spar 25.06.07, 22:43 spoko tylko niech ktos mi powie co jest testowane razem z abarthem. chodzi mi o to duze czarne ktore je wyprzedza. bo jest zamaskowane a nie bylo o nim slowa by fiat robil dżipa. wiec? Link Zgłoś Obserwuj wątek
hamamatsu Re: Kieszonkowa rakieta w akcji - Fiat 500 Abarth 25.06.07, 23:31 To czarne, to BMW. Przyjrzyj się masce. Link Zgłoś
spar Re: Kieszonkowa rakieta w akcji - Fiat 500 Abarth 26.06.07, 10:56 masz racje. widac podwojny grill. powiedz mi jednak co to za model? zdjecia sa tak stare ze sfilmowali X5 po drobnych kosmetycznych zmianach czy cos nowego sie szykuje? Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kieszonkowa rakieta w akcji - Fiat 500 Abarth 05.07.07, 00:36 podobno porsche cayenne. Link Zgłoś
pocalujta_wujta Marny kierowca testowy 05.07.07, 17:18 Dajcie go nam na autocross to instruktorzy wam pokaza gdzie jego miejsce. Bedzie porownany do mozliwosci wszystkiego co jezdzi (BMW, Porsche - w tym GT3 RS - Subaru, Evo, Miata, RX-7/8, Ford Mustang, Lotus Elise/Exige e.t.c.) Ludzie naprawde potrafia o wiele wiecej niz przecietny testowy kierowca fabryki (no chyba ze jest to byly zawodowy kierowca wyscigowy) czy dziennikarzyna z zapalem kierowcy. To co widze to sam bylbym w stanie przebic i ewidentni kierowca testowy mial chyba spory ciezar w gaciach ze strachu na tych zakretach. pozdrawiam Link Zgłoś