Gość: MarekG IP: *.levi-systems.cz 22.11.01, 11:05 czy ktos ma jakies doswiadczenie? moj sasiad kupil V6 3.0 ale nie mialem jeszcze okazji z nim prozmawiac... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ARTUR Re: Hyundai Santa Fe IP: *.wejherowo.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 14:13 Gość portalu: MarekG napisał(a): > czy ktos ma jakies doswiadczenie? moj sasiad kupil V6 3.0 ale nie mialem > jeszcze okazji z nim prozmawiac... CZESC CHYBA SIE MYLISZ NIE MA 3.0L TYLKO 2,7 V6 180km, W POLSCE TYLKO NA AUTOMACIE H- TRONIC, TAKI BAJER , ALE NAPRAWDE FAJNA FURA,PRZEJECHAŁEM NIĄ KILKASET KILOMETRÓW I "TO JEST TO CO LUBIA TYGRYSY".....BULWAROWE. JEZDI SIE FAJNIE, NIE ZLE PRZYSPIESZENIE JAK NA AUTOMAT PRZYZWOITE HAMULCE, DOBRY WYPAS, NIC JUZ NIE DA SIE DOLOZYC ALE TA CENA -144K ZL, W KLASIE SUV TO TROCHE ZA DUZO, CHOCIAZ NA ULICY CORAZ CZESCIEJ SIE JA(GO) SPOTYKA, JAK BEDE MAIL JAKES NOWE WRAZENIA TO TO OPISZE . Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Hyundai Santa Fe IP: *.wejherowo.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 11:52 Gość portalu: MarekG napisał(a): > czy ktos ma jakies doswiadczenie? moj sasiad kupil V6 3.0 ale nie mialem > jeszcze okazji z nim prozmawiac... Ja mam doświadczenia ,bo sprzedaję te auta. Jak napisał Artur nie ma wersji 3,0.W polsce dostępne są 2.0 CDRI i V6 2.7 W europie jeszcze 2,4 l i 2,0 oba benzynowe. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem tej super furki,mającej niezłego kopa i dopry wypasik zapraszam do salonu w Wejherowie przy ul.Gdańskiej 15 tel 0-58 6727770.Cena diesla od 119000 ,benzyny od 135 000 . Link Zgłoś
Gość: brabi Re: Hyundai Santa Fe IP: *.devs.futuro.pl 24.11.01, 13:13 Gość portalu: Robert napisał(a): > Gość portalu: MarekG napisał(a): > > > czy ktos ma jakies doswiadczenie? moj sasiad kupil V6 3.0 ale nie mialem > > jeszcze okazji z nim prozmawiac... > Ja mam doświadczenia ,bo sprzedaję te auta. > Jak napisał Artur nie ma wersji 3,0.W polsce dostępne są 2.0 CDRI i V6 2.7 > W europie jeszcze 2,4 l i 2,0 oba benzynowe. > Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem tej super furki,mającej niezłego kopa i > dopry wypasik zapraszam do salonu w Wejherowie przy ul.Gdańskiej 15 tel 0-58 > 6727770.Cena diesla od 119000 ,benzyny od 135 000 . > Miałem okazję pojeździć przez tydzień modelem nieoferowanym w Polsce z silnikiem benzynowych 2.4 l przez tydzień. Design tego auta jest bardzo fajny. Również miejsca we wnętrzu jest wystarczająco. Jednak plastik króluje w kabinie i otacza kierującego z każdej strony. Nie zmienia to faktu, że dobrze mi się przemieszczało tym autkiem. Uwaga! To nie jest auto terenowe tylko pseudoterenowe. Jeżeli ktoś miałby ochotę wjechać Santa Fe w chaszcze czy wielkie błocko to nie radzę. Może potrzebować pomocy miejscowego traktorzysty. Link Zgłoś