Gość: jarek IP: 62.101.126.* 07.08.03, 09:39 Wczoraj pozwolono mi u Fiata przejechac sie nowa Panda, czy jest wedlug was lepsza od Agila, Atosa, mamy nadzieje, ze bedzie tansza. Link Zgłoś Obserwuj wątek
sherlock_holmes Re: Nowa Panda. 07.08.03, 10:14 Czegos nie rozumiem. TY jechales nowa Panda, a kazesz NAM (forumowiczom) porownywac. Co ty jestes, telepatyk czy co? Ja w kazdym razie nie otrzymalem zadnych biofal :-) Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Nowa Panda. IP: 62.101.126.* 07.08.03, 12:39 czyzby ja jeszcze nikt nie jezdzil?, albo S.H bez dr Watsona zaczyna dawac numery. Link Zgłoś
sherlock_holmes Re: Nowa Panda. 07.08.03, 12:50 Nie jezdzilem ,bo nie chce mi sie wypelniac formularza testowego, poza tym brak czasu :-( Agila powinno sie jezdzic lepiej - szersza i ciezsza. Choc mnie nie podoba sie reakcja zawieszenia na garby - "wystrzeliwuje" samochod do gory. Atos jest sporo wezszy i z tego chocby powodu bedzie mniej komfortowy. Natomiast przewiduje, ze silniki Fiata o -letniej juz konstrukcji beda gorsze od Hyundaia. O Oplu nie wspominam - silnik 1.2 wydaje sie sporo za slaby do tego autka - ciezkiego i o duzej powierzchni. Gdyby tak polaczyc: wyglad Pandy, wnetrze Agili (moze poza deska rozdzielcza) i naped Atosa... :-) PS.A kto jest dr Watsonem? Mam pewne domysly, ale poczekam na wypowiedz. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Nowa Panda. IP: 195.117.195.* 07.08.03, 10:40 To napisz jak sie jechalo !!! Glownie czy silnik jest glosny i czy auto "podskakuje"... Jezdzac od czasu do czasu Agila, przekonalem sie w tego typu malych, krotkich i wysokich autach spora wada jest "podskakiwanie" auta w przod i w tyl ale tylko na drogach "polskiej jakosci". Na nowych rownych nawierzchniach jezdzi sie OK, plusem jest fajna widocznosc "z wysokosci" i stosunkowo obszerne miejsce dla kierowcy. Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Nowa Panda. IP: 62.101.126.* 07.08.03, 12:46 Moge ja porownac do starej pandy, wydale mi sie ,ze tym razem moze udalo im sie zrobic dobry miejski samochud, nie jest tak wysoka jak Agila, miejsca dla osoby 186 cm nie jest specjalnie, ale motor 1.1 jest bardzo odpowiedni, w Fiacie byl tez ten nowy diesel, ale byl juz rozebrany na wystawe. Niestety przejechel nia tylko ok 3 km i dlatego tez sie pytam innych, co moge cos powiedziec , mi sie wydaje,ze sie ja latwo parkuje ( bardzo maly kreg zawrotu) i hamulce sa dobrze wywarzone. Wszystko bedzie zalezalo od wykonania i od ceny ( we Wloszech miedzy 6700 8600 Euro), Do predkosci 90 km jest bardzo cicha. Link Zgłoś
primordial Re: Nowa Panda. 07.08.03, 16:54 Ogladalem wczoraj w salonie,bardzo ladne auto. Jesli dadza dobra cene to bedzie hit. Silniki maja byc 1.1 i 1.2 (jesien),Panda II ma wchodzic w miejsce Seicento ktore ma wyjsc powoli z produkcji. To info od dilera. Faktycznie, podobne do Atosa. W srodku fajnie,ze wajcha od biegow jest na konsoli (tak jak w nowej H Civic). Ogolnie biore Pande II pod uwage jako drugie auto w domu. Link Zgłoś
Gość: xterm3 www.panda.fiat.pl IP: *.crowley.pl 07.08.03, 19:58 dla zainteresowanych strona z danymi Link Zgłoś