ageh 23.02.09, 22:37 Co myślicie o zaprezentowanym na początku lutego modelu? powrót legendarnego DS będzie sukcesem? przebije popularnością mini- może stać się w końcu równie kultowy jak stary DS... Link Zgłoś Obserwuj wątek
black_code Re: Nowy CItroen DS Inside? 23.02.09, 22:43 Jesli osiagnie choc 15-20% sprzedazy Mini to juz bedzie sukces Czy stanie sie kultowy tego nie wiem, jestem natomiast prawie pewny ze osiagnie taki sam sukces jak C6 - duzy szum marna sprzedaz . Link Zgłoś
ageh Re: Nowy CItroen DS Inside? 23.02.09, 22:53 no nie wiem. podobno ma wejść pare modeli z jednej lini DS w przeciagu paru lat i nie oznacza to również podobno wyparcia lini C z produkcji Link Zgłoś
black_code Re: Nowy CItroen DS Inside? 23.02.09, 23:01 Cofam to co napisalem , ja myslalem ze DS to bedzie cos wielkosci powyzej C5, teraz dopiero sprawdzilem o czym mowa . No a cos takiego ma znacznie wieksze szanse Link Zgłoś
ageh Re: Nowy CItroen DS Inside? 23.02.09, 23:14 no tak :) na jakimś portalu w prezentacji tego modelu napisali: ''Czy mini ma się czego bać?'' Link Zgłoś
kontik_71 Re: Nowy CItroen DS Inside? 23.02.09, 23:01 Citroen byl i nadal jest zbyt specyficzna marka.. Przewaznie nikt nie kupuje citroena przez przypadek.. Wiec moze im byc ciezko osiagnac jakies wielkie ilosci sprzedanych aut. Link Zgłoś
ageh Re: Nowy CItroen DS Inside? 23.02.09, 23:15 kontik_71 napisał: > Citroen byl i nadal jest zbyt specyficzna marka.. Przewaznie nikt nie > kupuje citroena przez przypadek.. Wiec moze im byc ciezko osiagnac > jakies wielkie ilosci sprzedanych aut. pewnie masz racje- może stąd cała zmiana wizji firmy, nowe logo, hasło przewodnie... Link Zgłoś
cloclo80 Re: Nowy CItroen DS Inside? 23.02.09, 23:38 Ale to są nic nie znaczące bzdury. Liczy się cena. Poza tym fani marki odbiorą nowe DS jako obelgę wobec poprzednika. Nazwa DS kojarzy się z limuzyną a nie muscle-car po francusku. Link Zgłoś
kontik_71 Re: Nowy CItroen DS Inside? 24.02.09, 09:18 Fakt, z DSem to nie ma wiele wspolnego... no coz, niedlugo przekonamy sie czy pomysl byl dobry. Link Zgłoś
ageh Re: Nowy CItroen DS Inside? 24.02.09, 16:48 przekonamy sie. moze oni chcą, żeby on nie byl podobny z nazwy tylko zeby byl podobnie innowacyjny Link Zgłoś
remo29 Re: Nowy CItroen DS Inside? 23.02.09, 23:30 Hehe... Przykład nowej Lancii Delta pozakuje, że nie wystarczy przykleić do czegoś legendarnej nazwy... Niewielka tu zawartość DS-a w DS-ie... Link Zgłoś
ageh Re: Nowy CItroen DS Inside? 24.02.09, 16:50 lancia to chyba w ogóle inna półka. trudno jej sie przebic na rynek inaczej niz oferujac bardzo tanie samochody. bo nikt za bardzo rumuńskimi autami nie chce jezdzic. to moglo sie udac tylko raz ze skodą Link Zgłoś
remo29 Re: Nowy CItroen DS Inside? 25.02.09, 00:46 Akurat rumuńska Dacia to przykład jak z trupa zrobić całkiem niczego sobie towarek :))) Gdybym miał wozić trójkę dzieci + ekwipunek, lub trójkę budowlańców + drabina, narzędzia itp, to Logan kombi byłby idealny... A Delta i ten przyszły DS to co to ma być? Powtarzam - ani grama DS-a w DS-ie, ani krzty Delty w Delcie... Wot, Bravo w tuningu za mnóstwo nieuzasadnionej kasy. Link Zgłoś
ageh Re: Nowy CItroen DS Inside? 25.02.09, 22:48 a czego Ty oczekujesz? chyba jedynie w coraz to nowszych golfach jest duzo golfa w golfie ale z reguly wskrzeszanie modelu nie wiąże się zbytnio z stworzeniem czegoś ''jak to tylko możliwe podobnego'' chodzi głównie o inspiracje ale każdy może mieć własne zdanie Link Zgłoś
remo29 Re: Nowy CItroen DS Inside? 03.03.09, 00:01 > wskrzeszanie modelu nie wiąże się zbytnio z stworzeniem czegoś ''jak to tylko > możliwe podobnego'' chodzi głównie o inspiracje <LOL> Gadasz, jakbyś nigdy nie widział starego DS'a... Jakąż inspirację widzisz patrząc na tego nowego? Kolor? Rozjaśnij mi w głowie, bo ja poza nazwą nie widzę nic... Link Zgłoś
ageh Re: Nowy CItroen DS Inside? 02.03.09, 19:35 a co myślicie o zmianie loga? takie łagodne :) Link Zgłoś
elmo.ja Re: Nowy CItroen DS Inside? 03.03.09, 01:39 ma cos wspolnego oprocz nazwy ze starym DS jakim jedzil de funes ? Link Zgłoś
ageh Re: Nowy CItroen DS Inside? 06.03.09, 23:13 nie spodziewaj się rewolucji na miarę wprowadzenia tarczowych hamulców :) ale 5gwiazdek w testach zderzeniowych możesz sie spodziewać napewno Link Zgłoś
remo29 Re: Nowy CItroen DS Inside? 06.03.09, 23:23 Nie wiedziałem, że ten którym jeździł de Funes miał w ogóle jakieś gwiazdki... Link Zgłoś
ageh Re: Nowy CItroen DS Inside? 09.03.09, 17:47 no bo nie mial. chodzilo mi o to, że zamiast rewelacji moze sie spodziewać chociaż bezpieczeństwa. a de funes w tym samochodzie jesli dobrze pamietam to plywal i nieraz sie przekoziołkował Link Zgłoś