hanka19841 25.03.09, 19:23 jak w temacie, musze ubezpieczyć autko, jaka firme polecacie najbardziej...myśle o liberty direct??? Poprosze o konkretne wypowiedzi, polecające jakąs firme. Czytam w internecie, ale jakos nie moge sie zdecydowac Link Zgłoś Obserwuj wątek
j.oker Re: ubezpieczyciel 25.03.09, 20:18 Było już kilka razy na forum , nikt za Ciebie nie wybierze firmy musisz to zrobić sama ponieważ na cenę ubezpieczenia ma wpływ kilka czynników ; marka pojazdu rok produkcji twoje miejsce zamieszkania wysokość zniżek wiek właściciela pojazdu Mi osobiście najtaniej wychodzi w Compensie :))) Link Zgłoś
dariuso4 Re: cena i zakres 26.03.09, 12:32 co do liberty direct, to ich plusem napewno jest to ze to direct co do minusow to osobiscie mialbym bardzo powazne watpliwosci czy sie u nich ubezpieczac. Niewiele osob wie, ale ta pseudo amerykanska firma tak naprawde jest hiszpanska i nikt w Polsce jej nie kontroluje. Wogole z kontorolowaniem to jest tak, ze sa one kontrolowane przez KNF czyli krajowy nadzor finansowy. Ale Liberty jest kontrolowane przez taki organ tylko tyle ze z hiszpanii....nie musze juz chyba dopisywac co myslicie na ten teamt? Czy hiszpanskiego KNF obchodzi polski kierowca??? pytanie retoryczne. Link Zgłoś
lukasz85_0 Re: cena i zakres 27.03.09, 13:17 nie slyszalem o nich dobrych opinii, ale zycze powodzenia. Ja mam w link4, od dwoch lat, jak mi zaproponuja dobra cene to tez zostane u nich. Link Zgłoś
iberia.pl Re: cena i zakres 27.03.09, 13:57 lukasz85_0 napisał: > nie slyszalem o nich dobrych opinii, ale zycze powodzenia. Ja mam w link4, od dwoch lat, jak mi zaproponuja dobra cene to tez zostane u nich. ja o link4 tez nie slyszalam dobrych opinii. Link Zgłoś
iberia.pl Re: cena i zakres 27.03.09, 18:21 j.oker napisał: >Direct to jedna wielka lipa...... czy mozesz to jakos uzasadnic? Link Zgłoś
j.oker Re: cena i zakres 27.03.09, 18:52 iberia.pl napisała: > czy mozesz to jakos uzasadnic? Tak słyszałem :)) iberia.pl napisała: ja o link4 tez nie slyszalam dobrych opinii. Link Zgłoś
2granat Re: cena i zakres 30.03.09, 17:54 a ja mialem szkode 3 miesiace temu w link4. Moja wina, nie zauwazylem jak gosc przede mna hamuje. Rzeczoznawca przyjechal na ogedziny tego samego dnia popoludniu. Pieniadze dostalem na konto po 4 tygodnaich, o calkiem przyzwoitej wartosci. Jak bralem u nich to ubezpieczenie to kierowalem się cena, ale teraz moge ich polecic. Link Zgłoś