Gość: andi IP: *.pkobp.pl 07.04.03, 11:40 Jezeli ma ktos jakis ciekawy pomysl to bede wdzieczny za info :) To cacko ma 59 KM Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 11:27 zawsze mozna oddac na zlom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 08:31 Jeżeli jesteś młody to ją stuninguj.Stuninguj silnik oraz bude możesz także zciąć dach,albo go sprzedaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.zn.zamek.net.pl 10.02.05, 18:43 mozesz tez wykonac wlasny amatorski crash test. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiOmEk Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.system / *.system-net.pl 07.09.05, 19:05 Stuninguj silnik sportowe podwozie daj,turbo sprenżarke napraw silnik utnij dach dodaj sportowy tłumik i Car Audio a potem jeździ lub na sprzedaż:)<jeśli masz fundusze>:) PzDr. Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? 02.10.05, 21:56 dodaj silniki od F-16 to pocleci ze 2 machy :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdro_600 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: 62.233.181.* 01.04.04, 16:37 ja wlozylem do mojej favoritki lampy od punto 2 ,pol maski przespawalem od punto 2,zderzak, progipunto2 abarth oraz 15 calowe felgi tlumik camleon oraz tylny spojler od golfa 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: favorit135 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:20 masz jakies zdjecie tej favo pozdro favorit135 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrzejek Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.chello.pl 02.08.07, 20:03 Zmień autko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 23:24 a ty czym jezdzisz madralo, samochodem taty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxx Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 13:07 siebie oddaj na złom a favo to naj naj samochód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.173.35.166.tesatnet.pl 26.01.14, 19:51 Nie masz problemów z gaźnikiem, bo ja mam (trudno przyspiesza.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. Czech Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.chello.pl 27.01.09, 20:23 jeżeli wymyśliłeś coś ciekawego pochwal sie tym ostatnio napotkałem fajną stronkę www.jakmieszkasz.unl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:49 heeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacy Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 22:53 Spróbuj strzelić dacha przez maskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 21.05.03, 10:52 Można zrobić skode faworit z hakiem i bagażnikem na dachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAVORIT Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 22:02 ze zlomowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Body Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 23:01 "ZE ZŁOMOWAC" Pisze sie razem , cepie... "ZEZŁOMOWAC" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomiw8 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 12:11 Możesz zrobić wszystko byle z umiarem i bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: 193.59.105.* 26.01.09, 12:09 LAL NIESAMOWITE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wskarz Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:40 Łeb sobie zezłomuj palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rve Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 02.06.03, 11:30 Gość portalu: cacy napisał(a): > Spróbuj strzelić dacha przez maskę :) A co to jest strzelenie dacha przez maske????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinzabost@onet. Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 08:26 Przerób ją na samochoód wyścigowy.Tuning przyda Ci się bardzo i zetnij dach{nie zapomnij o wzmocnieniach samochodu} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marionozzo Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:35 Mój wójek ma taką skodę więc powiem ci że osiągi ma niezłea co do tego co możesz znią zrobić jest mnóstwo przede wszystkim polecam pomalować autko na nowo na jakiś fajny kolor np czarny bardzo ładnie komponuje się z aluminiowymi felgami które możesz żałożyć do tego nisko profilowane oponki i już jest jakiś efekt. z tyłu ten malutki czarny spojlerek zamień na coś wiekszego możesz troszkę ją obniżyć bo jest dość wysoka a z tyłu te brzydkie światła zamień na śwaitełka z stylu leksus. przyciemnij szybki z przodu na przednią szybe baklej pasek wiesz o co chodzi mogą zrobić ci na zamówienie z twoim imieniem lub ksywą lusterka mień na m3z przodu ładny grill i calutki wydech od samego początku ze strumienicą itd. i to tyle co ja bym zmienił acha a w tych dużysz kwadratowych światłach z przodu możesz dać niebieskie postojówki tylko uważaj na misiaczków oni kochają za to kasować. nio i to tyle na pierwszy rzut co mi przychodzi do głowy. pozdro nakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:42 A jak zrobi ze swoją Skodą wszystko to co mu wujek marionozzo wyżej doradził to dziewuchy pod remizą zdejmą majciory przez głowę! Z zachwytu! Że ma taki mało miejski samochód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mass Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:57 Ja do swojej wsadzilem stozek wyciaglem wszystkie siedzenia wsadzilem kubelek i na uatostradzie zamklem budzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: 62.233.175.* 21.05.03, 10:58 Brutale...;-) ale ten dach przez maske calkiem niezly;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttiki Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 21:44 Podpalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 23:26 sam sie podpal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demus Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.legnica.vectranet.pl 01.03.09, 08:15 Hehe, widziałem płonącą Favke (z gazem domowej roboty) ... samochodzik płonie, tył z lekka wystrzelił w powietrze a babka która zdążyła z tego wyskoczyć i w lament: "w bagażniku były zakupy !!!" ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demus Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.legnica.vectranet.pl 01.03.09, 08:17 Tak wogole tez jezdze Favką 135LS ... wszystko było by cacy gdyby nie ten silnik ... ma ktoś pomysł jak temu mocy dodać? (i nie mam tu na myśli wlania czystego spirytusu gdziesięda ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wskarz Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:44 Kutasa sobie podpal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gftew Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 02.06.03, 11:31 Zostawić na torach w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
matmarch Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? 02.07.03, 10:50 ja proponuje zrobić crash-tesy z rozpędzonym tirem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swastie Re: Kosiarke do trawnikow? (n/t) IP: *.one.pl / 192.168.7.* 16.07.03, 19:21 tuningowac...odwiedz strone www.skoda.panda.cz i wybierz foto galerie to zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kosiarke do trawnikow? (n/t) IP: *.jerozolimskie.pl 15.08.03, 17:39 o tym moowisz ? www.skoda.panda.cz/foto.php3?id=30&idr=9&offset=0&kde=fotografie/tuning2001_skoda/tun01007.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinzabost@onet. Re: Kosiarke do trawnikow? (n/t) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 08:35 Kosiarka jest po to,aby kosić.Ale ty mozesz z niej zrobić gokarda.Kup sobie rame do tegon pojazdu,a z kosiarki przeluż silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kosiarke do trawnikow? (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 16:56 jak masz zrobić coś takiego,to lepiej utop w stawie Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? 11.06.05, 22:43 Odpowiadasz na : Gość portalu: gftew napisał(a): > Zostawić na torach w nocy. Szkoda pociagu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wskarz Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:48 Tak, szkoda internetu na te twoje komentarze do dupy nie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wskarz Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:46 Starą sobie postaw w nocy na torach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maru Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:54 ale razem z tobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyk Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 10:25 A co to jest Skoda Favorit ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: favorit do marcyka IP: *.studiokwadrat.com.pl 18.07.03, 12:02 Coś czym twój maluch z napisem Blaupunkt na tylnej szybie nigdy nie będzie. Tzn. samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyk1 Re: do marcyka 18.07.03, 13:00 favorit chyba jezdzisz furmankom i nigdy nie widziales samochodu na oczy. co do malucha z napisem blaupunkt na tylnej szybie to ci odpowiadam:PUDLO, ale mozesz zgadywac dalej. podpowiem ci tylko tyle, ze nie jest to zadna beema ani calibra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras81 Skoda Favorit IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 00:15 Mam Skode i nie narzekam na NIĄ. A jeśli ktoś ma dużo kasy to może kupić skodę i postawić na torach lub strzelić sobie dacha przez maskę( tylko niech na siebie uważa, bo może tego nie przeżyć)!!! A co osiągów to polonez i maluszek (bez tuningu) nie ma szans. W swojej klasie