dr.uid 21.08.03, 09:53 Wyszedłem zeby kupic na sniadanie jajko i chleb I nie zdazyłem nawet zmeczyć nog gdy zobaczylem czerwone porsche na gaz pamiętam tylko że dostałem nagle ataku smiechu ktos krzyczał kiedy całowałem bruk "rany, co za buc ...." Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: siedem Re: Porsche Carrera na gaz IP: 213.216.66.* 21.08.03, 09:55 a nie jechałes leonem po ten smalec ze skwarkami na sniadanie? 5040 Link Zgłoś
Gość: Grodek Re: Porsche Carrera na gaz IP: *.studiokwadrat.com.pl 21.08.03, 10:07 A już wszyscy mieli nadzieję że się zdematerializowałeś dr.uid... Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Porsche Carrera na gaz IP: *.ols.vectranet.pl 21.08.03, 10:13 Widziałem ogłoszenie samochodu używanego: BMW 750, 1998r., full opcja, automat + gaz. Zawsze myślałem, że jak kogoś stać na taki samochód, z wielkim silnikiem benzynowym, to myślałem, że stać go także na benzyne. Link Zgłoś
Gość: erwin Re: Porsche Carrera na gaz IP: 217.6.15.* 21.08.03, 10:09 druid ty pierdolony glupku Link Zgłoś
dr.uid Re: Porsche Carrera na gaz 21.08.03, 10:24 Gość portalu: erwin napisał(a): > druid ty pierdolony glupku Brzydkie slowa z rana szkodza na urode. Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Porsche Carrera na gaz IP: 217.6.15.* 21.08.03, 15:26 dr.uid napisał: > Gość portalu: erwin napisał(a): > > > druid ty pierdolony glupku > > Brzydkie slowa z rana szkodza na urode. > Nie mow mi, ze to brzydkie slowa bo bardzo trafnie cie opisuja wiec jak sa brzydkie to z twoja uroda takze nie najlepiej. Az boje sie pomyslec jak ty wygladasz jesli twoja uroda odpowiada inteligencji. pozdrawiam, Witek Link Zgłoś
emes-nju To pikus :-) 21.08.03, 10:24 Ja kilka dni temu widzialem Jaguara tankujacego gaz. Oczywiscie wszystkie czynnosci na stacji wykonywal szofer - wlasciciel siedzial z tylu. Dr.uid - przetrzymasz te informacje?! Jakby co to mam znajomego psychiatre - swietny gosc :-) Link Zgłoś
qrakki999 Bentley 21.08.03, 11:20 Ja widziałem wczoraj w Warszawie na ul. Gagarina Bentleya z szoferem w liberii z charakterystycznym zaworkiem. Model Arnage T w kolorze bardzo ciemno- niebieskim. Wyglądał na wóz nowy. Rejestracja WB xxxxx /nie spamiętałem/. pzdr. Q Link Zgłoś
dr.uid Propozycja 21.08.03, 11:29 qrakki999 napisał: > Ja widziałem wczoraj w Warszawie na ul. Gagarina Bentleya z szoferem w liberii > z charakterystycznym zaworkiem. Model Arnage T w kolorze bardzo ciemno- > niebieskim. Wyglądał na wóz nowy. Rejestracja WB xxxxx /nie spamiętałem/. > > pzdr. > Q Proponuje zrobic liste numerow rejestracyjnych takich absurdow. Mozna zamiescic ja w internecie na jakiejs stronie z humorem, zeby wszyscy mogli zobaczyc do czego polski zmotoryzowany debil jest zdolny. Link Zgłoś
emes-nju Re: Propozycja 21.08.03, 12:38 dr.uid napisał: > qrakki999 napisał: > > > Ja widziałem wczoraj w Warszawie na ul. Gagarina > Bentleya z szoferem w liberii > > z charakterystycznym zaworkiem. Model Arnage T w > kolorze bardzo ciemno- > > niebieskim. Wyglądał na wóz nowy. Rejestracja WB xxxxx > /nie spamiętałem/. > > > > pzdr. > > Q > > Proponuje zrobic liste numerow rejestracyjnych takich > absurdow. > Mozna zamiescic ja w internecie na jakiejs stronie z > humorem, zeby wszyscy mogli zobaczyc do czego polski > zmotoryzowany debil jest zdolny. > Odpusc! Jezeli nawet uwazasz go za debila to zachowaj to dla siebie. Przeciez ten (jak go zwac) zaklada gaz we wlasnym aucie i za wlasne pieniadze - to jego problem. Chcesz zawiesic wolny rynek? PS chyba zaloze sobie gaz do roweru Link Zgłoś
