Dodaj do ulubionych

Opel Corsa wspomaganie

22.10.07, 22:14
Jestem posiadaczem Opla Corsy 1.0 12 v ecotec. Autko jest bardzo
fajne ale ma jeden minus nie ma wspomagania zastanawiam sie czy nie
zamontować ale nie wiem ile to kosztuje i jakie serwo pasowało by
najlepiej. Proszę o rady. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • pizza987 Re: Opel Corsa wspomaganie 23.10.07, 10:33
      To nie będzie takie proste i tanie. Corsa 1.0 miała elektryczne wspomaganie i dołożenie wiązałoby się z wymianą praktycznie całego układu.
      • yogoyogo23 Re: Opel Corsa wspomaganie 16.12.14, 07:11
        Obecnie to jest bardzo proste. Sa serwisy ktore montuja calosc w okolicach 500zł.
      • toreon Re: Opel Corsa wspomaganie 16.12.14, 09:09
        Myślisz, że po tych 7 latach nie przyzwyczaiła się do jazdy bez wspomagania?
        • yogoyogo23 Re: Opel Corsa wspomaganie 16.12.14, 12:34
          Tak jakby byla jedyna uzytkowniczka tego auta.... po Polsce jezdzl tysiace takich Cors a wlasciciele nie sa swiadomi ze za stosunkowe grosze moga zupelnie odmienic jazde wlasnym autem.
          • xvqqvx Czekamy na link... 16.12.14, 13:55
            I zaraz podasz link do takiego serwisu (ewentualnie z innego konta), prawda?

Wiedz jednak, że tu spamerstwo jest tępione i link tak zostanie spozycjonowany, że zszragasz warsztatowi opinię. Czekamy zatem na spam...
    • klikaczk-a Re: Opel Corsa wspomaganie 16.12.14, 18:33
      Jak potrzebujesz linka to użyj googla. Jaki sens ma podawanie namiaru na konkretnego mechanika na ogolnopolskim forum...
      • qqbek Re: Opel Corsa wspomaganie 16.12.14, 22:06
        klikaczk-a napisał(a):

> Jak potrzebujesz linka to użyj googla. Jaki sens ma podawanie namiaru na konkre
        > tnego mechanika na ogolnopolskim forum...

Myślę, że autorowi wątku 6 lat wystarczyło, żeby trzycylindrowego sztrucla, bez wspomagania do tego, się pozbyć.
        • yogoyogo23 Re: Opel Corsa wspomaganie 04.03.15, 12:35
          Forum nie jest po to zeby pomoc jednej osobie tylko wszystkim którzy sa w podobnej sytuacji. I nie doszukuj sie wszedzie spamerstwa i kryptoreklamy. Poinformowalem tylko ze jest mozliwosc takiego montazu obecnie w bardzo niskiej cenie, nie zmaierzam podawac żadnych namiarów, każdy zainteresowany może sobie sam znaleźć na googlach najbliższy warsztat w jego okolicy.
          • xvqqvx Re: Opel Corsa wspomaganie 04.03.15, 13:50
            Bujać to my, ale nie nas. Takie bajeczki to możesz opowiadać kolesiom spamerom...
            Sytuacja jest prosta - wrzucisz spam (nawet z innego konta), to zleceniodawca zostanie zgnojony i wam nie zapłaci.
            Nawet zresztą nie potrafisz odpowiedzieć na właściwy post.
            • yogoyogo23 Re: Opel Corsa wspomaganie 19.03.15, 08:10
              ok skoś taki pewny sprawdzaj codziennie czy nie wrzuciłem jakiegoś linka :D
              • xvqqvx Re: Opel Corsa wspomaganie 19.03.15, 11:23
                OK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka