Dodaj do ulubionych

yaris do 30000zl

IP: *.uni-greifswald.de 09.04.03, 14:49
szukam Yarisa do 30000zl rocznego bez klimy ale z elektryczynymi szybami i
lusterkami do 40000tys km lub dwuletniego z klimatyzacja z salonu na
gwarancji.I prosze mi nie pisac ze ta cene wzialem z ksiezyca i podawac mi
cen nowych samochodow z tym wyposazaniem. Zamierzam kupic uzywany samochod a
wiec jak wiadomo utrata wartosci jest dosc znaczna. Jesli ktos ma
informacje na temat wyszczegolnionych wyzej modeli, z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • qrakki999 Re: yaris do 30000zl 09.04.03, 15:06
      Gość portalu: robert napisał(a):

> szukam Yarisa do 30000zl rocznego bez klimy ale z elektryczynymi szybami i
      > lusterkami do 40000tys km lub dwuletniego z klimatyzacja z salonu na
      > gwarancji.I prosze mi nie pisac ze ta cene wzialem z ksiezyca i podawac mi
      > cen nowych samochodow z tym wyposazaniem. Zamierzam kupic uzywany samochod a
      > wiec jak wiadomo utrata wartosci jest dosc znaczna. Jesli ktos ma
      > informacje na temat wyszczegolnionych wyzej modeli, z gory dziekuje.

I tu się mylisz bo to auto traci do 10% w pierwszym roku. Ja również szukam,
      wcześniej ojciec i kupił ostatecznie nową! Zresztą dilerzy narzekają, że
      klienci którzy nabyli 3 - 4 lata temu te auta nie kwapią się z wymianą na nowe.

W ostatnim Auto Biznesie - znalazłem 'aż' 5 Yarisów.
      Base 3d z 2002 roku kosztował ok. 30000 zł a Terra lub Luna 5d z 1999 ok.
      27,000 zł. Ale żadna nie miała klimatyzacji.

pzdr.
      Q
      • Gość: Adam W. Re: yaris do 30000zl IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 09.04.03, 17:25
        Za 4-5 miesięcy będę sprzedawał swego : luna 5d 1.0 2001 rok ( el. szyby , ABS-
        EBD , 2x airbag, wspomaganie itp., bez klimy , wiśniwy metalik , skóra na
        kierownicy , centr. zamek , alarm ) ale pewno nie zechcesz czekać.

Wejdź na
        toyota.pl
        i tam pod hasłem samochody używane może coś znajdziesz.
        może opłaca Ci się kupić np. yarisa za 25 -28 tys. i zamontować klimę gdzie
        indziej.

Ogólnie ten maluch traci na wartości najmniej ze wszystkich.
        PZDR.
        Życzę owocnego szukania.
        • Gość: D2 Re: yaris do 30000zl IP: 212.244.75.* 10.04.03, 11:14
          Adam, daj znać jak się z Tobą skontaktować (w temacie Twojego Yarisa
          naturalnie). Info możesz przesłać na: dropekd@wp.pl Kto wie, może coś z tego
          wyjdzie.
          D2
    • Gość: Adam W. Re: yaris do 30000zl IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 09.04.03, 17:27
      Przepraszam za link wadliwy

www.toyota.com.pl
      • Gość: robert Re: yaris do 30000zl IP: *.uni-greifswald.de 10.04.03, 14:09
        Adam a wczesniej nie mozesz go sprzedac? daj mi email byc moze za 4
        miesiace bede wciaz zainteresowany. moj email robinpol76@poczta.onet.pl
    • agszop Re: yaris do 30000zl 09.04.03, 17:38
      rocznego auta nie polecam kupowac - dwuletnie o identycznym wyposazeniu moze
      byc znacznie tansze
      znam rynek fiata i mam auta ROCZNE warte 36 tyS ktore sprzedaje za 29,5 TYS bo
      nikt ich nie chce kupic
      ludzie dziwia sie ze roczne moze tyle kosztowac i wybieraja starsze
      ale zycze sukcesu

albo zapraszam po Fiata :))
      • Gość: Rad Re: yaris do 30000zl IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 09.04.03, 18:11
        agszop napisała:

> rocznego auta nie polecam kupowac - dwuletnie o identycznym wyposazeniu moze
        > byc znacznie tansze
        > znam rynek fiata i mam auta ROCZNE warte 36 tyS ktore sprzedaje za 29,5 TYS
        bo
        >
        > nikt ich nie chce kupic
        > ludzie dziwia sie ze roczne moze tyle kosztowac i wybieraja starsze
        > ale zycze sukcesu
        >
        > albo zapraszam po Fiata :))

wypadaj z tą "włoszczyzną" człowiek wyraźnie sprecyzował co go interesuje,
        lepiej zazmij się obsługą klienta w realu, bo w fiacie jest z tym
        kiepściutko....
        • agszop Re: yaris do 30000zl 10.04.03, 09:33

> wypadaj z tą "włoszczyzną" człowiek wyraźnie sprecyzował co go interesuje,
          > lepiej zazmij się obsługą klienta w realu, bo w fiacie jest z tym
          > kiepściutko....

to wyzyny twojej ironii? niskie loty
          ciekaw skad masz wiedze o fiacie ?
          ty na pewno masz znaczek VW i wlosy bylego wlasciciela wbite po dzwonie w
          tapicerke
          • Gość: Adam W. Re: yaris do 30000zl IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 10.04.03, 10:45
            agszop napisała:

> to wyzyny twojej ironii? niskie loty
            > ciekaw skad masz wiedze o fiacie ?
            > ty na pewno masz znaczek VW i wlosy bylego wlasciciela wbite po dzwonie w
            > tapicerke

Tu sie mylisz sprzedawczynio fiata - ten facet nie ma znaczka VW i raczej
            włosów wbitych po dzwonie - jeździ swoim własnym , nowym yarisem.

Zaś jego reakcja jest trochę uzasadniona : człowiek pyta o toyotę a Ty mu z
            fiatem wyskakujesz.
            Do tego robisz to z pobudek komercyjnych - niezbyt to ładne i eleganckie nawt
            jeśli na horyzoncie błyszczy potencjalnie jakaś kasa.
            • agszop Re: yaris do 30000zl 10.04.03, 11:01

> Tu sie mylisz sprzedawczynio fiata - ten facet nie ma znaczka VW i raczej
              > włosów wbitych po dzwonie - jeździ swoim własnym , nowym yarisem.
              >
              > Zaś jego reakcja jest trochę uzasadniona : człowiek pyta o toyotę a Ty mu z
              > fiatem wyskakujesz.
              > Do tego robisz to z pobudek komercyjnych - niezbyt to ładne i eleganckie nawt
              > jeśli na horyzoncie błyszczy potencjalnie jakaś kasa.

dobra kochani, przytocze tu multum watkow gdzie na pytanie o jednym aucie 50
              osob opowiada o innych modelach
              moj blad ze zaczelam watek o fiacie ale lubie te marke i sama ja wybralam,
              osobiscie mam fiata, moja rodzina ma poczynajac od seja po stilo (UWIELBIAM
              KOMERCJĘ:)
              nastepna sprawa ze jest wojna o przyslowiowa pietruszke bo (jesli gosc od
              wloszczyzny doczytal by do konca) NIE POLECALAM ZAKUPU ROCZNEGO YARISA a nie w
              ogole Yarisa- na tyle znam sie na autach ze znajomje pomagalam zakupic Yariske
              w Poznaniu (nie uwierzysz , za darmo!)
              to tyle
              • Gość: Rad Re: yaris do 30000zl IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 10.04.03, 11:56
                agszop napisała:

>
                > > Tu sie mylisz sprzedawczynio fiata - ten facet nie ma znaczka VW i raczej
                > > włosów wbitych po dzwonie - jeździ swoim własnym , nowym yarisem.
                > >
                > > Zaś jego reakcja jest trochę uzasadniona : człowiek pyta o toyotę a Ty mu
                > z
                > > fiatem wyskakujesz.
                > > Do tego robisz to z pobudek komercyjnych - niezbyt to ładne i eleganckie n
                > awt
                > > jeśli na horyzoncie błyszczy potencjalnie jakaś kasa.
                >
                > dobra kochani, przytocze tu multum watkow gdzie na pytanie o jednym aucie 50
                > osob opowiada o innych modelach
                > moj blad ze zaczelam watek o fiacie ale lubie te marke i sama ja wybralam,
                > osobiscie mam fiata, moja rodzina ma poczynajac od seja po stilo (UWIELBIAM
                > KOMERCJĘ:)
                > nastepna sprawa ze jest wojna o przyslowiowa pietruszke bo (jesli gosc od
                > wloszczyzny doczytal by do konca) NIE POLECALAM ZAKUPU ROCZNEGO YARISA a nie
                w
                > ogole Yarisa- na tyle znam sie na autach ze znajomje pomagalam zakupic
                Yariske
                > w Poznaniu (nie uwierzysz , za darmo!)
                > to tyle

Niesamowite!!! za darmo!!!
                Co do fiata, przez ponad rok jeździłem Fiatem Uno 1.0 Fire, komfortu jazdy,
                wykonania z Yarisem porównywać nie będę... Faktem natomiast jest, że na głowę
                nie kapało i w trasie oraz mieście był oszczędny, i to chyba jedyne plusy...
                ale tak jak mówię za tą cenę cudów nie było się co spodziewać, a poza tym to
                był Fiat. Ale byłem w lekkim szoku, gdy wszedłem na kanale pod podwozie i
                zobaczyłem gołe blachy lekko spryskane lakierem, o braku farby podkładowej na
                błotnikach nie wspominam...
                Zadziwiające jednak jest to, że mechanik pracujący w ASO powiedział, mimo
                wszystko że to lepszy wybór niż Punto...z ciekawości pytałem go również o
                Bravę, ale jego opinia nie nadaje się do cytowania...
                Zapewne dlatego że całą rodzinkę poobstawiałaś różnymi modelami Fiata (pewnie
                do tego nieźle poprzebierane) to masz o nim takie zdanie a nie inne, i jesteś
                pod wpływem korporacyjnych hasełek....
            • Gość: Rad Re: yaris do 30000zl IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 10.04.03, 11:39
              Gość portalu: Adam W. napisał(a):

> agszop napisała:
              >
              >
              > > to wyzyny twojej ironii? niskie loty
              > > ciekaw skad masz wiedze o fiacie ?
              > > ty na pewno masz znaczek VW i wlosy bylego wlasciciela wbite po dzwonie w
              > > tapicerke
              >
              > Tu sie mylisz sprzedawczynio fiata - ten facet nie ma znaczka VW i raczej
              > włosów wbitych po dzwonie - jeździ swoim własnym , nowym yarisem.
              >
              > Zaś jego reakcja jest trochę uzasadniona : człowiek pyta o toyotę a Ty mu z
              > fiatem wyskakujesz.
              > Do tego robisz to z pobudek komercyjnych - niezbyt to ładne i eleganckie nawt
              > jeśli na horyzoncie błyszczy potencjalnie jakaś kasa.

Dzięki Adam za wyjaśnienia wobec Pani dealerki :)))
              Forum się robi coraz bardziej "handlowe", dealerzy zwietrzyli szansę jak
              mozna zrobić kaskę siedząc li tylko przed kompikiem...

Pozdrawiam
              • Gość: agszop Re: yaris do 30000zl IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 12:00
                ale wy jestescie pustaki
                • Gość: Rad Re: yaris do 30000zl IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 10.04.03, 12:13
                  Gość portalu: agszop napisał(a):

> ale wy jestescie pustaki

pustak to Ty jesteś, baranku...
                  • Gość: agszop Re: yaris do 30000zl IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 12:21
                    Gość portalu: Rad napisał(a):

> Gość portalu: agszop napisał(a):
                    >
                    > > ale wy jestescie pustaki
                    >
                    > pustak to Ty jesteś, baranku...

jak juz to owieczko osiołku
                    • Gość: mac zmiana "zakresu" coś do p. dealer i rad'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 13:12
                      ha,ha,ha.........

czytam dzis ten watek i na prawde zaczalem sie smiac, poczatek pozytwyny
                      człowiek ma sprecyzowane zadania, potrzebe jare nie zadrogo i nie za duzym
                      przebiegiem, a tu PANI sie pojawia nowa postac, hm wspomina cos o fiaciku, RAD
                      lekko kipi i wywjazuje sie mała wymiana dosc jeszcze kulturalna, ale PANI i
                      PANOWIE to nie jest tematem wątku !!!!!!!!!

do pani, którą róznie tu juz zwą, ja do fiatow nic nie mam, jezdzilem nimi z
                      roznym skutkiem (najgorsze było punto 1, fakt faktem iz 5 latek mial 196 tyś. i
                      jezdził) al temat jest wyraznie zdefiniowany tojka, a do Rada radze spokojniej,
                      bez ekseców, i nie opisuj czegoś cego nie znasz, bo akurat tego gościa
                      widziałem osobiscie i jego wozek i zadnych dzwnów se nie przypominam ;-)))

radzie, czasem wiecej wyrozumialosci dla płci pięknej, czasem policz do 20 i
                      przeczytaj jeszcze raz ;-)

adam w., a wiec klama zapadła zdradzasz jare a powiedz jesli oczywiscie mozesz
                      za jaka sume chcesz opylić ????

pozdawiam
                      wszystkich "watkowiczów" tego watku
                      • Gość: Rad mac- znikam stąd.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 10.04.03, 14:16
                        puszczam ten wątek kancikiem, zajrzę co się dzieje na YFC-8....

Pozdrówka. :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka