p.sulinski 15.12.07, 23:41 WITAM !!! Czy orientuje się ktoś gdzie mozna dorwać aktualizację map do MIO C520 ? Oczywiście pytam o bezpieczne aktualizacje. Strona MIO nie wchodzi w grę ponieważ na ich stronie nie działa aktualizacja. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
pawelukas Re: mio C 520 - aktualizacja map 18.12.07, 12:02 a zerejstrowałeś urządzenie na ich stronie?albo spróbuj u sprzedawcy, na ich stronie to nic nie działa, a szczególnie ta cudowna pomoc techniczna Link Zgłoś
mordial Re: mio C 520 - aktualizacja map 18.12.07, 21:13 Gdzie kupowałeś nawigator? Ja robiłem aktualizację z pomocą sklepu internetowego www.swiatgps.pl/aktualizacja_map.xml Link Zgłoś
fantastic_koleczko Re: mio C 520 - aktualizacja map 26.12.07, 13:17 cześć ja mam ten sam problem co ty i nie mam pojęcia jak to zrobić a 6 wyjeżdżam z powrotem do Włoch potrzebuje aktualne mapy całej europy Link Zgłoś
malgorzatachm Re: mio C 520 - aktualizacja map 04.08.08, 22:07 witam A wic sprawa wyglada tak : Aktuaclizaj owszem jest do pobrania ale z belgijskiej strony poniewaz na polskiej stronie nie ma jeszcze ale sa na niej wszelkie informacje na ten temat i podany link strony z ktorej mozna pobrac aktualizjace www.mio.com/pl/mio-technology-newsy-i-informacje-prasowe-16944.htm Oto link POwodzenia Link Zgłoś
wielkiszum Re: mio C 520 - aktualizacja map 09.03.09, 18:41 witam, tesh mialem ten problem, aktualizacje znalazlem dopiero na czeskiej stronie oto link: service.mio.com/M0100/MainFrame.aspx?menuid=100201 pozdrawiam Link Zgłoś
wielkiszum Aktualizacja na czeskiej stronie 09.03.09, 19:00 Witam, na polskiej stronie mozna sciagnac jedynie przewodnik do aktualizacji, szkoda ze samej aktualizacji nie ma, znalazlem ja dopiero na czeskiej stronie, oto link: service.mio.com/M0100/MainFrame.aspx?menuid=100201 pozdrawiam serdecznie Link Zgłoś
malicki88 Re: Aktualizacja na czeskiej stronie 13.03.09, 20:18 Mozesz spojrzec tutaj na stronke www.mio.com/ee/freeupgrade/PL/FAQ.html Link Zgłoś
alek06 Re: Aktualizacja na czeskiej stronie 16.03.09, 20:10 Fajnie, taka aktualizacja darmowa sie przyda. I tak tylko 11 zł za opłaty manipulacyje nikt nie odczuje. Link Zgłoś
gral48 Re: Aktualizacja na czeskiej stronie 29.03.09, 16:53 Własnie otrzymałem aktualizację do MIO C520 -Mapy całej Europy. Całość ładnie zapakowana, płyta z instrukcją i mapy na karcie SD ( 2GB). Problem w tym, że i mapy nie najnowsze ,bo z 2008.04 ( te same co na Czeskiej stronce ), na dodatek, nowe oprogramowanie ma tylko jedno ustawienie koloru wyświetlania dzień/noc. Ustawianie a programie v.3.3 nic nie daje, a schemat kolorów wyświetlanych w dzień jest beznadziejny ( MIO Map v.3.3 daje nam kilka możliwości, i obraz jest czysty,) w uaktualnieniu jest mydlany ( noc jest za to idealna. Czy ktos wie, jak można zmienić/dodać nowy schemat wyświetlania???? Link Zgłoś
alek06 Re: Aktualizacja na czeskiej stronie 31.03.09, 19:35 Najlepiej jak zadzwonisz na infolinie Mio , albo poszukasz na ich stronie. Link Zgłoś
osiak1974 Re: mio C 520 - aktualizacja map 04.05.09, 20:51 poszukuje uchwyt na szybę i ładowarkę samochodową do mio c520 chętnie kupie może być używane lub nowe pilne!!! tel.798-73-24-24 Link Zgłoś
white_yankees Re: mio C 520 - aktualizacja map 29.12.09, 16:19 Witam, posiadam nawigację Mio C520, w nawigacji była karta SD z nieaktualnymi drogami, wyciągnołem tę kartę SD i wsadziłem inną kartę SD na której była AutoMapa nawigacja tej karty w ogóle nie widziała, wyjąłem te kartę i wsadziłem z powrotem tę kartę SD na której były nie aktualne mapy ale tej karty też nie widziała a dziwne bo wcześniej normalnie wszystko działało. Wszedłem w ustawienia nawigacji i tak mogę normalnie zobaczyć co się znajduje na karcie SD ale dlaczego nawigacja nie może jej odczytać powinny byś wszystkie adresy normalnie gdy korzystam z nawigacji a ich niema. Proszę o pomoc, w poniedziałek wyjeżdżam i potrzebuję nawigacji. Jak coś to podaje moje gg: 9719468 Link Zgłoś
white_yankees Re: mio C 520 - aktualizacja map 29.12.09, 16:56 Witam, posiadam nawigację Mio C520, w nawigacji była karta SD z nieaktualnymi drogami, wyciągnołem tę kartę SD i wsadziłem inną kartę SD na której była AutoMapa nawigacja tej karty w ogóle nie widziała, wyjąłem te kartę i wsadziłem z powrotem tę kartę SD na której były nie aktualne mapy ale tej karty też nie widziała a dziwne bo wcześniej normalnie wszystko działało. Wszedłem w ustawienia nawigacji i tak mogę normalnie zobaczyć co się znajduje na karcie SD ale dlaczego nawigacja nie może jej odczytać powinny byś wszystkie adresy normalnie gdy korzystam z nawigacji a ich niema. Proszę o pomoc, w poniedziałek wyjeżdżam i potrzebuję nawigacji. Jak coś to podaje moje gg: 9719468 Link Zgłoś