Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Mikro auto

IP: *.chello.pl 18.05.09, 09:00
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Motodziennik: Mikro auto IP: 80.48.2.* 18.05.09, 09:03
      Panie Jacku. Proszę także przy okazji zapytać się dlaczego robi się "slideshow" od 19 sekundy...
    • Gość: <>< Re: Motodziennik: Mikro auto IP: *.175.152.2.koba.pl 18.05.09, 09:38
      Panie Jacku...nagrywacie motodziennik kamera Full HD.czy mozecie wrzucac 2 wersje motodziennika??SD i HD?
    • Gość: Bielas Re: Motodziennik: Mikro auto IP: *.chello.pl 18.05.09, 09:48
      Gratulacje Panie Jacku, Motodziennik stał się na tyle popularny, że zawitały tu trolle :)

A wracając co dzisiejszego odcinka to ten limiter to raczej będzie powodował niebezpieczeństwo. Wyobraźmy sobie sytuację, że potrzebujemy gwałtownie przyspieszyć (np. wyprzedzanie) i nagle zostaje nam odcięte paliwo. Szkoda gadać...
    • Gość: Loopik Re: Motodziennik: Mikro auto IP: *.chello.pl 18.05.09, 10:02
      Podpisuję się pod pytaniem <><, również chętnie zobaczę wersję HD.