ma najmniej do setki. Pozdrawiam wszystkich skodziarzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Skoda Favorit IP: *.chello.pl 24.04.04, 23:55 Popieram kolegę skoda jest git moja ma 12 lat i całą karoserię bez napraw rzecz jasna - pokażcie mi takiego poldka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upss Re: Skoda Favorit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 09:35 Gość portalu: aras81 napisał(a): A co osiągów to polonez i maluszek (bez tuningu) nie ma szans. uuuuuuuuuuuuuu maluszek bez tiuningu nie ma szans??????????? wyjatkowa bryka, rzekłbym inna niż wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plushack Re: Skoda Favorit IP: *.chello.pl 30.05.07, 17:05 Gościu malinowy jak ci nie pasi porównanie do maluszka to ci powiem ze również mam FRYTKĘ '91 poprawiłem parę rzeczy (nie mówie o TUNINGU) ale Kadet 1,6 sie osmarcał na światłach. A jeśli chodzi o pytanie "co zrobić" to kwestia podziału na kategorie: dla bardziej lub mniej kasiastych bardziej lub mniej czasowych dla lubiących grzebać pod machą lub nie. Ja swoją rozebrałem wyczyściłem i złożyłem od nowa, części wyglądające na zużyte poszły do wymiany. Założyłem stożek (filtr powietrza) frytka ma takie fajne wyprowadzenie do miejsca po reflektorem gdzie zasysa zimne powietrze założyłem nowe sprzęgiełko ale od felaśki (felicji) tylko trzeba dobrac rocznikowo ilość rowków na wielowypuście zewnętrznie jeszcze nic nie zmieniałem ale mam kilka pomysłów. chciałbym jeszcze zminić troszke mechaniki ale to jak pieniążki i czas pozwolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skoda Favorit IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.08, 19:42 co do kadeta 1,6 to chyba przesadziles. byl 1,1 i stary pierdas za kierownica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frajerzy Re: Skoda Favorit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:17 I to rozumiem !! Ja też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: Skoda Favorit IP: *.wimaxnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:55 wloz 1.8 tak jak ja dalem do favory pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwm . do marcyka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 11:38 nie jest to BMW ani Calibra?? to szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G_Reddy Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.com 13.03.04, 14:04 Też mam Favoritkę, chcę ją stuningować, masz tu adresy w tym temacie, można tam zamówić części, tylko, że z Czech :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G_Reddy Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.com 13.03.04, 14:05 www.mkkosa.cz/mkkosa.php?link=info&ctrl=0& www.ellri.cz/e_fram2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
intimo Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? 20.06.05, 07:26 Z tymi linkami które nam podałeś jak ze skodami...50% nie działa. A tuning skody polega na kupnie... Polepy budíků na Š 120... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mowik Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 08.02.05, 17:40 Ludzie ogarnijcie sie. Czy takie dupki jak wy rodza sie tylko po to zeby obrazac ludzi. No taaak wy jestescie bogaci i stac was na Ferrari, to macie prawo sie śmiać z innych. A swoja droga to skoda moze całkiem fajnie wygladac po tuningu optycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capik Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 00:53 "...moze całkiem fajnie wygladac po tuningu optycznym" U OKULISTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wskarz Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:53 Weź ku... swoją mordę do okulisty niech ci przebada czy nie masz trypla na mordzie od robienia lodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomiw88 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 14:36 Słuszna racja... każdy kupuje i jeżdzi takimautem na jakie go stać a favorit lx jest zajebiaszcza i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil_18 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 15:19 O tusz to Mowik ma racje jak ma ktoś mniej kasy to może sobie skodę zrobić naprawdę dobrze, napatrzcie sie ludzie co macie BMW bo wam tatuś kopił na tuning skody, jeśli sie nie ma kasy na dobry samochód to można tuningować skodę. Części są trochę drogie wiadomo tuning kosztuje ale można to z czasem zrobić naprawdę dobrze i efektownie a ludzie którzy jeździcie BMW tatusia to sie nie zdziwcie jak skoda z wami wygra na światłach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizza Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 22:59 to do tego to ok mam favke juz 3 lata wsadziłem stozek i turbinke od passata b5 i gościu a6 kozaczek młody się posrał jak go favoritka na swiatłach łykneła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wskarz Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:55 Tak trzymać, tępić frajerów!:D Skoda najlepsze auto Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? 14.02.05, 10:40 Widziałem na drodze parę fajnie zrobionych Favoritek. Powodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maty$$$ Re:TO POMOŻE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:10 Najlepiej zrobisz wymieniając w niej: całą budę, zawieszeie i powozie, silnik... Powinno zrobić z Favoritki całkiem niezły samochodzik.... Kolejność zmian dowolna!!! Ewentualnie mozesz zostawic wnętrze, pod warunkiem że lubisz meble z epoki kamienia łupanego! Pozatym samochód OK - mój dziadek taką jeździ! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrsw Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:57 najlepiej nią po prostu jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
remek-1983 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? 04.03.05, 12:05 Jak ma dobrze wyważony wał w silniku to dodaj turbo sprężarkę albo kompresor. Jeśli masz już zamontowaną instalację LPG, to będzie trzeba ustawiać mieszankę względem paliwa, ale inaczej będzie to chodzić na benzynce. Inaczej się to ma w samochodach z komputerem. Tam już komp sam podejmuje decyzje o właściwej mieszance. Uzyskasz do 50% więcej mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
marekd79 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? 08.08.06, 13:40 i tloki wbija sie w maske ,takie zlomy powinni palic na przegladach tech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytek/92 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.smrw.lodz.pl 22.02.08, 20:25 sam idź się podpal, albo sobie swal... może Ci ulży.. Palisz Gumę.. chyba na ręcznym pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marunio7 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.08, 19:47 masz ladne cacko moge zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wskarz Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:57 "> i tloki wbija sie w maske ,takie zlomy powinni palic na przegladach tech" Tobie się ku... w dupie zapaliło od tego pie...nia. Takich kretynów jak ty powinni do auschwitz wysyłać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekelele Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:35 KURNIK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L88 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:08 jeżeli chodzi o silnik to mozesz wrzucic inny np . fela 1.6 albo 2.0 z Opla Vectry ( wszystko da sie zrobic kwestia to kasa). stylistycznie zrób tak aby podobała sie Tobie w końcu to twoje auto . co do komentarzy typu złom , zezłomuj itp nie przejmuj sie nimi to świadczy tylko o inteligencji autorów a właściwie jej braku . Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Tjuner Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:57 Wzorem najlepszych tradycji czeskich proponuję coś takiego: tinyurl.com/7ucjw ...i koniecznie załóż turbo sprężarkę. Pasuje od Audi S4 ze szrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
intimo Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? 20.06.05, 07:19 Rozkręcić na kawałki. Tam w środku jest dużo fajnych części z których można zrobić breloczki i sprzedać na Allegro ( np. świece zapłonowe ). Fotele przerobić na komplet wypoczynkowy i albo sprzedać na Allegro albo używać na działce, silnika użyć do napędu pompy ciągnącej wodę ze studni na działce, itp,itd... To co zostanie sprzedać na giełdzie. Za zabrane w ten sposób pieniądze kupić coś używanego, sportowego, sprowadzonego z Reichu i napisać na forum post pt. Co można zrobić z BMW 1,6l z 1990r??????. Dalej się pomyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marunio7 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.08, 19:54 ciekawe ile kilo spachli ma ta twoja beemka? jeszcze sie sunie,nie wyskoczyl ci jeszcze silniczek do rajhu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: 193.151.55.* 26.07.05, 15:07 Najlatwiej ci bedzi sie rozpedzic do magicznej dlatego samochodu predkosci 150km\h i jebnac w drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wskarz Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 14:01 "> Najlatwiej ci bedzi sie rozpedzic do magicznej dlatego samochodu predkosci > 150km\h i jebnac w drzewo " Dobre sprawozdanie napisałeś co twoi starzy robili z tobą w twoim dzieciństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasman01 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.05, 08:33 ludziska dajcie spokuj skodzinka to świetny wózek dóżo lepszy jak te wyżute, nudne ,brzydkie golfy. Ja posiadam favoritke i jestem super zadowolony niestac mnie na tunung mechaniczny czy optyczny ale jak posiadam ja 3 lata to dołożyłem tylko 130 zł zajechałem chłodnice (mija wina). żadnego większego wkładu oprucz wymiany olejów, filtrów itd. pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miałem_kiedyś_Favo ..takie cacko---kliknij link--- IP: *.class147.petrotel.pl 23.08.05, 09:01 www.mkh.strefa.pl/galerie/hradec24-26.06.2005/photos/IM001640.