dr.uid Re: Propozycja 21.08.03, 15:22 emes-nju napisał: > Odpusc! > > Jezeli nawet uwazasz go za debila to zachowaj to dla siebie. Przeciez ten (jak > go zwac) zaklada gaz we wlasnym aucie i za wlasne pieniadze - to jego problem. Ale smieszny jest, czyz nie? Wiec niech sie podzieli swoja smiesznoscia z narodem. > > Chcesz zawiesic wolny rynek? To raczej niemozliwe. Polak zawsze bedzie probowal byc madrzejszy i sprytniejszych od innych i przerobi na gaz nawet swoja zone, zeby szybciej myla gary. > PS chyba zaloze sobie gaz do roweru To zaloz. Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Porsche Carrera na gaz IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 21.08.03, 15:36 A do jakiej ceny auta wolno zakladac gaz, aby nie narazic sie na szyderstwa? Dlaczego jesli juz musisz miec samochod z duzym silnikiem, to musisz tez lac do niego benzyne? I co z tymi wszystkimi, ktorzy instaluja LPG np majac na uwadze ochrone srodowiska, a nie koszt paliwa? Druidku, pudlo. Zalozenie gazu do Porsche'a jest dosc drogie, bo Porsche nie ma obiegu cieczy chlodzacej, wiec trzeba by stosowac instalacje z wtryskiem gazu. No i bagaznik Porsche'a pomiesci zbiornik na jakies 100-150 km... Mysle, ze cos Ci sie przywidzialo. Link Zgłoś
greenblack Re: Porsche Carrera na gaz 21.08.03, 15:52 Gość portalu: Doki napisał(a): >bo Porsche nie ma obiegu cieczy chlodzacej 911 są chłodzone cieczą od 1997, inne modele: 928, 968 i te z silnikami Volkswagena też były, a Cayenne idealnie nadaje się do zagazowania. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: lexus Re: Porsche Carrera na gaz IP: *.trzebinia.net 21.08.03, 15:57 Nie mogę nie wtrącić się do dyskusji,pożałowania godnym jest fakt naśmiewania się z kogoś kto jeździ na gazie a juz tym bardziej z kogoś kto do drogiego samochodu montuje instalację gazową.Fakt zamontowania do jakegokolwiek samochodu instalacji świadczy o tym,że ktoś potrafi liczyć własne pieniądze i nie ma zamiaru utrzymywać koncernów paliwowych za wszelką cenę.Przecież silnikowi jest wszystko jedno na czym jedzie, skoro mogą auta jeździć na oleju napędowym atak faktycznie opałowym to dlaczego nie na gazie ??? Ja jeżdżę Lexusem LS 400 i mam zamontowaną instalację za 8000 PLN (cena sprzed 2-ch lat) niejeden z Was śmiejących się ze mnie nie ma nawet na instalację a Wasze samochody nie mają pojemności większej jak 1,1 do max 1,8 żeby mało paliły, natomiast ja mam w dupie ile mi auto pali a pali około 16 l/100 (GAZU)i jadę sobie bez problemu z każdą prędkością na jaką pozwalają warunki i nie muszę jechać "oszczędnie".Mnie jazda Lexusem kosztuje 21.6 PLN/100 km a ile WAS ??? Link Zgłoś
qrakki999 Re: Porsche Carrera na gaz 21.08.03, 16:07 Gość portalu: lexus napisał(a): > Mnie jazda Lexusem kosztuje 21.6 PLN/100 km a ile WAS ??? Q: Najlepszy wynik 8,5 zł / 100 km średnio ok. 10,5 - 11 zł / 100 km po zwrocie kosztów instalacji. Dla mnie to tez 'leksus' bo swój tyłek wożę wygodnie i taniej:) pzdr. Q PS. Kto uwierzył w Bentleya? Link Zgłoś
Gość: lexus Re: Porsche Carrera na gaz IP: *.trzebinia.net 21.08.03, 16:15 qrakki999 napisał: > Gość portalu: lexus napisał(a): > > > Mnie jazda Lexusem kosztuje 21.6 PLN/100 km a ile WAS ??? > > Q: Najlepszy wynik 8,5 zł / 100 km średnio ok. 10,5 - 11 zł / 100 km po zwrocie > > kosztów instalacji. Dla mnie to tez 'leksus' bo swój tyłek wożę wygodnie i > taniej:) > GRATULUJĘ a z ciekawości jakim autem ?? > pzdr. > Q > > PS. Kto uwierzył w Bentleya? Link Zgłoś
qrakki999 Re: Porsche Carrera na gaz 21.08.03, 16:52 Gość portalu: lexus napisał(a): > > > > GRATULUJĘ a z ciekawości jakim autem ?? A dziękuje;-) Felicją 1,3. Pzdr. Q Link Zgłoś
Gość: robert ja nie:) IP: *.acn.pl 21.08.03, 16:18 qrakki999 napisał: > > PS. Kto uwierzył w Bentleya? Ja nie Link Zgłoś