Dodaj do ulubionych

Land Rover - nowe twarze i silniki

• Gość: mmm Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.ztpnet.pl 10.04.09, 15:47
      fajne są te wszystkie auta terenowe... nic tylko wjechac nimi w teren.. do tego czesto mają jasną skórzaną tapicerkę...w sam raz jakby trzeba było wyciągnąć terenówe z błota.... luzik.
    • Gość: milosz Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 16:09
      1mila= 1609m, więc 60 mph to jakieś 96,5 kilometra więc stąd ie tak autoroi pewnie sypnęło. chce być dokładny chłopak.....
    • Gość: Barttt Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: 94.246.145.* 14.04.09, 11:24
      Mnie jakoś szczególnie nie urzekł lifting range rovera. Zmniejszenie przednich reflektorów to nie to co szczególnie pasuje do tej dużej terenówki. Trochę mi teraz przypomina Lincolna Navigatora. Przód wersji produkowanej do teraz był idealny, ale w odmianie z grilem w formie 4 poziomych poprzeczek, a nie z metalową siateczką. Nawiązując do poprzednich wypowiedzi, to oczywiście bzdurą jest że land rover nie należał do Forda, a tylko do BMW. Nie mnie jednak trzeba przyznać sprawiedliwie, że obecny range rover (nie licząc drobnych liftingów) został w lwiej części stworzony jeszcze za czasów BMW, stąd m.in pierwotnie był napędzany 3litrowym turbo dieslem BMW, a dopracowany i wypuszczony na rynek już przez Forda.
    • Gość: hgw Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.dc2.allegro.pl 29.09.09, 12:10
      Cudowne. W ostatnim Auto Moto jest dokładny opis tego, co potrafią na szosie i w terenie.
    • Gość: kleks Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.uni.lodz.pl 08.06.10, 13:55
      @Barttt
      Jeśli chodzi o diesla BMW to ma 2.5litra
    • Gość: gggg Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: 212.160.202.* 22.02.11, 15:01
      Silniki diesla 2.7 TDV6 i 3.0 TDV6 nie są Land rovera tylko są od PSA /Peugeot Citroen/
      tzn 2.7 i 3.0 HDI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka