wonalim 24.06.07, 20:24 Chcę kupic autko 5 drzwiowe, nie awaryjne i nie rdzewiejace zbytnio. Jaki model najlepiej wybrać? Wiem ,ciągle te same pytania, ale chciałabym być potraktowana indywidualnie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
tygrysieucho Re: Pomóżcie, autko do 15tysi 24.06.07, 20:49 Jeśli szukasz raczej mniejszego to Fiat Panda z poduchą i ABS-em z przebiegiem jakieś 50 tys. za tę kwotę można dostać. Jeżdżę takim i generalnie oki. Link Zgłoś
onioni Re: Pomóżcie, autko do 15tysi 24.06.07, 22:27 a jaki kolor? Znacznie to zawęzi krąg podejrzanych ;) :D Link Zgłoś
broos78 Re: Pomóżcie, autko do 15tysi 26.06.07, 12:05 To zalezy ile potrzebujesz miejsca wewnatrz - w ile osob przewaznie podrozujesz i czy potrzebujesz raz na jakis czas zaladowac bagaze. Male, miejskie auta do za 15tys. beda raczej (wyjatki sie zdazaja!) slabiej wysposazone. Sam szukalem rok temu auta okolo tej kwoty i wybralem: - z aut malych: Toyta Starlet (rocznik 98) lub Nissan Micra; Starlet to kompletnie bezawaryjne auto, cena nawet ponizej, ALE teraz sadze, ze warto dolozyc 4-5 tys i kupic Toyote Yaris - bezpieczniejszy; - z aut wiekszych: Toyota Corolla lub Nissan Almera. Ja kupilem tego ostatniego, rocznik 98 z lepszym wposazeniem (poduszka, elektryka, ABS) za ok.16tys. i jestem strasznie zadowolony. Jakosc wykonania i bezawaryjnosc na poziomie Corolli (Nissany z tego rocznika przywozone byly z Japonii), ale obszerniejszy wewnatrz i lepiej sie prowadzi; a do tego jezdzisz zawsze bezpieczniej niz malym autkiem. Jezeli masz jeszcze jakies pytania to sie polecam :) pozdr. Link Zgłoś
wonalim Re: Pomóżcie, autko do 15tysi 27.06.07, 17:58 Podoba mi się corolla i almera. Dzięki za odpowiedź. Link Zgłoś