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waworyt Mozna duzo zrobic i bedzie zarabiala jeszcze IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.08.05, 13:54 Np proponuje wsypac do srodka z 400kg nawozu i chodowac pieczarki Oszczedzasz na benzynie a dodatkowo jeszcze dochod przynosi:-) A tak teraz serio... mialem skode favorit i do jazdy po miescie itd byla w miare oki (no za te pieniadze ktore kosztowala) ale jesli chodzi Ci o to aby byla jakims autem bardziej sportowym itd to wybacz ale za duzo star treka ogaldales:-) J ajezdzilem nią przez rok do Wrocka po pseudo autostradzie A4 i po roku czasu po prostu sie rozsypala Najrozsadniej moim zdaniem jest sprzedac i pomyslec nad czyms w czym mozna podlubac troche bo z silnika 59kM to cudow nie wycisniesz Lepiej kupic jakiegos japonca co ma tak z 100kM i tak wtedy mozna spokojnie z 30kM jeszcze wykrecic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Favorita nie bita Re: Mozna duzo zrobic i bedzie zarabiala jeszcze IP: *.chello.pl 15.09.05, 04:04 Favority są zajebiste i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skodzina nie bita Favoritki są zajebiste IP: *.chello.pl 16.09.05, 02:53 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rura55 chlopaki pomuzcie tuning gaznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 17:42 witam chlopaki podpowiedzcie jak moge stuningowac gaźniczek moje gg to 573665 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Mozna duzo zrobic i bedzie zarabiala jeszcze IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.06.14, 19:50 a co do japońca można wyciągnąć o wiele więcej niż 30km. A favoritka fajna furka i nie wiem jak ty jeździłeś ze zajechałeś to autko. Moja szła na kazdym biegu do konca i jezdziła i jeszcze poszła do ludzi. Te silniki są praktycznie bezawaryjne a jeżeli się coś zjebie to nie szarpie po kieszeni, dla przykładu filtr oleju kosztuje ok.10zł. A już nie wspominając o łańcuszku rozrządu to jest poezja :D moja miała przejechane ok. 700000tys.km i nic sie nie działo. Skodovka jest poprostu zajeb...ista. a przynajmniej lepsze niz te wszystkie golfy,i beemki ktore leca bokiem tylko po śniegu oczywiście te 1,6 i 1,8. Chetnie bym kupił jeszcze raz Favoritke i wystarczyło by zrobić dobrą zawieche i wstawić silnik 1.4TSI 140KM i wszystkim kozakom szczeny po pięty opadają. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? 07.09.05, 22:58 ale mam zlewe z tych tekstów tunningowych :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: favorit135 Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:23 to niemiej zlewy z tych kretynow jak im sie auto niepodoba to niech nie pisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wskarz Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 14:03 Dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:41 fajnie wyglada z przyczepka pelna wegla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.chomiczowka.net.pl 20.10.05, 17:33 Mozna wrzucic silnik 1.6 8V taki jak był montowany później w Felicji. Nie powinno to nastręczać większych trudnosci. Zmiany zewnetrzne uwazam za zbedne - poza połataniem dziur i ponownym pomalowaniem na jakis fajny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrea Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:25 Sprzedać i kupić za to np. telewizor. Starego typu ale nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.orange.pl 03.11.05, 18:18 Można dużo ze Skodziną wystarczy dokupic magnetyzer oraz tłumnik sportowy i wyciągnąć srodkowy tłumnik albo kata. i bryka łapie pare koników. Sportowy filtr świece i tak dalej aż go planowania głowicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Co mozna zrobic ze Skoda Favorit ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:55 >Można dużo ze Skodziną wystarczy dokupic magnetyzer oraz tłumnik sportowy i >wyciągnąć srodkowy tłumnik albo kata. i bryka łapie pare koników. Sportowy >filtr świece i tak dalej aż go planowania głowicy. Pozdrawiam A jak sie zalozy magnetyzer to spadnie zuzycie paliwa i wzrosnie moc:D Jak ja lubie takie bajki. Ja bym pomyslal na poczatek o rozporce zeby przednia szyba nie pekala w tej zaje..sztywnej konstrukcji Odpowiedz Link Zgłoś