darek71 30.04.07, 23:26 MAm zamiar kupić toyotę Corollę (rok 2003-2205) i mam dylemat, czy nie lepiej byłoby kupić sprowadzonej z USA. Proszę o poradę Link Zgłoś Obserwuj wątek
wowo5 Re: Corolla z USA 01.05.07, 02:05 W USA Corolla wytepuje wylacznie jako sedan. Pokrewne kombi jest sprzedawane pod nazwa Toyota Matrix. Dwa silniki sa oferowane - oba o pojemnosci 1.8L - 130KM i 170KM (XRS). Przewaznie oferowana z 4-biegowym automatem ale jak znajdziesz wersje z manualna skrzynia to mozesz liczyc na dobra cene. autos.msn.com/research/vip/Spec_Glance.aspx?year=2005&make=Toyota&model=Corolla&trimid=-1 Link Zgłoś
qamillo Re: Corolla z USA 01.05.07, 09:43 z negatywów niestety to na stany subaru robi badziewne zawieszenia inne niż na europe,nie wykluczone ,ze toyota tez... Link Zgłoś
skyddad Re: Corolla z USA JT2 01.05.07, 09:45 Wiele czesci servisowych nie pasuje z normalnej produkcji europejskiej JT1. Toyota sciagnie te czesci ale bedzie to trwalo dluzej i moga byc nieraz problemy. pzdr.Sky. Link Zgłoś
ddr6 Re: Corolla z USA 01.05.07, 09:49 ludzie to maja pomysly.... po co? problem z czesciami ,nikt tego pozniej nie odkupi,kiepska jakosc mozna zrozumiec jeszcze jak ktos sprowadza auto luksusowe ,nietypowe ,amerykanskie ... ale takie gowno? jaki sens ? Link Zgłoś
qamillo Re: Corolla z USA 01.05.07, 09:58 zwłaszcza amerykańskie są przeca świetnej jakości...masz na myśli forda czy chryslera voyagera?? ten jest naprawde niezły..raz jechałem-rocznym na szczęście z większą grupą to było łatwo zepchnąć z ulicy... Link Zgłoś