gzugzu 25.02.07, 21:07 Ukradli mi samochód (seicento) i muszę kupić nowy. 15 000 to wszystko, co mogę na tencel przeznaczyć. Chcę mieć mały, prost samochodzik, który nie będze się psuł, bo nie znam się i nie ma mi kto pomóc. Co radzicie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
henryk245 Re: co kupić? 25.02.07, 21:28 gzugzu napisała: > Ukradli mi samochód (seicento) i muszę kupić nowy. 15 000 to wszystko, co > mogę na tencel przeznaczyć. Chcę mieć mały, prost samochodzik, który nie > będze się psuł, bo nie znam się i nie ma mi kto pomóc. Co radzicie? kup cos z gaznikiem i kreciolkami w drzwiach - zawsze funkcjonuje! Link Zgłoś
mistrz_patelni Re: co kupić? 26.02.07, 00:25 jedziesz Matiza najnowszego jaki istnieje ;) Auto niemal bezawaryjne (!), a nawet jak coś się popsuje to pierwszy lepszy pan kaziu umie to naprawić i to za grosze (części tanie jak barszcz). Ewentualnie lanosa, ale to już klasa wyższa ;)) Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: co kupić? 26.02.07, 00:42 matiz to dobry pomysł. a ja tradycyjnie doradzę nissana almerę. w moim przypadku auto okazalo się ekonomiczne i bezawaryjne Link Zgłoś