Przydałby się jakiś moderator do tych komentarzy...
    • Gość: michał Re: Motodziennik: Mikro auto IP: *.chello.pl 18.05.09, 10:55
      Panie Jacku, kpina z wiernych widzów? Miał być test a tu lipton... I taki mały błąd logiczny: jeżeli zamiast produkować te chińskie plagiaty mieliby pojazdy niszczyć i sprzedawać na to bilety, to co by niszczyli? Muszą produkować, żeby mieć co niszczyć :)
      a ograniczniki niech sobie w d*pska wsadzą żeby im tam wolniej jeździło!
      Pozdrawiam widzów z poziomem inteligencji wyższym niż świnka morska i oczywiście niedotrzymującego słowa Pana prowadzącego!
    • mosfet29 Re: Motodziennik: Mikro auto 18.05.09, 11:07
      zamiast niszczyc te samochody mogliby przekazac je jakies instytucji charytatywnej do Afryki czy gdziekolwiek .
    • Gość: west Re: Motodziennik: Mikro auto IP: *.chello.pl 18.05.09, 12:02
      ja tez sie zdziwiłem
    • Gość: Norman Re: Motodziennik: Mikro auto IP: *.warszawa.mm.pl 18.05.09, 12:56
      Panie Jacku, Pan chyba nie zdaje sobie sprawy, ile znaczy dla nas Motodziennik i jakie stresy wszyscy przeżywali odświeżając moto.pl co 10 sek. przez cały weekend bez przerwy w oczekiwaniu na obiecany test! Bo gdyby Pan wiedział, to zamiast suchego komunikatu, kajałby się Pan na kolanach zapowiadając, że nic Pana nie powstrzyma przed ustaleniem czemu testu nie opublikowano, a osoba za to odpowiedzialna zostanie powieszona, utopiona, poćwiartowana, spalona, a na koniec zakopana żywcem :P
    • Gość: pabby Re: Motodziennik: Mikro auto IP: *.riz.pl 18.05.09, 13:23
      ja ludzilem sie az do polnocy w niedziele... Mozna by nawet zaspiewac: Jacek! Nie daruje Ci tej nocy! - chciaz moze lepiej byloby: Nie daruje Ci soboty! bo chyba wtedy wszyscy czekali z najwiekszym napieciem :)
    • mzyo Re: Motodziennik: Mikro auto 18.05.09, 13:41
      A propos Londynskiego pomysłu. Czy nikt nie pomyślał że jeżeli wszyscy jeździli w miastach z dozwoloną prędkością i przestrzegając przepisów to ruch byłby płynniejszy, dojazd do pracy krótszy i mniej stresujący. Dziś chcąc jechać 50 km/h np w Warszawie stoisz dwa razy tyle w korku bo wyprzedzają Cię wszyscy z prawej, lewej, po buspasach-wszedzie! Nawet jak widać 200 metrów przed, że światło jest czerwone i tak 'mistrzowie kierownicy' choćby o 2 metry będą walczyć jak o cnotę swojej wybranki.
      Śmiem zauważyć, że tak naprawdę tak samo jak ''ludzie bogaci nie chcą być bogaci a jedynie bogatsi od innych'' tak w mieście ludzie nie chcą jechać szybko a tylko szybciej niż inni. Na mojej codziennej trasie z centrum na 30 km jadąc 50tką 'tracę'(jezeli mozna tak powiedzieć) tylko ok 5 min względem przejazdu z predkościami typu 'ile-się-da'. I po co ja mam się z samobójcami i ludźmi próbującymi coś udowodnić ganiać po ulicy? Każdy głupi może się rozpędzić na 50tce do 180 km/h, ale po co?
    • mareviq Re: Motodziennik: Mikro auto 18.05.09, 15:06
      @Bielas: zauważ że ogranicznik działa obecnie w Londynie. Jest to teren zabudowany. Osobiście nie jestem w stanie sobie przypomnieć kiedy ostatnio musiałem w mieście wjeżdżać na przeciwległy pas ruchu żeby kogoś wyprzedzić. Jeśli jednak zdarzy ci się taki problem to mogę cie pocieszyć: po pierwsze, jeśli ten system wylicza prędkość na podstawie GPS'u to będziesz miał chwilę opóźnienia zanim się zorientuje że jedziesz nieprzepisowo. Po drugie jeśli wciśniesz sprzęgło po przekroczeniu prędkości to on może odcinać ten gaz ile mu się żywnie podoba a i tak cię nie wyhamuje. To powinno wystarczyć żeby móc wyprzedzić powiedzmy rowerzystę albo traktor blokujący ci drogę.
    • Gość: :/ Re: Motodziennik: Mikro auto IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.05.09, 15:53
      nie rozumiem jak niby ma wyglądać to niszczenie tych aut ??? raczej nie bejsbolem jak na złomie prasa i ciach szkoda mogli by je normalnie puścić bez prawa do rejestracji rozebrali by je na pewno wiele części jest z innych aut silnik pewnie też by się komuś przydał chyba jest od mitsubishi :/ czy rozdali by te auta do jakiegoś ''top gear'' np. na test długodystansowy czy w jakiś inny sposób bo jednak trochę szkoda nowe i od razu bez pożytku zniszczyć nawet nie dla zabawy :-/ ale i tak mi tego nie szkoda jak marnowanej żywności
    • Gość: Adi Motodziennik: Mikro auto IP: 213.199.238.* 18.05.09, 16:28
      pozdrawiam panie jacku i czekam na test !!!
    • Gość: maga Motodziennik: Mikro auto IP: *.ghnet.pl 18.05.09, 17:22
      oj to prawda Panie Jacku. zawod byl i JEST nadal nie do opisania. szukalem cala sobote testu... w ramach zadoscuczynienia wypadaloby 2 testy przeprowadzic w tym tygodniu :D
    • Gość: gosc Motodziennik: Mikro auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 20:15
      Te auta moze by zniszczyc jezdzac nimi. Ale wowczas mogloby sie okazac ze przejechalyby wiecej kilometrow niz oryginaly bmw
    • bamboto Motodziennik: Mikro auto 19.05.09, 02:20
      otomoto.pl/audi-s8-jedyny-egzemplarz-manual-C8706434.html

może się przydać do uatrakcyjnienia następnego odcinka ;) pierwsze wrażenie to najbrzydszy passat B5 jakiego widziałem tylko jakiś taki rozciągnięty... ;) ale za to skrzynia manualna ;)
    • Gość: gosc Motodziennik: Mikro auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:57
      A ja bym pozakladal taki system wszystkim pojazdom policyjnym - oczywiscie bez mozliwosci wylaczenia :)
    • Gość: karol Motodziennik: Mikro auto IP: *.tktelekom.pl 20.05.09, 19:35
      Powaliło ich z tymi ogranicznikami!!!
      Ciekawo czego jeszcze sobie zażyczy ta ekologiczna propaganda?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka