Gość: rafi IP: *.whitemouse.com.pl / 192.168.1.* 18.06.03, 02:20 Wybieram sie autkiem do Holandii i Belgii, czy nie bedzie problemu z zatankowaniem gazu w tych krajach, szczególnie przy autostradach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Joasia Re: Stacje LPG w europie IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.03, 04:11 Stacje LPG w Niemczech www.langegas.com/tankst.htm w Holandi i Belgi szczegolnie przy autostradzie bez problemu zatankujesz LPG Link Zgłoś
gaziarz Re: Stacje LPG w europie 18.06.03, 08:57 w Belgii i Holandii gaz jest tak samo dostepny jak u nas, a do tego prawie w podobnej cenie. Tylko, ze nie na kazdej stacji sa przejsciowki, a w Beneluksie maja inne wlewy. Generalnie jednak nie ma z tym wiekszych problemow. smieszne jest, ze gaz sie tankuje tak jak benzyne- samoobsluga. Ja podszedlem do okienka, poprosilem o zatankowanie, a Pan dal mi przejsciowke i powiedzial, ze on nie tankuje, bo nie moze... Zajelo mi pare minut, zanim doszedlem jak tego uzyc. Drugi problem, ktory mnie zdziwil, to platnosci. Byly problemy, zeby zaplacic plaskimi kartami platniczymi (np Visa electron, Maestro)- wchodzily tylko wypukle. pzdr Link Zgłoś
m.arcy Re: Stacje LPG w europie 18.06.03, 13:17 My w Holandii jezdzilismy na benzynie, bo nigdzie nie mieli pasujacej koncowki. Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Stacje LPG w europie IP: *.stansat.pl / 10.1.1.* 18.06.03, 20:21 W Holandii mają inne końcówki - problem z przelotkami. W Belgii przy autostradzie cena lpg ok. 0,30 Euro. Link Zgłoś