege... to tak jak w tym kawale o rozdawianiu rowerow na placu czerwonym w moskiwe padaja kola dwumasowe ale nie w tym silniku lecz w starszej generacji HDI 2.0 90 i 110 KM i nie padaja na potege ale czasem sie to zdarza Link Zgłoś
kodem_pl Re: Ten silnik jest niesamowity.. 27.12.06, 15:41 W serwisie mowiono, ze w tym... HDI 90 przejechal pod panowaniem mojego ojca 180 k km i 2masowka nie padla... Link Zgłoś
mary_elx silnik może i dobry, ale samochód jest BrZYDKI 26.12.06, 15:20 Silnik może jest i dobry - dynamiczny i oszczedny - ale to nie wszystko, zwłaszcza w wersji "sportowej". Ten samochód jest po prostu brzydki. Dziwaczny. Po jaką cholerę te dodatkwe słupki w drzwiach? Zupełnie jak w starym fiacie 125 zwanym kredensem. Klapa bagaznika to odgrzewany pomysł z hondy crx i mazdy 323 sprzed 10 lat. Wolę focusa albo stilo. Albo A3 lub alfę 147. A w ostateczności nawet golfa (nie przypuszczałem, że to kiedykolwiek napiszę). Link Zgłoś
kapitan_kloss Re: silnik może i dobry, ale samochód jest BrZYDK 26.12.06, 17:16 Wolę w ostateczności nawet golfa (nie przypuszczałem, że to kiedykolwiek napiszę). No to musisz zacząć przekonywac się równiez do dresu, jego ortalionowej faktury i zacząć wybierać modne zestawy kolorystyczne. Link Zgłoś