swasix 29.03.08, 20:01 Model 2.4 JTD z 2004 w bardzo przystepnych cenach 12 -14 tys Euro za niebity egzemplarz. W sumie ekskluzywne auto w cenie uzywanej vectry czy avensisa. Co wy na to ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
bemeta nie 29.03.08, 23:24 za te pieniadze mozna kupic 320d automat salon bmw niebity itd. itd. z gwarancja europlus, z tego samego rocznika. Dla mnie temat bezdyskusyjny. bart Link Zgłoś
111slavo Re: nie 31.03.08, 13:51 Wszystko pieknie ladnie tyle tylko, ze Thesis pozycjonowany jest 2 klasy wyzej niz 320d pozdr Link Zgłoś
iberia.pl Re: nie 31.03.08, 14:26 bemeta napisał: > za te pieniadze mozna kupic 320d automat salon bmw niebity itd. itd. z gwarancja europlus, z tego samego rocznika. > Dla mnie temat bezdyskusyjny. zgoda, tylko jest subtelna roznica w tym, ze biemdablju jest autem nieco....oklepanym w przeciwienstwie do Lancii. Link Zgłoś
robert888 vectra 2004 kosztuje 7000 ojro więc po diabła 29.03.08, 23:30 opowiadasz bzdury o porównywalnych cenach? Lubisz auta to kupuj thesis, nie lubisz aut to kup se vectre. Link Zgłoś
111slavo Re: Lancia Thesis - auto używane kupilibyście to 31.03.08, 13:53 Ja zdecydowanie tak. Swoja droga to ciekawe czy wiesz co jest najwieksza wada poprzednika czyli Kappy w opini posiadaczy i mechanikow? Odpowiadaja ze najwieksza wada jest fakt ze juz jej nie produkuja... pozdr Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Lancia Thesis - auto używane kupilibyście to 31.03.08, 16:28 jezdze kappa .. kupilbym thesisa? hmmm .. oj tak .. :P zamioenil bym to na BMW? moze na 5-tke czy 7-ke ... na osemke bym sie nie pogniewal ;), ale trojke? wolne zarty :) Link Zgłoś
iberia.pl Lancia Thesis - auto używane kupilibyście to -TAK 31.03.08, 14:28 jesli auto jest w dobrym stanie technicznym to TAK. Zawsze mi sie podobala Lancia (podobniez jak AR, Saab i Volvo). testy.autocentrum.pl/oceny/lancia/thesis/ Link Zgłoś
swasix Re: Lancia Thesis - auto używane kupilibyście to 02.04.08, 11:26 Tez tak sadze. Części sa do tego w normalnych cenach, sprawdzałem kilka dni temu wiec dlaczego by nie spróbować. Duzo tego jest do kupienia np. w Austrii i tak jak wspominalem ceny porównywalne z Vectrami, Mondeo i Avensisami. Link Zgłoś