Dodaj do ulubionych

Subaru Outback bez charakteru

• Gość: Moka Boo Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.dsl.bell.ca 15.04.09, 19:07
      jeszcze Subaru Tribeca ujdzie stylistycznie
      tylko za bardzo podobne do Chryslerow
      wyglada jak Town&Country przerobione na compact SUV
      albo maly Aspen

napewno subaru to bardziej performance niz stylistyka
      ale mogliby zatrudnic jakis wlochow do przeprojektowania linii

• Gość: Moka Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.dsl.bell.ca 15.04.09, 19:09
      w 2007 byla wojna na reklamy miedzy BMW i Audi
      dolaczylo wtedy tez Subaru
      wygladalo to tak:
      www.scoobyblog.com/2006-08-09/advertising-fight-audi-vs-bmw-vs-subaru
    • Gość: gps Re: Subaru Outback bez charakteru IP: 217.17.38.* 16.04.09, 08:52
      A bedzie nawigacja na Polskę hehehehehehehehhehehe?
    • Gość: rodzic Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.217.146.194.generacja.pl 16.04.09, 09:05
      mały, odrób lekcje, tylko nie świecówkami.
    • Gość: Mariusz Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 13:53
      Poprzedni model był bardzo ładny i elegancki ale to, to po prostu kupa. Ktoś w firmie Subaru zajmuje się sabotażem, tak aby coraz mniej ludzi kupowało te auta.
    • Gość: sąsiad Ferdka Re: Subaru Outback bez charakteru IP: 94.254.155.* 16.04.09, 19:13
      rodzic

Zabolało co ;-) piszesz głupoty a jak ktoś po tobie poleciał to zatkało KAKAO hahahahahahahahahaaaaaa...
    • Gość: Gość Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 08:37
      Z tą jakością to różnie bywa.....forester 2.0t....200.000....wymieniłem już sprzęgło,pompę wody,chłodnicę,trzy razy siadł mi amortyzator z tyłu(drogi jak cholera),
      łożyska w kołach.....na gwarancji turbinę,katalizator...za każdym razem czeka się 2 ,3 tygodnie na części,na wymianę turbo czekałem 2 miesiące....serwis kiepski
    • Gość: obk Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:24
      to auto to jakiś koszmar daewoo/chevroleto epico - lanos. Księgowi zabrali już wszystko.. ale .. dołożyli ramki w drzwiach, tragedia
    • Gość: gość Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 23:30
      Tak Was czytam i czytam, i powiem tak - stoję przed zakupem autka - decyzja padła na subaru, dlaczego? - możliwości tego autka, próbowałem sobie na drugą szalę wagi postawić nowego accorda - ale chyba jeszcze nie jestam taki stary, żeby kupić accorda. Teraz co do stylistyki - dużo wypowiedzi było na temat Tribeki - z zewnątrz - koszmar, powiększony seat leon, a tej marki już nie cierpię, tribeca z zewnątrz jest brzydka jak kupa o poranku, ale za to w środku..... najładniejsze wnętrze autka jakie spotkałem, wyszukane, wykonane ze smakiem - po prostu jak dla mnie odlotowe!
      Myślę, że nawet cayenka się chowa. Teraz otback - zdecydowanie stara buda, powód - choćby drzwi bez ramek - bayer na który mnie kupili, w nowej budzie rzeczywiście zepsuli to autko, choć stara też nie była zbyt piękna, wnętrze - przeciętne.
      Teraz troszkę na nie, Jakość użytych materiałów pozostawia wiele do życzenia, jeśli w nowym autku po półrocznym użytkowaniu plastiki potrafią się powycierać od np. ich trzymania przy zamykaniu drzwi - mówi samo za siebie, kolejny powód - nowy forester 2,5 XT, przez pół roku trzykrotna WYMIANA!!!!! silnika - jak dla tej marki rzecz niesłychana..... no ale doznania z jazdy tymi zabaweczkami nie do zapomnienia przykrywają całą resztę!
    • Gość: HULEK Re: Subaru Outback bez charakteru IP: *.biz.mindspring.com 13.01.10, 16:33
      no tak Subaru do dupy ale sprzedaje sie lepiej niz Toyota....no oczywiscie najelpsze w USA sa VV z Meksyku a w Polsce te z Niemiec....
    • ojtam10 Re: Subaru Outback bez charakteru 30.03.11, 20:17
      Dizajn to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Od kilkunastu lat poruszam się samochodami marki Subaru i zawsze ze zdziwieniem czytam niepochlebne o nich opinie. Ich autorami muszą być osoby, które nigdy tymi samochodami nie miały okazji podróżować, ponieważ nie spotkałem się z właścicielem, który by narzekał. Krytykantom nie podoba się wygląd i coś tam słyszeli o sprzęgle w dieslu, ale nie pamiętają w którym kościele. Odkąd przesiadłem się do Subaru zapomniałem o wizytach w serwisach (nie wliczam przeglądów). Części i materiały eklpoatacyjne i nic poza tym. Żadnej awarii, a auto ani nie stoi w garażu, ani nie jest przesadnie szanowane, że wspomnę udziały w rajdach i to na trasach terenowych. W zimie i na śliskim absolutna frajda z jazdy i satysfakcja przy wyciąganiu ludzi z zasp. Uważam również, że autorzy artykułów zapatrzyli się ostatnio na Pana Clarksona z Top Gear i próbują nieudolnie naśladować jego krytykanctwo. Brakuje im niestety Jego poczucia humoru i uroku osobistego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka