miruka 10.02.07, 17:19 czy wsrod volvo wyprodukowano jakis naprawde reprezentacyjny samochod w latach 70-80-tych, dacie jakies linki? Link Zgłoś Obserwuj wątek
purhed Re: do znawcow motoryzacji 10.02.07, 17:22 www.hankstruckpictures.com/pix/trucks/len_rogers/july7b/volvo_glovers.jpg Link Zgłoś
crannmer Reprezentacyjne Volvo 10.02.07, 18:24 Co znaczy "naprawde reprezentacyjny samochod"? Modele 262 C, 264 TE, 760 GLE i kilka innych byly calkiem calkiem. Volvo byly uzywane czesto jako limuzyny panstwowe w krajach, ktorych rzady jawnie lub niejawnie niechetne byly RFN (a wiec i Mercedesom). MfG C. Dewulotopodobne, w_r_e_d_n_e i inne trole sa w smietniku Link Zgłoś
miruka Re: Reprezentacyjne Volvo 11.02.07, 08:21 dokladnie - chodzi o takie ktore mogly byc uzywane jako limuzyny dla wladzy, Link Zgłoś
crannmer Rozumiem, ze wrzucenie podanych... 11.02.07, 14:17 ... typow na gugla i kilkuminutowe poszperanie przerasta Twoje mozliwosci intelektualne? MfG C. Dewulotopodobne, w_r_e_d_n_e i inne trole sa w smietniku Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: do znawcow motoryzacji 11.02.07, 11:38 chyba i coś nie wyszło. wiedziałem żem nie znawca:) tu jest o volvo jaruzelskiego miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3502809.html Link Zgłoś
miruka do cranmer 11.02.07, 20:00 informuje tego niezwykle milego i pomocnego internaute (nie wykluczam ze jest kobieta) ze google to pierwsze co zrobilam, a odpowiedz ktora by mnie zadowolila otrzymalam wlasnie tutaj, oczywiscie nie z twojego postu dziekuje wszystkim innym :) Link Zgłoś
crannmer Re: do cranmer 11.02.07, 20:08 miruka napisała: > ze google to pierwsze co zrobilam, Pewnie, a ja zamiast gugla uzywalem dobrze skalibrowanej krysztalowej kuli. > a odpowiedz ktora by mnie > zadowolila otrzymalam wlasnie tutaj, oczywiscie nie z twojego postu Oczywiscie ze nie z mojego. Informacje dostalas droga telepatyczna :-> W moim poscie byly podane w koncu tylko trzy konkretne typy Volvo uzywane w sluzbach panstwowych. Z ktorych jeden zostal w innym poscie potwierdzony artykulem o Volvo Jaruzelskiego. MfG C. Dewulotopodobne, w_r_e_d_n_e i inne trole sa w smietniku Link Zgłoś
miruka Re: do cranmer 11.02.07, 21:22 a to tak, to tobie tez dziekuje coz dr Jekyll i Mr Hyde i nie ejstem zadnym trolem, potrzebowalam tej informacji i ja wykozrystam a jezeli to nie jest forum dla pytajacych tylko dla samych znawcow to moze nalezaloby go zamknac? Link Zgłoś
miruka Re: do cranmer 11.02.07, 21:29 to znaczy ograniczyc dla odpowiednio wyselekcjonowanego grona w obronie przed takimi jak ja trollami, ktore psuja innym dobre samopoczucie, tzn usiluja zepsuc Link Zgłoś