Dodaj do ulubionych

Zientarski i V-Power

IP: 217.97.165.* 10.10.03, 10:59
Co sądzicie o radiowej reklamie Shellowskiego V-Power z udziałem
Zientarskiego?
W pierwszym odcinku Zientara sie psioczył, że on nie może...bo on przecież
niezależny dziennikarz i w ogóle...
potem..no dobra....to ja to musze obiektywnie sprawdzic...
no i niedowiary - po wlaniu v-power Zientara jest zawsze pierwszy na
światłach...
ale to jeszcze nic - wlał znienacka sąsiadce do malucha - i ona sama nie może
uwierzyć że maluch tak może zapieprzać!! :)
Obserwuj wątek
    • ziolek73 Zenua, ale czego sie nie robi dla kasy - (n/t) 10.10.03, 11:11
      • hiszpan25 Zientarski jest dla mnie całkowicie niewiarygodny 10.10.03, 11:33
        od czasu pojawienia sie tej reklamy ten facet stał sie dla mnie całkowicie
        niewiarygodny. A takie gadanie ,że dzieki Vpower to nie ma juz problemów z
        wyprzedzaniem eLek pod swoim domem i z włączaniem się do ruchu to świadczy
        wybitnie żle o nim jako o kierowcy :)
        Totalne dno !
    • Gość: zenon77 Re: Zientarski i V-Power IP: *.man.polbox.pl 10.10.03, 14:48
      "W pierwszym odcinku Zientara sie psioczył, że on nie może...bo on przecież
      niezależny dziennikarz i w ogóle...
      potem..no dobra....to ja to musze obiektywnie sprawdzic..."

Niestety niezależność i obiektywizm kosztują. Pana Zientarskiego na pewno na
      nie nie stać. Jeżeli jest robiony jakikolwiek test to miarą jego obiektywności
      jest po prostu fakt ponoszenia kosztów. Gdyby Pan Zientarski (lub jego
      pracodawca) zapłacił za paliwo, czas antenowy w radio i jeszcze nie wziął kasy
      od Shell'a to byłby obiektywny. A ponieważ jest zapewne dokładnie odwrotnie,
      więc taki z niego niezależny dziennikarz, jak ze mnie baletnica, a z kicura
      inżynier (vide wątek o azocie w oponach). Jest to po prostu najzwyklejsza w
      świecie reklama, w dodatku bardzo słaba artystycznie i po prostu nieuczciwa.
      Chociaż właściwie, jak ktoś chce płacić 30% więcej za paliwo to jego sprawa.
      Całe szczęście jeżdżę dieslem, więc mnie podobne rozterki nie dotyczą.
      pozdrawiam myślących
      • greenblack Re: Zientarski i V-Power 10.10.03, 15:09
        O ile się nie mylę, to diesel Shella też ma przydomek Power.

Pozdrawiam
        • Gość: zenon77 Re: Zientarski i V-Power IP: *.man.polbox.pl 13.10.03, 12:28
          A niech sobie ma przydomek jaki chce. Jak skreślę szóstkę w totka to może
          przestanie mi zależeć na cenie paliwa i będę tankował na Shellu. Tylko, że
          wcześniej musiałbym zacząć grać...
      • Gość: Szymi Re: Zientarski i V-Power IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 18:15
        nie wiem czy po vpower samochod ma lepsze osiagi ale na pewno mniej pali co
        sprawdzilem nie raz. inna sprawa to cena ale to nie wina shella tylko akcyzy
        chyba
        • Gość: driver Re: Zientarski i V-Power IP: *.visp.energis.pl 11.10.03, 12:21
          Nowa reklama "nowego" Vpowera to kompletna żenada. AS i jeszcze jakies gazety
          sprawdzaly te cuda na hamowni i wyszlo to co wyszlo. No to 2 dni poxniej Shell
          nagle wprowadza do sprzedazy "nowego" Vpowera. A Zientus - on wogole cienki
          jest. W programach TV bredzi cos 3 po 3. Naprawde fajne programu typu "moto"
          mozna jedynie znaleźc W niemieckich stacjach tv. Pozdr.
          • Gość: dociekliwy Re: Zientarski i V-Power IP: *.chello.pl 11.10.03, 12:57
            a jak on wlał paliwo tej sąsiadce do malucha?
            włamał się czy co???
            • Gość: bouvier1 może ktoś mi też zaleje pokryjomu:>:>:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 20:24
              Tak... no popatrz stary... jakby ktos chciał zrobić mi takiego psikusa, włamać
              się i zalać VPower do baku to niech da znać... zostawie korek wlewu otwarty:)
              HEHE
      • Gość: bouvier1 Zientarski widocznie się kończy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 20:22
        wydaje mi się że Zientarski zauważył że kończy sie jako dziennikarz
        motoryzacyjny... a że akurat zainteresował sie nim Shell i zaproponował za
        godziwą kaskę reklamówke wiec co mu tam... "pare groszy" przed nadchodzącą
        emeryturką zawsze się przyda. Wydaje mi się że wiedział co robi... widocznie
        pieniądze jakie mu zaproponowano były dostatecznie duże żeby mógł się pogodzic
        z zakonczeniem kariery dziennikarskiej...
    • adam9626 Re: Zientarski i V-Power 11.10.03, 15:59
      Jeśteś smieszny podaj adres internetowy shella
    • Gość: zibii Re: Zientarski i V-Power IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 01:52
      Z całym szacunkiem do Pana Zientarskiego, ale to jest typowa reklama za sporą
      kasę. Podejrzewam że za odpowiednią kasę P. Zientarski (i nie tylko on) może
      zareklamować olej opałowy tzw. orężadkę do diesli.
    • a-ndrzej Re: Zientarski i V-Power 12.10.03, 14:34
      Mnie najbardziej rozsmieszylo " Ludzie mowia do mnie - Panie Zientarski,
      wszyscy wiedza ze jest pan ekspertem od motoryzacji- itd." A ja biedaczek nie
      wiedzialem. Uwazalem zawsze ze pan Zietarski to taki ekspert we wlasnym
      mniemaniu. Cos jak Lepper a polityka.
      • Gość: kris Re: Zientarski i V-Power IP: 217.97.165.* 13.10.03, 11:48
        a tak na marginesie wie ktoś moze jakim autem jeździ Zientarski?? bo w reklamie
        coś wspomina o "niezłej furze"
        • rafal.gtv Re: Zientarski i V-Power 13.10.03, 12:50
          Mercem...
        • Gość: bouvier1 jezdzi dieslem ale co mu szkodzi pogadać o Vpower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 20:27
          pewnie dieslem:) ale co mu zaszkodzi powiedziec dobre słowo o benzynie:)
    • Gość: karol Wpowiedz w stylu drecha! IP: 62.29.248.* 15.10.03, 14:27
      ...i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka