Dodaj do ulubionych

Nie znoszę tankować na Shelu!

10.04.03, 14:21
Ponieważ na paliwie Vpower jeździ mi się najlepiej,często tankuję na stacjach
Shela.Było by fajnie,gdyby nie natrętni goście lejący paliwo.Zawsze jak
tankuję to usiłują na siłę umyć szyby w aucie.Raz dałem się namówić,ale
niestety skończyło się to kilkoma rysami na przedniej szybie (bocznych
też).Gdyby się pracownik taktownie zapytał,czy może umyć szybę,to byłoby w
porządku.Ale oni to robią wtedy,gdy klient płaci rachunek
Obserwuj wątek
    • Gość: marba Ja tankuje często na Shelu! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 14:45
      Dla tego że są tam ci goście, co jest szczególnie istotne gdy jest zimno, bo
      nie trzeba stać przy dystrybutorze, tylko można sobie siedzieć w ciepełku, jak
      się paliwo leje i bynajmniej nie daje się na mówić na V-pawera, ani na szybki.
      Trzeba umieć odmawiać. Shel to jedyna sieć jaką znam z obsługą przy
      dystrybutorze.
    • Gość: uny Re: Nie znoszę tankować na Shelu! IP: 62.233.202.* 10.04.03, 19:44
      mnie też taki kolo umył reflektory. jego "uprzejmość" kosztowała mnie 200,-za
      lakierowanie zderzaka (lakier perłowy) -po znajomości.
      • Gość: pawel Dlatego tankuje na Shellu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 21:46
        Tankuje właśnie tam dlatego, że umyją mi szybki i naleją paliwo.
    • Gość: ja Re: Nie znoszę tankować na Shelu! IP: *.dyn.optonline.net 11.04.03, 00:40
      krakus.mp napisał:

>skończyło się to kilkoma rysami na przedniej szybie (bocznych
      > też).

paranoik z ciebie
      pewnie porysowaly sie przy innej okazji a jak facet umyl szybe to dopiero to
      zobaczyles

no bo jak mozna porysowac szyby podczas mycia?
      nigdy w zyciu takie cos mi sie nie przytrafilo.
      • krakus.mp Re: Nie znoszę tankować na Shelu! 11.04.03, 07:22
        Gość portalu: ja napisał(a):

> krakus.mp napisał:
        >
        > >skończyło się to kilkoma rysami na przedniej szybie (bocznych
        > > też).
        >
        > paranoik z ciebie
        > pewnie porysowaly sie przy innej okazji a jak facet umyl szybe to dopiero to
        > zobaczyles
        >
        > no bo jak mozna porysowac szyby podczas mycia?
        > nigdy w zyciu takie cos mi sie nie przytrafilo.

Można, ponieważ gąbka jest osadzona na metalowej szynie.Przy szybkim myciu i
        startej gąbce można zarysować szybę metalową częścią myjki.!Nie wiem jak TY,ale
        ja zwracam na to szczególną uwagę,bo nie znoszę porysowanych szyb ani lakieru.
        Przednia szyba ,gdy jest porysowana rozprasza w nocy światło innych pojazdów.
        Ponieważ piszesz że nigdy nie zarysowano Ci szyby,to proponuję abyś odwiedził
        stacje Shela gdy na szybie będziesz miał grubą warstwę piasku.Pozdrawiam.
        • Gość: ciaki Re: Nie znoszę tankować na Shelu! IP: diak:* / 10.128.1.* 12.04.03, 20:19
          Jak można dopuścić by na szybie znalazła się gruba warstwa piasku???Prowadze
          auto ciężarowe po nie jednej budowie i jak do tej pory nie doprowadziłem go do
          takiego stanu
    • Gość: Henry Re: Nie znoszę tankować na Shelu! IP: *.telia.com 11.04.03, 08:43
      Porysowali/zniszczyli lakier,myli bez pytania,masz mocne argumenty na pozew
      cywilny przeciw Shell Poland-nie poszczegolnej stacji,to bez sensu.
      Jednoczesnie z pozwem pozwol (nie formalnie) osobie trzeciej naglosnic Twa
      sprawe,pamietaj nie naglasniaj tego osobiscie-przerzniesz sprawe w sadzie.
      ________________________________________________________________________________
      • krakus.mp Re: Nie znoszę tankować na Shelu! 11.04.03, 10:37
        Gość portalu: Henry napisał(a):

> Porysowali/zniszczyli lakier,myli bez pytania,masz mocne argumenty na pozew
        > cywilny przeciw Shell Poland-nie poszczegolnej stacji,to bez sensu.
        > Jednoczesnie z pozwem pozwol (nie formalnie) osobie trzeciej naglosnic Twa
        > sprawe,pamietaj nie naglasniaj tego osobiscie-przerzniesz sprawe w sadzie.
        >
        _______________________________________________________________________________
        > W obecnej chwili nie mam zamiaru niczego nagłaśniać.Ale dziękuję za radę._
        Chciałem tylko opisać natrętne zachowanie pracowników Shela.Pozdrawiam.
        • Gość: Tomaszek A mnie to nie przeszkadza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 13:36
          Ja też najczęściej tankuję na Shellu albo BP/Aral (- punkciki, które przekazuję
          na obiadki dla Ochojskiej). Wiedząc o serwisie na Shelu od razu proszę aby
          nalano mi normalnej 95 i nie myto szyb, chyba, że akurat chcę aby mi je
          przemyto. Nic mnie to nie kosztuje i unikam w ten sposób konfliktowych
          sytuacji, mimo, że to ja często jestem konfliktowy. I zawsze zostawiam
          chłopakom 2 zł za nalanie paliwa.
    • lolo37 Re: Nie znoszę tankować na Shelu! 11.04.03, 14:34
      w anglii to mowia - SHELL GO TO HELL
      • Gość: Wiliam Kozik Re: Nie znoszę tankować na Shelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 19:56
        Pracowałem w tej firmie, zasady tam panujące można nazwać jedynie jednym słowem
        ku.....wo.A jak słysze ze ktos tankuje v-powera to niestety musze go nazwac
        najwniakiem
        • Gość: ja Re: Nie znoszę tankować na Shelu! IP: *.dyn.optonline.net 12.04.03, 21:06
          miales warstwe piachu na szybie i facet chcial dobrze i umyc a ty tu narzekasz
          jak bys byl madry to bys ten piach juz wczesniej umyl samemu leniuchu
          • Gość: ARAFAT Re: Nie znoszę tankować na Shelu! Mr W. Kozik!!! IP: 80.48.235.* 12.04.03, 21:24
            Ja już sam nie wiem gdzie i jakie paliwo tankować. Może wyjasnij nam nam jak to
            jest jest z V power czy ten 95 ma sens no i czy 99+ mozna obdarzyć zaufaniem.
            Ja waham się między 98 z Neste a 95 V power orlen nie wchodzi w grę. Slyszalem
            że shell posiada kontrole jakosci paliwa.

A co do panow tankujących niestety czuje pewien dyskomfort kiedy chca mi
            tankować ja lubie to robić sam! A poza tym nie jest szejkiem arabskim żeby
            ciągle dawać napiwki
            ARAFAT
        • Gość: Pierre-Yves Wiliam? IP: *.adsl-pool.axelero.hu 14.04.03, 09:04
          to ciebie już wyrzucili? Zgłoś się do mnie na Bitwy Warszawskiej, to musiało
          być jakieś nieporozumienie

Pierr-Yves Fargeas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka