Dodaj do ulubionych

Aston cieszy oko

IP: *.centertel.pl 13.05.09, 16:12
Rzeczywiście piękny, nie ma do czego się przyczepić. A z tyłu - no czegoś takiego nie widziałem jeszcze. Robi wrażenie. Tak jak cena :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: purify Re: Aston cieszy oko IP: *.chello.pl 13.05.09, 17:10
      ja pie..... przepiekny wóz
    • angelotorino Re: Aston cieszy oko 13.05.09, 17:25
      Pieeeeeeeeeeeeekny WOW!
    • mzyo Re: Aston cieszy oko 13.05.09, 18:33
      A mi się nie podoba. Kombinują z linią wcześniejszych Astonów idąc w kierunku ostrych krawędzi jak w zimnym i minimalistycznym lamborghini. I te akcenty boczne a' la Mercedes SLR. Przekombinowali.
    • Gość: tja Re: Aston cieszy oko IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.05.09, 23:49
      na mnie dobrego wrażenia nie robi kojarzy mi się z tanim plastikowym samochodzikiem z bazaru tylko w zimnych kolorach jedyne co w tym aucie mi się podoba to pas przedni deska rozdzielcza tylko bez tych wywietrzników :)
    • Gość: Gość Re: Aston cieszy oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 00:08
      @mzyo
      Coś w tym jest. Mnie się jeszcze podoba, ale obawiam się, że ta forma Astona powoli się wykańcza.
      To tak jak z uśmiechniętym grillem w Peugeotach. W 206 wyglądało to bardzo sympatycznie, w 307 dobrze, w 407 było już dyskusyjne... wtedy trzeba było powiedzieć stop. Niestety nikt tego nie zrobił i w 308 jak dla mnie ten grill wygląda już karykaturalnie :(
      Ale mam nadzieję, że panowie z Astona wymyślą coś nowego :D Bo jak na razie, jak dla mnie, robią najładniejsze supersamochody :)
    • Gość: gosc Re: Aston cieszy oko IP: *.aster.pl 14.05.09, 16:31
      Nie no żenada. Obecny DB9 jest stylistycznie perfekcyjny i chyba każda ingerencja w bryłe auta odbije sie negatywnie na wygladzie, tak samo jak w tym przypadku. No i ten tył ze startreka z grzebieniem dyfuzorów i lampkami jak w 'nieustraszonym'.
    • Gość: Sambucus Nigra Re: Aston cieszy oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:01
      Co za, xhejn, obrzydliwość... A ja lubię Astony... :(
    • Gość: kopia Re: Aston cieszy oko IP: 95.160.244.* 14.05.09, 21:57
      viper
    • Gość: slim Re: Aston cieszy oko IP: *.acn.waw.pl 14.05.09, 22:28
      hmm, trochę tak jakby gdzieniegdzie odessali za dużo tłuszczu, a gdzie indziej wszepili za dużo silikonu.

ale podejrzewam, że na żywo i tak szczęka mi opadnie (tylko raczej wątpliwe abym miał szansę go kiedykolwiek zobaczyć na żywo)
    • Gość: vj Re: Aston cieszy oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 01:38
      ojtam, brzydki nie jest :) ale fakt, że DB9 ładniejszy
    • Gość: Gościu Re: Aston cieszy oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 02:17
      No ale kryzys szaleje to trzeba sie ratować - bankierzy i inni którzy wcześniej kupowali Astony teraz cienko przędą więc na produkcji zwykłych supersamochodów już tak dobrze się nie wychodzi. A więc trzeba na szybko przygotować superdupersamochód, powiedzieć że będzie ich tylko 77 i dać cenę z kosmosu. A na 77 takich aut 77 klientów którym wszystko jedno na co wydadzą - na pewno się znajdzie :)
    • Gość: gosc Re: Aston cieszy oko IP: 81.26.0.* 15.05.09, 11:15
      a co to ma być za tył...dziwaczne poszerzenie... to tak jakby widzieć kobietę ładną z twarzy, szczupłą w pasie o zgrabnych nogach z d... jak 3-drzwiowa szafa. Mi się nie podoba, DBS zdecydowanie bije to dziwactwo na głowę piękną linią nadwozia.
    • Gość: quest Re: Aston cieszy oko IP: 91.199.87.* 15.05.09, 16:23
      dupcie ma sympatyczną ;] przeleciałbym się nim ;]
    • Gość: gość Re: Aston cieszy oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 17:43
      Cóż odszedł od nich autor projektu DB9 i coś się zacięło. Tym projektantem jest twórca i właściciel marki Fisker i moim zadaniem, kolejny Aston miał wyglądać tak jak Fisker Karma.
    • Gość: Automaniak Re: Aston cieszy oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:51
      Tak szczerze to nie zrobił na mnie wrażenia spodziewałem się czegoś fajniejszego
    • vict0r Re: Aston cieszy oko 21.05.09, 18:31
      jest wiele o wiele piekniejszych samochodow...tak linią jak i osiagami

nie ma sie czym podniecać
    • Gość: draken Re: Aston cieszy oko IP: *.n4u.airbites.pl 21.05.09, 18:32
      na salonie w Genewie stał za 1,5 mln euro...
    • Gość: Pikawa Re: Aston cieszy oko IP: 217.153.25.* 22.05.09, 14:08
      Żeby nie spartolony tył (obleśny) to bym napisał ze ideał.
    • Gość: wodz_matolow Re: Aston cieszy oko IP: *.mammothnetworks.com 03.01.10, 07:05
      Maly troche. Nie wiem, czy instalacja gazowa by sie w nim zmiescila.
    • Gość: gość kicia Re: Aston cieszy oko IP: 109.243.115.* 17.01.10, 21:01
      jeżeli będzie w kolorze różowym to ja zamawiam
    • Gość: don Re: Aston cieszy oko IP: *.pia.abpl.pl 28.01.10, 22:45
      ale wioska
    • Gość: ktos Re: Aston cieszy oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 08:04
      cos o ciekawych autach na www.autodlaciebie.blox.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka